reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanko oby wszytsko sie udalo:)
Ja tez ostatnio bylam na rozmowie,chyba ze 2tyg temu albo i 3 tyg temu...
Dawal mi part time,ale ja bym chciala full time:)...
Katrina jej,jak to szybko zlecilo....:)
Barmanko a palec boli,spuchniety jest i ropa podeszla:baffled:wolalam ten tormentiol zakupic niz sie meczyc z tym palcem...mam nadzieje ze jutro lub po jutrze bedzie:)
AsienkoM fajny ten stolik:)

reklama
kochane-dentysta się kłania;)))Nie ma co zwlekać-człowiek się boi,faszeruje tabletami a potem juz zęba sie nie da uratować i przerwa w uzębieniu:(((
Ale mi sie nic nie chce:/Nawet posprzątałam,ale jak siadłam tak żadnymi siłami mnie nikt nie ruszy z fotela:/

Lubiczanka wiem, wiem o zeby to ja akurat dbam, tylko moje są słabe i bardzo ściśnięte, że nawet nić dentystyczna nie pomaga i na stykach sie psują. Jedna ósemke mam usuniętą, teraz musze kolejną usunąć i jeszcze z prawej strony mam usuniętą górna piątke bo juz nie dało się z niej nic zrobić tyle razy robiona była.

A mam sprawdzonego dentyste w Polsce, tu jeszcze zębów nie leczyłam i się jakoś obawiam.
Biola dobry jest furaginum to z Polski.

Młoda padła 40 minut temu, no ale od 6 urzędowała i chyba zeby ja mecza bo 2 razy kupe robiła i to tak, ze w majcie popuscila

Ostatnia edycja:
Haha dziewczyny ostatnio narzekałyśmy na tutejszą służbę zdrowia że późno (lub wcale) nie dają znać z bilansami..dziś dostałam telefon by wstawić się z Alicją na bilans na 3 miesiące :-D zanim zdążyłam zareagować babeczka się rozłączyła, ale posłusznie poszłam co by nie było :sorry: potem nas przepraszała mówiąc że źle na date ur spojrzała :-D

AsienkaM, mamy takie samo krzesełko ;) tylko niebieskie.
To dosyć szybko Ci przyznali, pamiętam że Tichonkowa mówiła coś o 6 miesiącach czekania u niej. A można jakoś przez neta sprawdzić status przyznania/bądź nie przyznania fis?

Katrina, ojj wiem wiem jak czas leci...

Lubiczanka, droga pantoflową kochana :sorry: ja nie mówię że wszędzie tak jest (za dobrze by było), ale ostatnio znajomy zmieniał pracę. Ale fakt - inna branża, więc pewnie stąd.

AsienkaM, dzięki za info, ja się nie znaju na takich sprawach, więc lepiej zapytać kogoś ;)

Dziś kupowaliśmy uniform (a raczej dresowy strój) dla Marcela, powiem Wam że ta rozmiarówka z dupy jest :wściekła/y: jak bluza była dobra to spodnie sporo za długie. Miksować rozmiarówki nie można, no chyba że inna mamusia się z toba wymieni... ehhh. Wzięliśmy też kurtkę (mimo że nie była obowiązkowa), ale to taka na okres późna jesień/zima.

reklama
Do góry