reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
Barmanko tak wyprobowany narazie poki co w domu bo Lenuska chora
Biola witaj w klubie u mnie to samo dzis jak J wroci z pracy i z niemieckiego bedziemy dzwonic do przychodni Lenka kaszle smarki leca oczka ropieja na szczescie mniej

Zmykam bo juz placze
Milego dnia

reklama
Katrina-my już całe stado różności na ugryzienia wypróbowaliśmy...jak na razie żaden nie okazał się jakiś super skuteczny:/
Aaniu-zdrówka Lenusi!!!!!!!!
Gliwa-uwielbiam takie świeżusie.pachnące firanki..
Biola-ło Jesssu-jak nie urok,to...trzymaj się!!!

Witam

Czasem zastanawiam sie z kąd moje dziecie bierze tyle energii. wczoraj wstała o 7 rano, potem po 13 miała drzemke (zasnęła bo byłysmy na spacerze, a w domu nie chce chodzić spać, ale ja usypiam), pospała godzine a potem wariacje do 20. O 20 położyliśmy ja do łózka i zasnęła dopiero przed 21 a dzisiaj juz wstała o 6:30.

Aniaa zdróweczka dla Lenki

Ostatnia edycja:
Dzień dobry
I po ładnej pogodzie
AsienkoM ja widziałam coś chyba z Syoss albo coś podobnego, jak sobie przypomnę to Ci napiszę. A co do energii to Ania od 18 do 20 bawiła się z kolegą, ale już biedna padała i chciała spać, dzisiaj pospała do 8.30, bo ostatnio późno chodziła spać. Ale zwykle to energia ją rozpiera, szaleje, między 17 a 19 żeby dobrze spać to tak się wygłupia:szok:, a potem pada w sekundzie

reklama
Do góry