reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

witajcie piąteczkowo,

My juz po wizycie kontrolnej mojego ciśnienia, bo w środę było dość wysokie, a dziś juz wraca do normy.

Mam do Was pytanie, którym mnie ostatnio zabiła koleżanka, czy tu jest coś takiego jak becikowe w Pl, tyle, że tu sie nazywa to pieluszkowe czy jakoś tak????

reklama
Witam się z pracy pogoda się poprawiła i wszystkim humor też :)) mam nadzieję że się utrzyma to po pracy bym się poruszala :))
Miłego dnia

ja juz biegalm z jednym praniem,bo zaczelo lac...a juz przeschlo troszke to szkoda mi bylo zeby calkiem zmoklo...teraz znow slonko:sorry2: nie trafisz czlowieku z ta pogoda:cool2:

Katrina jest niby cos takiego,ale jak masz niski dochod,pobierasz socjal np,masz dofinansowanie do chaty...wtedy kupujesz np wozek,pokazujesz paragon i oni zwracaja..podobno do 500e mozna wyciagnac...
Ja nie korzystalam ,wiec nie wiem dokladnie jak to wyglada...tyle wiem od kolezanki:)

aaaa 102 pierogi ruskie zrobilam:)

hejka
Gliwa zdrowka dla was
Ewelcia Asienko ho ho ho jaka produkcja

U nas masakra mloda mi sie rozlozyla dostala dzis antybiotyk.A jutro wylot swietnie doslownie:wściekła/y: na dodatek kilka dni temu w przedszkolu gonila sie z dziecmi i jakis chlopczyk já udrapnál w rekeKkazala sobie nawet to zakleic a wczoraj wieczorem zmieniam jej ten plasterek a to miejsce zamiast sie goic to ropa czy cos tam sie zbiera- wiec sie dzis okazlo ze to infekcja:wściekła/y: i lekarka jakoms masc przepisala.
Nic ide dokonczyc pakowanie ciezka noc przed nami na dodatek o 3 musze wstac:eek::szok:.

aaaa dziadkowie jeszcze nas poinformowali ze od jutra ochlodzenie w Pl ale jestem wku....na:wściekła/y:bo chcialam sie troche wygrzac na sloncu.:sorry:
Milego i bezdeszczowego weekendu.

Kasiuleczka przy Zuzi to w dzień nie dałabym zrobic pierogów bo ona szybko się nudzi i by mi jęczała, a tak siadam jednego wieczoru robie ruskie tak około 80-90 a kolejnego z kapusta taką sama ilość. Teraz to jeszcze czekam jak rodzice przywioza mi maszynke do mięsa to będę jeszcze z mięsem robiła bo P uwielbia.
Udanego wypoczynku w Polsce i zdrówka dla Olivi.
Ewelcia, Asienka_r to kawał roboty wykonanej
Asienka_r udanego festynu

Zuzia dzisiaj prawie cały dzień na dworze spędziła aż ma całe poliki czerwone od słoneczka i wiatru. Obiad jak zwykle omłuciła tylko kartofli nie chciała to wkładałam jej pod szpinak:tak:. Młoda to wszystkie surówki, warzywa do obiadu zjada jako pierwsze.

spadam

witam ponownie jestem padnięta ... uffff
Vika tak się dzisiaj wyszalała przez cały dzień że zasnęła po kolacji w ciuchach czekając na herbate :-p
jak jej zaniosłam to już spała :szok:

Ania , o tak Emcia już zaczęła ama chodzić pod koniec grudnia :-)
nie wiem czy masz mnie na nk , bo tam wstawiałam zdjecia jak stawiała pierwsze kroczki :-)
kasiuleczka zdrówka dla Olivci

Ostatnia edycja:
Hejka

Zuzia od poniedziałku funkcjonuje bez smoka i nie ma aż takiej tragedii, miała tylko 2 dni przed spaniem małe histerie, raz się złamałam a następnym razem P zamknął się z nią w pokoju i w końcu zasnęła. Wczoraj juz ładnie sama zasnęła. Nocki spokojne ale jedyny minus tego to to, że budzi się po 6 :baffled::dry:. Zawsze około 6 znajdywała smoka i spała jeszcze tak do 7:30

Dzisiaj jedziemy do brata P i przenocujemy co by chłopaki mogli sobie pępkowe wypić.

Tichonek jak tam Matt??
Ewelcia już po ospie
Gliwa a jak tam u Was, choroba na całego czy tylko przeziębienia

Miłego weekendu kobitki

reklama
Witam

Mialam Nacie prowadzic do przedszkola ale sobie odpuszczam niby slonko swieci a jestm zimno jak nie wiem co 5stopni pokazuje termometr a dzis festyn maja nie chce aby mi sie znowu zalatwila bo jak jedna bedzie chora to zaraz druga a za tydzien komunia
Jakos podedenerwowana jeszcze wczoraj cisnienie mi podniosla jedna osoba (nie J)takze cudownie poprostu
J zmienili grafik takze jestem happy :tak:
Kasiuleczka zdrowka!matko o 3 rano niezle:szok:
Ewelcia jak tam u Was?
Tichonek jak Mateuszek?przeszlo czy dalej marudzi?
Vikamciaoj nie mam Cie ;/
Ciekawe jak tam Lubiczanka?

A pochwale sie Lenuska ma juz 8 zabkow wychodza jak grzyby po deszczu i najgorsze jest to ze po dwa jej wychodza,wczoraj nam sie po schodach wdrapywala sama z tylu ja tylko asekurowalam w razie w jaka radosc byla jak weszla na gore heheh

Milego dnia

Do góry