reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam

Ehhh pogoda.

A ja nie mam jedzenia z wczoraj :confused2:
I nie wiem co zrobić,wyciągnęłam żeberka z zamrażalki,ale nie wiem czy to akurat chcę :baffled:

Barmanko banany uczulają,mojego młodego uczula Deserek z bananów Gerbera :sorry:

Biola mam nadzieję,że odczulanie wam pomoże. :tak:

no nic to,młody bawi się piłeczkami w kojcu,a ja spiję kawkę i do roboty :baffled:

reklama
hej
Ewelcia eeee tam ,ostatnio sie przyzwyczailam ze mam cale lozko dla siebie wiec z tym tatá to bym sie raczej nie wyspala:-Dszczegolnie ze on taki duzy i napakowany:tak::-D ale jak chcesz to moge ci go podzucic bo to mulat:-D:-p
Wczoraj z Olivá i ze znajomymi wybralismy sie na seans kinowy dla dzieci Top Cat-dzieciaki zadowolone szczegolnie z tego popcornu:-Dbajka taka seeee.
ehhh ja bym musiala po ziemniary sie wybrac:baffled: bo sie skonczyly ,miesko mam od wczoraj.Wczoraj nawet odkurzylamchate, lazienka czeka na sprzatanko ale czy mi sie dzisiaj chce:sorry::confused2:?

Ale wakacje!:confused2::wściekła/y:
Pada i leje,leje i pada:wściekła/y:
Wczoraj zaliczyliśmy zakupy całodniowe,luuubię tak:-)Moje chłopaki za to mniej jakby:-D
Biola to Ci lekarz irlandzki doradził:sorry:Nie trza Nikusia odrobaczac a tu o!:sorry:
Kasiuleczko napiszę Ci co i z tą alergią w następnym "wejściu" ok,bo Matt nie daje popisac:sorry:
GLIWA czy Twój dziadek przegrał walkę?:-(

Kasiuleczko, mulat, mrrrrr:rolleyes2:

Lubiczanka, AsienkaR, my mieliśmy skierowanie od lekarza na to usg, ze względu na złe położenie Alicji (fakt że tylko 2-3tyg była głową do góry...). Ale wiem że jak poprosisz gp to powinna dać to skierowanie na usg, tylko trzeba czymś to uzasadnić, nie samym tym że rodzic chce skontrolować :confused2:
Kolejną kontrolę mamy za 4 miesiące.

Przy okazji wizyty w szpitalu odwiedziliśmy "ciocie" ;-) czyli lekarkę która mnie prowadziła i drugą którą robiła cc:tak: Boszz jak popatrzyłam na te wszystkie brzuchatki to aż samej zatęskniłam na błogosławionym stanem :zawstydzona/y::-D

reklama
Do góry