reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Barmanko typowo do tej poradni to nie mam tzn oni nie maja str ale jutro poszukam cosik podobnego to sa testy homeopatyczne i ci wkleje:)a o sloneczko to masz racje ale przeciez juz od dawna wiadomo ze czlowiekowi zawsze zle:)wszystko by bylo ok gdyby te moje chlopaki lepiej je znosili;)

reklama
Barmanko tu cos znalazlam
http://www.odczulanie.com/testy_alergiczne.php
Ja wierze ze nikusiowi pomoze i odbuduje uklad immunologiczny ,musze w cosik wierzyc bo lekarze tylko daja mi antybiotyki a tu niebawem jesien ze az boje sie pomyslecc jak to bedzie;(
Ewelciu taka tak ja z radomia a co ty tez?

Witam
Biola-ale masakra-no szkoda dziecka:((
Barmanko-banany są uczuleniowe,tak samo jak truskawki:zawstydzona/y:Ty łasuchu-zawsze o ciacha pytasz;)
Ewelcia-ooo-krówka...Mniaaaaam
Anineczko-dlatego czasem warto nie mieć tej wiedzy-nie wiedziałas,szczepiłaś,nie było problemów,teraz wiesz i nastręcza Ci to wiele wątpliwości:sorry:
Tichonek,Kasiuleczka-wow-no współczuję alergii na słońce:sorry:Nie wyobrażam sobie -ja taka słońcolubna;)
No i co tam...Uciekam-miłego dnia Wam

Biola ja z Szydlowca prawie;-):-D....

u nas znow kropi...ziemniaki wstawilam,bedzie dzis gulasz z kluskami slaskimi i soruwka z kiszonej kapusty,ale cebuli nie mam:sorry:

Milego dnia

Biola, dzięki za stronkę, poczytam sobie. A dużo płaciłaś za testy? A ile za odczulanie?

Ewelcia, o rety że ci się chciało robić ta krówkę ;-)

Lubiczanka, złapałaś mnie :-p niestety po ciąży został mi pociąg do słodkiego:wściekła/y: ale nic to - od poniedziałku koniec ze słodyczami w tygodniu :tak: tylko jeszcze nie określiłam sie od którego poniedziałku :rolleyes2:

AsienkaR, Tobie tez miłego dnia.

AsienkaM, ja również lubie obiadowe poniedziałki z tego samego powodu co Ty;-) mięsko zostaje z niedzieli, wystarczy tylko jakieś ziemniaczki dogotować i woooolneee:-)

Wiesienka, i co, pojechaliście do Galway?

Zmykam, dziś jedziemy z Alicja do szpitala na usg bioderek. A potem do znajomych na kawulca:tak:

reklama
Do góry