reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Barmanko-no więc po kolei-Jak urodził się Dawidek to ja startowałam do klasy maturalnej(on urodził się w czerwcu)-karmiłam normalnie do września,ale jak poszłam do szkoły,to on spróbowawszy inszych smakołyków sam zrezygnował:/Dadzię karmiłam przeszło rok(rok i miesiąc dokładnie)i też jakoś tak bezbólowo poprostu przestałam karmić.Danielek odstawił mając 10miesięcy,a Mika-w związku z jej małym przyrostem wagi kiedy miała 4 miesiące musiałam dokarmiać butla(bo się GP wydawało,że to coś przyspieszy-hłe,hłe:( ),więc sama stwierdziłam,że po co się wygłupiać z cycem i butlą na zmianę:/W każdym razie nigdy przez to specialnie nie cierpialam-przynajmniej fizycznie;)
Gliwa-a nie,no ja wiem...daleko mi do rozpaczy czy paniki...naturalna rzeczą jest,że predzej czy później ruszy,więc spokojnie;)
Vikamcia-podejrzewam,że Didi juz się do Ciebie odezwała?pisać nie musi,ale jest na bieżąco-prawda Didi?

hejoooo!
Gliwa brawa dla Igorka:)

ja zmeczona:cool2::ninja2:

Szym od wczoraj goraczkuje...poszlamz nim na plac zabaw,a po powrocie zaszlismy do lidla i z lidla do domu juz na rowerku nie mogl dojechac:(...widzialam ze jest zemczony.\
Doszlismy powoli do domu,on usiadl na kanapie i zasnal....wstal po 45min i wtedy zauwzylam ze cos jest nie tak...sprawdzilam temperature,a on mial 38,3...dalam Nurofen i zaraz poszla w dol.
Pod wieczor znow mial temperature.Przespal ladnie cala noc:)wstal dzis o 9:szok:...Matko kochana jak nie Szymon normalnie;-)bo przeciez on 6-7 wstaje;-)czasami o 7:30.
Dzis tez ma temperature,ale oprocz tego innych objawow brak....

Witam
Ewelcia-jak nocka?Mam nadzieję,że to było chwilowe osłabienie u Szymka:tak:
Ja mam dzisiaj totalny zawrót głowy,więc ładuję baterie od rana i...wioooo
miłego dnia Wam

Witam
Wczoraj byliśmy w zoo w Dublinie,to miała być nagroda dla Ani, że w końcu załapała o co w sikaniu na nocnik chodzi:-p:rofl2:, więc dzień minął nam miło. Pogoda dopisała. Kupiliśmy kilka pierdółek, M zaprosił na obiadek i wróciliśmy zmęczeni jak 150

Barmanko w przepisie znalazłam, że można je z borówkami zrobić, ja się jeszcze nad truskawkami zastanawiałam
Ewelcia zdrówka dla Szyma, może to jakaś chwilowa niedyspozycja była

Dobrego dzionka

Hej

My wczorajszy dzień spędziliśmy w domu, zaprosiliśmy znajomego na obiad i troche się pogadało.
Ale wieczorek spedzilam z P mega miło:-p :-)

Zuzia ostatnio coś przebudza się po 6 rano, coś popłakuje stęka i jęczy i przez to po południu jest już zmęczona i zasypia na godzinke.

Asienka_r no to wspaniale, że wyprawa się udała i wszyscy zadowoleni i zmęczeni. Gratki dla Ani za postępy nocnikowe.
Ewelcia jak tam Szymon dzisiaj, zdrówka dla niego
Gliwa pakujesz juz sie pomału??

No jedno już mam odhaczone-NCT nasz dziadzio przeszedł:-D
AsieńkoR-wspaniała nagroda:)Anulka miała świadomość z jakiej to okazji?
AsieńkoM-może jakieś kolejne zębólki są w trakcie przebijania?Albo Zuzieńka potrzebuje więcej snu-stąd drzemki popołudniowe...a rano zwyczajnie już ma akumulatory naładowane:sorry2:

Lubiczanko czemu dziadzio?ile ma latek?dobrze ze NCT zrobione:)

AsienkoM Szym mial rano o 6 39,7 stopni:(...dalam nurofen i zaraz zaczela spadac...teraz juz jest ok,ma 36,8..mam nadzieje ze juz bedzie ok.
Kolezanki syn w tamtym tyg.tez mial temperature przez 3 dni,byli z nim u lekarza i kazal podawac nurofen i calpol na zmiane...powiedzial z etaki wirus dziwny panuje,ze tylko temperatura jest

reklama
Do góry