reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzień dobry:)
Dziś pobudka o 5.40-nie jest źle;-)
Wiesieńko-a nie chcieliście całego domku pomalować?;)Fajnie,że przesyłki dotarły:tak:
Tichonek-nooo-fajny taki przypływ gotóweczki-warto czekać;)
A u nas dziś w planach -kończenie torta i inne takie pichcenie;)Oczywiście sam tort to nie mniej niz 3godziny:szok:
Miłego dnia Wam

reklama
Hej dziewczyny ale jestem polamana i do tego @przyjechala spozniona o prawie tydzien of course tescik musial byc:)wiec czuje sie jak po zdezeniu z samochodem:(
Tichonku ja juz odeslalam ta formr o fis i tez dali nam ponad miesiac na zwrot listu:)a mam pytanie o BTS czy jak dostalismy w tamtym roku to w tym mam skaladac ponownie czy z automatu wplynie na konto i kiedy?
Ale pogoda poprostu tylko siedziec i ryczec a tu juz polowa czerwca :(dobrze chociaz ze lece do pl na 6tyg i tam bedzie cieplo u slonecznie:)a wiecie ze ja to jeszcze grzeje no normalnir kuzwa caly rok z malymi przerwami no normalnie az boje sie jak rachunek przyjdzie:(

Witam

w depresję można popaść :confused2:

Biola poprawy życzę.
Jak dzieci? Zdrowe?
Polecisz na 6 tygodni to trochę zaoszczędzicie na grzaniu.
Ja też grzeję :confused2:

Margaritta no to klasa z tym Land Roverem ;-)
Fajny,ale dla nas za mały :-D
I nie bój się podróży,dojedziesz,wymięta i wymemłana ale dojedziesz :-D
Aaa i bagaż u nas jednak był ograniczony,ledwo co bagażnik się zamknął :szok::-D

Tichonku fajnie,że dostaniesz BST.Ja nie buuu.
A tu wczoraj Matt już dostał listę książek,M zostawił 70 euro na arts itp. no i to tylko na jedno dziecko,a jeszcze Antek przytarga listę książek i też na arts też z 70 dych zostawimy,wczoraj jeszcze 30e zostawił M na jakąś wycieczkę itd.no tylko za kieszeń się trzymać :dry: dobrze,że tych mundurków nie ma.
Co prawda M załatwia Fis od stycznia,ale coś załatwić nie może,wściek bierze mnie bo do września wiedziałabym na czym stoję.
A jak Matt dzisiaj?

Lubiczanko nooo gratki dla Dominisi za zębulka.Ciocia musi jutro ucałować kruszynkę :tak:

Młody dzisiaj bez protestów usnął na drzemkę,aż dziwne bo tak to zwiedzałam z nim wszystkie miejsca do spania.Łóżeczko nie,nasze łóżko nie,wózek też nie,fotelik też nie i tak wybrzydzał,a dzisiaj proszę.W swoim łożu odpadł bez marudzenia.Tak więc szybką kawkę sobie strzelę :-)

Bry w ten jakże piękny dzionek:-p
Margaritta no niezłe autko
Lubiczanko powodzenia w kuchni i udanej imprezki już dzisiaj życzę, bo wiadomo, że jutro to już po imprezce prawie napiszę:-p

Ja już ruskie zrobiłam, Ania 5 wciągnęła, ale to na jutro mają mieć z M, bo dzisiaj nie mam kiedy po południu robić, bo mam szkolenie Garda Vetting do szkoły, więc zanim wrócę to wieczór będzie.

Dobrego dzionka

Gliwa-tak-robimy Dawidkowe 9urodziny;)
Asieńko-miłej pracy już dziś;)a kiedy kończycie rok?
Anineczko-młoda juz dziś gotowa na całuski-pycha otwiera;)Jak pupa i bok?A jak Jeremiaszkowe uszko?
Biola-ciesz się parspektywą wyjazdu;)

wow młody 2h spał,a to wyczyn ostatnio.

Lubiczanko ja mam siniaka na pupie i łapa tez boli bo próbowałam ratować młodego i się podparłam nią o schody,ale już ok.Lepiej jak wczoraj.

Niech ćwiczy,otwiera buziaka to pewnie zobaczę ząbka perełkę w buziuni.

No lecę,bo już tłucze zabawkami po łóżku :-)
Wsadzę go w leżaczek i będzie z matką kolejną łazienkę sprzątał.Jedną już wyszorowałam,jeszcze dwie zostały :dry:

Bry:sorry2:
Radek na wycieczkę pojechał:confused2:Fajną mają pogodę:wściekła/y:
Anineczko a kto powiedział,że dostanę:sorry2:Może napisałam,może...W zeszłym roku miałam złożone papiery o FIS ale nie było jeszcze decyzji więc nie dostaliśmy BTS a w tym roku znów będzie w trakcie rozpatrywania o przedłużenie FIS i może tak byc,że przyznają ponownie jak już czas na składanie o BTS upłynie i co,zaś nie dostaniemy BTS:confused::wściekła/y:,ale nie popuszczę w tym roku.Będę ich nękac:-D
Matta cudów ciąg dalszy,obiadu dziś nie ma bo od rana nie mogłam się nigdzie od niego ruszyc:confused2:Teraz poszedł spac to tylko poodkurzałam i pranie rozwiesiłam,zaraz wstanie i obiadu nadal niet:sorry2:Czadowo:baffled:
A Radek w tym roku nie ma impry urodzinowej:sorry:Nie chciał:sorry:

reklama
Tichonku ja nie bede czekac na decyzje z fis tylko skladam o bts zrobie to jak wroce w polowie sierpnia:)
Anineczko oj ciesze sie ze ale tylko dlatego ze cieplo bedzie:)no i ze dzieciakow podkuruje troszke:)
Ale sie fatalnie czuje no masakra jakas:(ide nospe zarzucic bo bez niej ani rusz dzisiaj
No ale jutro mezusz w domku i meczyk:)

Do góry