reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejoo, i co...? I kuśwa deszcz za oknem :baffled: buuuu

Asienka, nie wiem czy tutaj jest coś takiego. Mnie też czasem to wpienia że pewne produkty tutaj mają inną nazwę niż w Pl - jakby kurczę wszędzie (na całym świecie) nie mogły by się nazywać tak samo :wściekła/y::wściekła/y:

Aniaa, jak tam Lenuśka, lepiej? Jarecki będzie żył?:cool2:

Nie mam pomysłu co dziś na obiad:dry: Najprościej to chyba ryba z zmiorami, ale czy mam chęć na nią...?:confused:

Miłego dnia Wam!

reklama
Kochane moja poratujcie...
mam taką formę silikonową do ciasta
walnic.jpg

chciałabym synkowi jakieś ciasto upiec. Raz zrobiłam ciasto biszkoptowe ale nie za dobrze było widać tego kubusia z formy... Może ma któraś z Was sprawdzony przepis ciasta do tej formy?
Będę wdzięczna :tak:

Barmanko-ja co prawda nie taka foremkę mam,ale piekłam w takiej"słoneczkowej-z buźka"i murzynek sprawdził się super...w dodatku nie trzeba kremu,bo samo w sobie jest pyszka:)))

Lubiczanka, a ten murzynek jest u nas (na forum) w przepisach? jak nie to zapodasz przepis?

Wiem że Ewelcia piekła jakieś ciasto w podobnej formie ;-)
Ewelcia, hop hop gdzie się podziewasz? :cool2:

Witam
Aaania83 cos takiego:
Protect - Protexin
albo Restore - Protexin

Ja dziś zmachana,mieliśmy pożegnanie naszego dyrektora szkoły,bo otwiera nową szkołę ET w Kildare.
Smutnie trochę bo to cudowny facet,bardzo zaangażowany w szkołę,pierwszy nauczyciel Antka i tak jakoś.
No ale gościu tak dobry,że poproszono go by to on otworzył nową szkołę.

Anieneczko dzieki
Tichonku,Barmanko Wam rowniez dziekuje za info na gg
Barmanko Lenuska kiepsko nie wiem czemu tak czesto bierze ja choroba,ma zawalone gardelko dr mowila ze ma zapalenie migdalow az rope ma a dwa oskrzela nie sa czyste juz cos slychac ,mam nadzieje ze jej leki pomoga

reklama
Do góry