reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Anineczka, hihi z tymi pytaniami do Lubiczanki to sie uzupelniamy dzisiaj :))
A piszac o 'przedszkolu' u Matta, masz na mysli to po 3 latach (darmowe, w ramach programu Irl)? Bo Marcel na takowe bedzie chodzil od przyszlego wrzesnia. Teraz chodzi do platnego creche.
Takie fotki to zawsze fajna pamiatka ze szkoly ;) Ale w sumie malo zaplacilas za zdjecia, w dublinie ceny sa wieksze, nie powiem Ci ile konkretnie bo nie chce zametu siac..
A moge o cos zapytac?... moge?... moge?... :))))

reklama
No bo tak sobie teraz pomyslalam ze moze w creche to nie dbaja o fotki dla dzieci... Ze dopiero od przedszkola fotografowie robia pamiatki :)

a pytanie....a Ty w tyg jadasz slodycze? ;) tylko sie nie wymiguj ze nie lubisz slodkiego :p

no i niestety nie jadam :-p ja jak kiedyś byłam słodyczowym potworem,tak teraz stronię od nich.No może po za ciastami (ale jak zrobimy w tygodniu ciasto to mogą jeść,zakaz na batony,żelki,cukierki i inne kupne słodycze) no i jak w gości pojadę do takiej jednej tutaj :cool2: to się zajadam babeczkami.Ale ogólnie mogłabym żyć bez nich.;-)

tjaaa akurat bo Ci uwierze:-p na pewno po cichaczu, jak dzieci pojda spac, wyjadasz czekoladki z szafki:-D
A tak serio, przestalo Cie ciagnac do slodkiego od czasu jak dzieci maja szlaban? Mi po ciazy z Alicja pozostal pociag do slodkiego:szok: z lodami juz mnie tak nie ciagnie, ale czekoladki nadal wcinam:dry: musze chyba przestac kupowac gotowe slodycze...

nie no tą fuchę ma zarezerwowaną mój mąż,wykrada z szafki po cichaczu moje urodzinowe bombonierki,tak chodzi,tak chodzi,że jak w końcu raz,na ruski rok zajrzę do tych czekoladek to nic nie ma.Zostawia skrzętnie zapakowane puste pudełko :tak::tak:
mi przeszło ze słodyczami jakoś po pierwszej ciąży,nie powiem,czasami rzucę się na coś,ale to od święta:tak:
ale np.domowe jedzonko np.oponki,faworki,ciasta to nie odmówię.:-)

ha! jestem dalej :-D
przywitałam męża :cool2: i zasiadłam.
sama sobie narobiłam chcicy...mam jakieś ciasto czekoladowe pt.duża blacha i na nim czekolada,ale wyszła tak grubo polana,że dla mnie nie zjadliwa,dla dzieci i męża w sam raz..:tak:

aaa mąż chciał wejść na wątek zaprotestować,że on nie zjada wszystkich czekoladek tylko zostawia jedną! o!

Dzień dobry
Anineczko-buahahahaha!!!Genialnego masz tego małżonka:))))))))))))))))Zdjęcia rewelacyjne-super pamiatka:tak:
Barmanko-eee-to też nie płacisz dużo:)I tak całe wakacje będzie pomykał?Ja też kjestem mega słodka dziurka-dzień bez batonika dniem straconym;)))
Co do sądu-niestety to nie koniec...w związku z tym,że nie miałam adwokata mam przełożony termin sprawy:zawstydzona/y:A takie duperelstwo...grrrr
Kasiuleczko-jaka dumna córeczka-świetnie wygląda:)
Miłego dnia Wam Dziewczynki

reklama
Rety znowu po 1.30 poszlam spac:baffled:... dzis serio serio postaram sie znalezc w wyrku przed 12:zawstydzona/y: nie to zebym sie nie wyspala ale po cholere mi siedziec po nocach:-p

Lubiczanka, to jest jedyne najtansze creche w naszej okolicy, pozostale maja takie ceny ze ja nie wiem czyje tam dzieci chodza:dry: Marcel w wakacje bedzie chodzil przez 3 kolejne tygodnie:tak: z jego grupy bedzie 7 dzieci, plus kilkoro dzieci ze starszej grupy przedszkolakow.
A to tutaj na kazda sprawe, obojetne o co, trzeba miec adwokata??

Anineczka, Twoj szanowny zostawia jedna czekoladke pewnie po to bys nie mogla mu powiedziec ze zjada WSZYSTKIE czekoladki:sorry2: cfffaniak jeden:-p
Ja dzis planuje to
Tiramisu brownies
obezre sie jak norka:-D pod warunkiem ze mezowy pojedzie mi po mascarpone bo wczoraj jak na zlosc nigdzie kupic nie moglam... wada tego ciasta - malo wychodzi, bo co to blaszka 20x30:dry: tosz to tylko na dwoje doroslych:-D Ale nikt sie z wizyta nie zapowiedzial na niedziele wiec nie bedzie tak zle;-)

aaa powiedzcie mi bo ja sie nie znaju - do czego mozna wykorzystac likier amaretto? jak to sie pije? z czym?

Do góry