reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam z wieczorka.
Wczesniej nie miałam czasu zeby wejsc na forum,Igorek dzis przez cały dzień spał mi 20min.:szok:Oszaleć można,dłuzej go uspypiam niz spi.Po kąpaniu wypił mleczko i zasnął.
AsienkoR gratki dla Ani.
Ewelcia zdróweczka.
Miłego wieczorku.

reklama
Lubiczanko nie bylismy ostatnio u Anineczkow:no:
bylismy u lekarza...mlody dostal antybiotyk i dal mu dwa czopki paracetamolu zeby zbic goraczke...kazal robic przeciag w domu(?!)dawac duzo pic blelele
Ma lekko zaczerwienione gardlo...

Ewelcia, też pomyślałam o tym że się spiknęłaś z Anineczkami :sorry2:

Lubiczanka, z ciastem spróbuj - niebo w gębie :tak:

AsienkaM a czemuż to nie pytałaś się wcześniej co?:-p toż to bym wcześniej napisała. My wcześniej używaliśmy takich podkładów między materac a prześcieradło, wygląda to jak duży podkład poporodowy, ale doszłam do wniosku że nie jest to praktyczne, bo mimo że nie był zasiusiany to trzeba było go zmienić bo ten wkład w środku się zrolował i nie wyglądało to estetycznie. To prześcieradło spokojnie można prać (do 60st jak pamiętam), ja dosyć często je przepieram bo Marcel śpi z otwartą buzią i cała ślina idzie albo w poduszke (wtedy też wkład z poduszki trzeba przeprać) albo w prześcieradło (bo czasem ma focha na poduszke i ją wyrzuca, wtedy śpi na płasko).
A butelka właśnie Nuk kupiłam.

Gliwa, to pewnie teraz dla odmiany Igorioo całą nockę prześpi:tak:

Szym chce zabrac ze soba do plecaka swoje autka metalowe...myslicie ze nie bedzie problemow na lotnisku?
On juz dzis spakowal woz strazacki,dwa ciagniki bez kabiny(popsul) i jeszcze mlotek:szok::-Dplastikowy oczywiscie:)..ale potem stwierdzil ze musi walizke przepakowac:-D

Ewelcia, z tym zrobieniem przeciągu w domu to lekarz chyba z choinki sie urwał :eek: chociaż ja się nie znaju...może to ich ichniejszy sposób na zbicie gorączki :sorry2:
Z autkami nie powinno być problemu na lotnisku. Co do dużych zabawek to spróbuj go przekupić słowami że w Pl dostanie nowe od dziadków ;-) zawsze to mniej rzeczy do walizki..
A kiedy lecisz bom zapomniała?

Gliwa, aaa to Ty już masz dobrze od dawna :))) super!

Barmanko jutro lece:)
sprobuje jutro z nim pogadac:)moze odpusci ten caly majdan,a zabierze,jakies mniejsze auta...

wiecie co?kapnelam sie ze nia mam jednej torby podrecznej...zapomnialam ze dalam rok temu m siostrzenicy jak od nas odjezdzala, no i jutro musze zakupic nowa:sorry2:

reklama
Do góry