reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Dzień dobry
Normalnie zawstydzacie mnie od samego rana:zawstydzona/y:ale urlopik rzeczywiście meeega udany
Margaritta-ja też się stęskniłam:tak:U nas niestety po pogodzie...chociaż-widzę jasność na niebie;)))Mój Dawid dziś pisze jakieś testy...Trzymam kciuki za Twą zdolniachę.a Nikusi zdrówka:*co do mojej rodzinki-wszystkim się podoba...oprócz babci-bo dla niej kobieta to taka-no!Taka mniej niż 80kg nie moze być;)
Przepraszam-Młoda w ryk,lecę.miłego dnia!!!!!!!!!!

Lubicznka, hihi uśmiałam się z Twojej babci :-D
Echh aż mi się zatęskniło za "tekścikami" mojej babci - niby wkurza ucho jak sto diabłów, ale po jakimś czasie człowiekowi tęskni się za tym :szok::zawstydzona/y::-D

Wogóle witam się :sorry: pranko nastawione, drugie w kolejce się szykuje. Ja mam dziś w planach umyć okna, bo normalnie jak słonko wyszło to widać syf na szybach :eek: Na obiadek mam ochotę na kaszę z jakimś sosikiem ;-)
Oho głodomór się obudził :confused2:

ps. czy ktoś wie co u Katriny?

Hej

.Coś niebo sie chmurzy,oby nie padało.Zasłony z pokoju posciagałam, i sie piora . Dzis musze zrobic generalny porzadek u Nas w pokoju.Oczywisci jak M przyjedzie z pracy,bo z Igorkiem nie dam rady
Barmanko Katrina jeszcze 2w1,bo ma taki opis na nk.:tak:
Lubiczanko babcie to sa dobre.:tak:

Miłego Dnia.

witajcie

Zaglądałam rano, ale nie miałam weny do pisania - przepraszam.

Zaczyna mnie juz troszkę męczyć mój stan - od początku wiedziałam, że nie będę miała problemów z donoszeniem ciąży - mój problem polega na tym, ze moje dzieci nie chcą zdecydować na wyjście - dzis mija termin i NIC!!!!
A same wiecie, że zaatakowało nas lato, jest duszno, gorąco - nogi mi puchną, słabo mi momentami - kocham lato, a jestem uziemiona w domu - dobija mnie to!!!

Jutro mam ostatnie USG i lekarz wyznaczy termin, kiedy mam się zgłosić do szpitala, jesli maluch sam się nie zdecyduje wyjść.

Lubiczanka - super fotki, widać na nich, ze wakacje udane. W Polsce są krople do nosa nazywają się Rhinophenazol, które stosuje się tez zewnętrznie na ukąszenia owadów - jak masz dostęp do polskich leków, to spróbuj je ściągnąć.

Gliwa-sprawiedliwość musi być i u Was też popada;)))Ale najpierw niech Ci zasłonki wyschną;))))
Biola-jak samopoczucie?Pomaga to,co wypatrzyłas w bootsie(chyba?)?
Barmanko-ja najbardziej tęsknię do kłótni mojej Mamy z Babcia właśnie-co rano kibicowałam i dopingowałam;)))
AsieńkoM-czekamy na wieści w takim razie:)

reklama
Hejka i pochmurno :(ale cieplo:)
Lubiczanko tak pomaga ale za to wstalan z takim katarem ze szok prycham kicham masakra ku..........wa my jestesmy normalnie naokraglo chorzy ilez mozna nikud znowu kaszle:)a jak znim pujde do lekarza to babsztyle znowu mi dadza antybiotyk:(

Do góry