reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hej.
Co za pogoda,:wściekła/y:my i tak siedzimy w domku.Nic sie niechce ahhhhhh.
AsienkoM moja tesciowa tez tak mówi,ze chlopak ma lżej niz dziewczyna w życiu.
Katrina jeszcze troszke i bedziesz tuliła małenstwo,teraz pewnie Ci sie czas dłuży co?
Tichonku jak tam Mateuszke sie czuje?
Dobra zmykam Miłego Dnia.

Ostatnia edycja:
Kasiuleczko gratki dla Olivci za przyjęcie do szkoły.Oj rosną te dzieciaki,rosną :szok:

Ja jak sobie przypomnę okres dojrzewania to dziwię się,że moja mama w wariatkowie nie wylądowała...ło ludu...za to mój brat był spokojniejszy...

witajcie

Anineczka - powiedz to proszę Alince, to kochane i słodkie dziecko, ale wymaga zainteresowania się jej osobą,

Barmanka - wiesz... przy Alince miałam przeczucie, że to chłopiec, teraz kompletnie się nie nastawiam na żadna płeć, niedługo się okaże, imiona Alinka wybrała, a smaki - dziwne, bo słodkie mi nie bardzo podchodzi - jeszcze z 2 tyg. temu praktycznie nic mi nie podchodziło ze słodyczy (poza lodami i tez najlepiej kwaśnymi, owocowymi),

GLIWA - dopóki pracowałam, to tygodnie leciały mi tak szybko, że ledwo sie obejrzałam, a tu już koniec każdego następnego był, ale teraz już sie szybko męczę i rzeczywiście te dni zaczynają się ciągnąć.

Witam się
U nas już dużo lepiej:tak:Tzn.Matt ma lekką wysypką i nie ma gorączki ale rozmarudził się przez te 3 dni i jeszcze mu się nie znudziło:confused2:Ciągle na ręce się pcha i goowno mogę zrobic:wściekła/y:
Dobrze,że Matt się zmieścił w tej dolnej granicy trzydniówki (piszą,że trwa 3-5dni) bo bym chyba szału dostała jeszcze jeden dzień z gorączkującym smrodem:dry:
Sorki,ale zaś miauczy,łeb mi pęka.Najchętniej bym trzasnęła drzwiami i poszła w cholerę a tu P mnie pocieszył,że będzie późno z pracy:wściekła/y:

reklama
Bozyszzz padam na ryj pasztet zrobiony ciekawe jak smakuju makaron takze i to wszystko dla nikusia:)
Anineczko tak zdecydowanie kacper byk grzeczniejszy i bardziej sluchany dzis kacperek robil dla brata zabezpieczenia zeby nie dochodzil do tv kompa i dvd:)dzizyssss ale jestem zmeczona:(a ta pogida szalu dostane zaraz tylko pic i spac

Do góry