reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Ciekawe po kim te moje dzieci takie zgrabne:-p
:-D:-Dmam tak samo, w sensie z Marcelem :tak:też bym chciała być taka "smukła" ;-):-)

Dzięki dziewczyny za odpowiedź, ja też zawsze zęby robię w Pl, ale teraz jak wiecie wykruszył mi się kawałek zęba, przy przeglądzie okazało się mam - niby - zapalenie dziąseł, którego ja wcale nie czuje, bo ani mnie nie boli ani nie krwawię więc o co kamman? :dry: lekarz zalecił usunięcie kamienia. No i mam zagówzdkę, nie wiem czy robić, do Pl pewnie dopiero po nowy roku polecimy .....

Margaritta, osz Ty !! Coś się nie chwaliła nową furą?:wściekła/y: Gadaj tu zaraz, jakie cacko macie?:-)
O proszę, dwa autka nawet mają :rolleyes2:

Tichonek, plac zabaw na Tallagh. Śmiałyśmy się że faceci mogą zostać z dzieciaczkami na placu a mamusie bryknąć sobie na zakupy (bo to blisko centrum handlowego jest ;-)).

Lubiczanka, co miałaś dobrego w weekend? Ja słodkości nie robiłam żadnych, chlebek tylko upiekłam z pestkami dyni:tak:

Gliwa, a czemu to nie masz weny do pisania? Jakieś smutaski naszły?

Anineczka, gumowych drzew życzę ;-):tak: A Galaxy pięękna jest:happy:

reklama
Witam

Witam
Aaniu-o proszę-i Tobie ślub się szykuje?Tu czy w Pl?
W Polsce az dwa wesela mamy jedno na koniec czerwca a drugie 8 wrzesnia bede tylko na jednym sama tak jak tichonkowa pisala J urlop musial zaplanowac na poczatku roku na rok z gory takze moja polowa dopiero w sierpniu doleci
Ale wesolo bedzie idzie moja Mama siostra brat takze towrzystwo doborowe :-)

Barmanko Tichonku no ja nie wiem jak to bedzie z moim klocuszkiem cialka ma, Nacia to szczuplusia no i sie ciagnie w gore a Lenuska to cialeczka ma

Gliwa poprawy humoru zycze

Milego dnia zycze

Aaniu-to całe wakacje siedzicie w Pl???Pewnie,że się wybawisz!!!kreacje sa,towarzystwo-że lepszego nie znajdziesz...Super!!
Barmanko-hehe...u mnbie weekend na leniucha-sobota spaghetti(dawid wyżebrał)a wczoraj wrócilismy po 16tej,wiec ino ten grillek...ale za to-meeega pyszny koktajl do tego(lody truskawkowe,truskawki i mleczko skondensowane-pyyyyyszka...Jak poczeka się ok 30minut ,to mozna wcinać łyżeczką;))
Tichonek-no żeś wtopiła Margaritke;)))))dzieki Tobie chociaz wiemy ksztynę z tego,co u Nich:sorry2:
Anineczko-miło było Cię słyszeć:tak:
Gliwa-poprawy nastroju...chociaż wiem co czujesz,bo i mnie taki"flak"dopadł:zawstydzona/y:
Ewelcia-jak Młody?Co z przedszkolem?
ech...dziś znowu dzień"nic nierobienia"-no nic a nic mi się nie chce:dry:

Gliwa, strzel sobie dobrą kawkę :tak: a najlepiej idź do Ani na moją ulubioną kawcię z expresu ;-):-)

Ania, wyciągnie ją, zobaczysz :tak:

Lubiczanka, ja też tak mam po weekendzie, nie mogę rozpędu nabrać do roboty :/
A ten koktajl muuusiał być pyszniutki :)) a truskawki są gdzieś w ofercie?

Boszz niech już ta małpa wstaje bo mi cycki zaraz rozwali :szok:

Ostatnia edycja:
Aaniu-to całe wakacje siedzicie w Pl???Pewnie,że się wybawisz!!!kreacje sa,towarzystwo-że lepszego nie znajdziesz...Super!!
Prawie na cale w polowie sierpnia wracam wiesz mam kupe spraw do zalatwienia dlatego lece wczesniej zalatwie co mam zalatwic a pozniej bedziemy sie relaxowac jak J przyleci
Oby wrocila Ci energia

Gliwa, strzel sobie dobrą kawkę :tak: a najlepiej idź do Ani na moją ulubioną kawcię z expresu ;-):-)

Ania, wyciągnie ją, zobaczysz :tak:
Oby bo jak jej tak zostanie to nie dosc ze bedzie niska to jeszcze papusna :-D

Ide sobie kawke strzele Lenka na drzemke nie chce isc w najlepsze sie bawia dziewczyny

Oby bo jak jej tak zostanie to nie dosc ze bedzie niska to jeszcze papusna :-D
wiesz albo może być że jedna "poszła w mame" druga "pójdzie w tate" ;-) tylko nie gadaj nic Jarcekiemu bo skopie mi tyłek :rofl2: pliiisss:sorry2:
a wogóle jak Ty mnie możesz zostawić na całe lato?? :szok::wściekła/y: i do kogo ja będe na kawkę jeździć coo? :-:)-( Ciekawe jak sie odwdzięczysz za takie porzucenie koleżanki? :sorry2::sorry2: nooo słucham...?:-p

Idę obudzić Alutkę, nosz ileż można spać :dry:

Lubiczanko nieraz przychodza takie dni.Tobie równiez życze poprawy nastroju.
AsienkoM udanego wypadu na Brey.
Barmanko
juz sobie kawke strzeliłam.:tak:Aniaa juz domnie dzwonila i zapraszała na kawke,mamy sie spotkac na placu zabaw.
Igorek poszedł spac.A ja siedze na necie i buszuje.Zaczął raczkowac powoli,na dywanie super mu idzie.Ale na panelach jeszcze się ślizga,jak mu wyjdzie to raczkuje a tak sie przesuwa na brzuszku.Wszedzie juz wejdzie.Ostatnio sie wsunął cały pod wózek swój.Cwaniaczek mały rosnie.

Ostatnia edycja:
reklama
Barmanko nie martw sie bedziemy w kontakcie:tak: jak wroce to sobie odbijemy :tak:na pocieszenie przywize Ci materialy do robienia literek:tak::-Dchyba ze cos innego sobie kolezanka zyczy ;-)

Gliwa brawo dla Igorka

Zmykam ogarnac po obiedzie poki Lenuska spi

Do góry