reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witsm sie wieczornie :)
Moje chlopaki na antybiotykach:(a co do nikusia lekarka poteierdzila egzeme i tyle powiedziala ze z czasem mu,przejdzie a co moge jeszcze robic to obcinac mu paznokcie zeby nie mogl sie drapac;(super chyba w rekawiczkach bede go trzymac:(
Barmanko alusia jest sliczna taka mala ksiezniczka hmmmm jak mi sie mazy dziewczynka taka grzeczna krolewna bo te chlopaki moje to takie szogunki ze szok a zwlaaszcza nikus taki sie zrobil nygus ze szok,a zeby chwile odsapnac czy wypic herbatke to musze go wsadzic albo do lozeczka albo do beby chair bo normalka peno go wszedzie i wszystko sciaga psuje i nerwy pokazuje,;b
A jutro zamierzam robic pasztet w sloiku robila moze ktoras z was?robie ze wzgledu na nikusia zeby cos mu dawac do jedzenia a swoj to swoj mam tylko nadzieje ze mi wyjdzie :)

reklama
Biola zdróweczka dla chłopaków.
A Nas dzis naszła ochota na gołąbeczki,i zrobiliśmy z M.Własnie sie gotują.:-)Dzionek szybko minął,i zaraz znów wekeend.Jak te dni szybko leca.Miłego wieczorku dziewczynki.

Kasiuleczna no właśnie , czemu edytowałaś posta, dobrze, że przeczytałam jeszcze przed edycją:-)
Gliwa a no mijaja te dni a w szczególności ten tydzień bo bh był
Biola zdróweczka dla szogunków
Katrina a jak Ty sie miewasz, to juz blisko do rozwiązania

Nudy mam, P siedzi i na konsoli gra więc pewnie za szydełko się złapie

witajcie wieczornie

Niby juz na urlopie jestem, a czasu zero! Miałam dziś USG (zgodnie z zawiadomieniem o 10.40) - weszłam do gabinetu na scan o 13!!!! Trafia mnie, ze ktoś nie potrafi sobie zorganizować czasu, marnując przy tym czas wielu innych osób.
Póki co małe nadal ułożone główkowo i myślę, że juz tak pozostanie.

A poza tym, to bez zmian - czekam na finał.

Heloo,
ale pogoda :eek: typowo barowa :eek:
Oszaleje normalnie - prawie połowa maja i co?? znowu w tym roku japonek nie założę?..:-D:oo::growl::rofl: nie ma to jak być wrednym z samego rana :cool:

Biola, wiesz co, ja paradoksalnie myślę że chłopców jest lepiej wychować:sorry2: mówię o nastolatkach.. Pochrzaniło się coś na tym świecie zupełnie! I dziewczyny są teraz mega niegrzeczne (pisząc delikatnie!), nie usłuchane, krnąbrne, w swoim zachowaniu chcą prześcignąć największego łobuza na osiedlu. Jak obserwuje córki swych znajomych to chyba wystarczyłaby mi jedna ręka by wymienić osoby w których widzę jakiś potencjał na przyszłość... Ja wiem że w większości jest to kwestia wychowania przez rodziców, więc w nas siła i potęga. Ale.. no właśnie ... ale... jak już taki nastolatek znajdzie sobie towarzystwo to .. :sorry:

Katrina, Ty nadal nie znasz płci dziecka, tak? A masz jakieś przeczucia? Masz jakieś zachciewajki (słodkie, kwaśne)? Imiona macie wybrane? Rety toż to tylko 3tyg Ci się zostały :tak:

Wiesienka, no mam nadzieję że się spikniemy przed waszym wyjazdem do Pl. Samolotem lecicie?

Dziś w aldim są promocje na produkty Tommee Tippee, może któraś skorzysta ;-)
ALDI - Thursday Special Buys 10th May 2012

Witam

Kurcze nawet nie wiedziałam,że w Aldim takie rzeczy...buuuu...a sama z trójką to się nie wybiorę,zresztą pogoda nie zachęca.
Muszę młodemu pokupowac ciuchy bo normalnie wyrósł ze wszystkiego:eek:

Co do wychowania płci :-D to ponoc lżej z chłopcami,ale te 4 dni dały mi całkowicie w kośc,sądzę,że z dziewczynką miałabym lżej :-D przynajmniej nie skakała by po suficie :blink:
Ale okres dojrzewania mam wrażenie,że chłopcy przechodzą lżej.Ale jak będzie to opowiem za X lat :cool2:

Katrina no znajdź czas na odpoczynek.Należy Ci się.

Biola mówisz,że z Nikusia harpagan :-D A jaki jest starszy?Spokojny?
Bo gdzie się nie spotkam z rodziną z dwójką dzieci to zawsze jedno jest spokojne,a drugie nadrabia.
U mnie też tak jest.Antek choc rezolutny i swoje też ma za uszami to spokojniejszy od Mateusza.A Matt to wcielenie diabła czasami,taki chochlik z niego.Po Jeremku też widzę,że spokojny człowiek.I tak na zmianę są.
Współczuję problemów skórnych u Nikosia.Nie wiem co poradzic...

No nic to,lecę kawkę wypic.

reklama
hejka
Ale dzis zmoklam:wściekła/y:grrrrr zawsze tak mam ze przed wyjazdem tu pada, a tu pelno spraw na glowie. Zadzwonili mi ze szkoly ze Olive przyjeli i mam przyjsc po teczké z wszelkimi informacjami:-) no i zem poszla:happy2: w tym " dyszczu";-)
Teraz siadlam i kawuche pije- ehhh jeszcze glowa mnie zaczyna bolec az sobie cisnienie sprawdzilam 93 /53:dry:
Barmanko AsienkoM ano ciut zmazalam chyba za grzeczna jestem na takie teksty:-Dna forum:-D

Do góry