reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

No słonko ładnie świeci :tak:
ja dziś planuje robić pierogi z jagodami i serem :-) więc zaraz mykam do kuchni co by całego dnia tam nie spędzić:-p
Miłego dnia Wam!

reklama
Hej dziewczyny melduje sie ze zyje mam chwile bo Lena spi wiec nie musze jej pilnowac bo wszedzie wlazi spryciula moja
Pogoda sie poprawila na szczescie takze sie ciesze
J zrobil mi niespodzianke i zarezerwowal hotel nad morzem na 10 rocznice slubu takze jedziemy sami bez dzieci troche odpoczac sobie, wrocimy w niedziele i we srode juz wracamy do Irl jakos szybko zlecial urlop
Jeszcze przed wylotem musze do fryzjera isc bo zaroslam znowu
Natalia gdzie pojedziemy do kogos to zaprasza na urodziny i tak to sposobem nazbieralo sie juz 17 osob :-D
Czekamy jak J przyleci i wtedy robimy urodziny biedna juz sie doczekac nie moze :-D

Lubiczanko wszystkiego naj dla Twej coreczki
Tichonku udanych wakacji zycze,gratuluje zabkow u nas Lena jak miala 8 tak ma dalej nic nie widac aby nowe wychodzily

Lena wstanie i jedziemy nad jeziorko albo na plac zabaw zobacz jeszcze w jakim humorze moja ksiezna wstanie

Przepraszam ze nie odnosze sie do wszystkich ale nie jestem wstanie za duzo piszecie

Milego dnia
Pozdrowionka z Mazur

Usiadłam kawke spic,bo od rana na nogach.Igorio śpi,wiec chwilke odpoczynku jest.Pod wieczór pakowanko,jak M przyjedzie z pracy.I jutro wylot do Polski,ale sie ciesze.Najbardziej ze pierwsze urodzinki Igorka,spędzimy z familią.Juz mysle nad tymi urodzinkami.
Aniaa oooo to superrr,twój mężulek tez Ci zrobił niespodzianke tak jak mój.:-DFajnie co.

Gliwa, w takim razie już teraz życzę Wam udanych wakacji w Polsce, miłych wspomnień z Waszej rocznicy no i najważniejsze - moc buziaczków dla Igorka na ten pierwszy roczek :tak::tak:

Ania, widzę że w ruchu jesteś, fajnie tak, przynajmniej czas miło leci. Cieszę się że mąż stanął na wysokości zadania :-) miłego wypoczynku.

A ja się pierogów narobiłam.. Marcel nie chce przekonać się do tych z serem :nerd: no trudno, będzie miał same z jagodami :-p
Pogoda się skiepściła:baffled:

Witam
ło matko....nie mam czasu,ale
Gliwa-miłego lotu i wspaniałego pobytu w ojczyźnie;)
Aaniu-super niespodzianka!!!!
Barmanko-oooo-ciacho....pierożki z jagodami-baaaaajka
u nas i wczoraj i dziś pogoda dopisuje-no zyć się od razu chce...miłego dnia-tzn reszty dnia Wam;)))

reklama
Do góry