reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
AsieńkoM-wow-lubimy,kiedy wpływają pieniążki na konto;)Super:)
Dzieki Dziewczynki-trzymajcie kciuki,ale ok 18tej;)Tymczasem ja wszystko oprócz sprzatania robię-poczta,bank,sklep,sałatka,fasolka z bułeczką tartą,pranie...a do odkurzacza wciąż mi za daleko:zawstydzona/y:

ja tak na szybko, czas z rana leci jak szalony, zwłaszcza jak jęczydupy w domu nie ma :-D

Lubiczanka, a chcesz na cały etat wrócić do pracy? Pewnie już sobie wszystko zorganizowałaś w razie czego...;-)mam na myśli opiekę nad dziećmi...teraz zdałam sobie sprawe że nie odpisałam Ci na Twe pytanie,:zawstydzona/y: jak się ogarnę to nadrobię, sooorki:zawstydzona/y: Nie dziwie się że chcesz do pracy wrócić, mam tak samo - wolne się przydaje na jakiś czas ale potem człowiek świruje w domu! Ale wiem że mi byłoby ciężko wrócić na cały etat do pracy:baffled:
A spać chodzę tak koło 1, czasem zdarza mi się bić rekordy ;-) wcześniej do łóżka kłade się tylko po to by książkę poczytać ;-)

Ewelcia, hihi widzę że ze spaniem mamy tak samo :rolleyes2:
uuu aż tormentiol potrzebowałaś? a nie trzeba było spróbować okładu z młodego, jędrnego siusiora? :-D:-D

AsienkaM ja do Ikea w weekend też nie jeżdżę, raz się wybrałam i dzięki wielkie :baffled: w poniedziałki jeździmy, m ma wolne wtedy ;-) a które krzesełka kupiłaś? z serii mamut? Oby Zuzi dobrze służył :tak: No i żeby pieniążki na koncie Fis'em się okazały :tak: A kiedy składałaś papiery, dawno temu?

AsienkaR, widzisz jak ja pójdę spać po 23 to na drugi dzień czacha mi nawala jak sto diabłów:szok: nie wiem dlaczego tam mam:sorry: moja mama dla odmiany "chodzi spać z kurami" czyli lekka szarówka na dworze a ta już komara tnie :confused2:

Biola, ja bym się sąsiadami nie przejmowała :-p to twoje dziecko, Twoja rodzina, Ty walczysz o ich dobro, teściowej wytłumacz o co lotto że chciałabyś spróbować przez pare dni, że tutaj nie masz takiej możliwości (może spróbuj w te dni co teściowa ma wolne:tak:). Wiem że można znaleźć tańszych kurierów, koleżanka korzystała z prywatnych przewoźników reklamujących się na gazeta .ie, ale po przejściach jakie miała nie polecam nikomu i sama też korzystać nie będę :sorry: (choć tanio bo 1e za kg..)
Na pęcherz nie pomogę, nie znam się :no:

Barmanka-tak,w grę wchodzi wyłącznie cały etat:sorry:Co do dzieci-J bedzie już po pracy,więc bedziemy się wymieniać...Potem od września bede miała więcej mozliwości-kiedy dzieci w szkole a Daniel w przedszkolu;)Choc szczerze mówiąc biorąc pod uwagę,że interesuje mnie konkretna stawka to nie wiem czy praca dojdzie do skutku...Nie to zebym tak wybredna była czy wymagająca,ale stracimy fis i mój JA,dodając koszt dojazdu to muszę mieć to minimum:)Przecież za free nie bedę sie szlajać po Irlandii byleby z domku uciec;)

Lubiczanka, no się rozumie! :tak: a powiem Ci że teraz nowi pracownicy mogą więcej kaski na starcie wyrwać, niż Ci co już pracują w danej firmie ;-) Czyli rozumiem że chcesz na popołudnia wrócić?

witajcie

Kubuś wczoraj skończył 4 tyg. (jutro minie miesiąc) - jak ten czas zasuwa, normalnie.... ucieka mi między palcami.
Mały ma jeszcze nieunormowany tryb dzienny i nie bardzo mam czas, ale myślę, że już niedługo i jakoś wpadnę w ten rytm i poradzę sobie z ustawieniem dnia z dwójką bąbli. Póki co wieczorem padam i nie ma sił na BB (zasypiam przed włączonym kompem), tak, że sorki, że tylko o nas.

AsienkaM ja do Ikea w weekend też nie jeżdżę, raz się wybrałam i dzięki wielkie :baffled: w poniedziałki jeździmy, m ma wolne wtedy ;-) a które krzesełka kupiłaś? z serii mamut? Oby Zuzi dobrze służył :tak: No i żeby pieniążki na koncie Fis'em się okazały :tak: A kiedy składałaś papiery, dawno temu?

AsienkaR, widzisz jak ja pójdę spać po 23 to na drugi dzień czacha mi nawala jak sto diabłów:szok: nie wiem dlaczego tam mam:sorry: moja mama dla odmiany "chodzi spać z kurami" czyli lekka szarówka na dworze a ta już komara tnie :confused2:

O takie kupiliśmy drewniane KRITTER Series - IKEA. 2 Krzesełka i stoliczek w kolorze czerwonym. Tylko na zdjęciach ta czerwien taka ciemna a w rzeczywistości to taka truskaweczka. Jakoś te Mamut nam nie podpasowały.
A jeśli chodzi o spanie to ja też nie moge długo spać bo potem jestem nie do życia a P jak wczesnie się położy to na drugi dzień głowa go boli.

Katrina no leci ten czas, Buziaki dla Kubusia juz dziś na jego pierwszy miesiąc.

Barmanko-tak,jak na razie w grę wchodzą wieczory(bo od 18tej)...po 8godzin:/co Ty powiesz?a gdzie takie informacje mogę znaleźć(na temat stawek)?;)))
Katrina-a no czasu nie da sie zatrzymać...dopiero co w brzusiu się kubuś kręcił,a tu juz jutro miesiąc jego na świecie minie-:szok:

reklama
Do góry