reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
no i ode mnie calusek dla juz nie najmlodszego forumowego bobaska:)
ciekawe jak tam barmanka sie czuje
a ja nadal chora zylety w gardle ze szok,a i moj r leci chyba do pl na 2tyg sie leczyc i fo zostane sama zdzieciakami ciekawe jak ja to przezyje buuuuyy,no ale coz zrrowie najwazniejsze

Barmanko gratulacje ogromne:):)

Lubiczanko co do pieluch to Ania od jakichś dwóch miesięcy robi kupkę na nocnik a zsikaniem nadal problem, strasznie lubi te swoje pieluchy:-p:cool2:, myślałam, że w Polsce się oduczy, ale nic z tego. Teraz ostro pracujemy, jak wrócimy. Do trzecich urodzin dużo czasu jej nie zostało:-p:-p:-p

Ewelcia zdarza sie ja dzis telefon ze tak powiem przy pupie caly czas mialam i cierpliwie czekalam na eska

Lubiczanko buziak dla Twej kssiezniczki bo chyba przeoczylam Anineczko dla Twego ksiecia rowniez ogromny buziol :-)

Zmykam spac jak jakas padnieta jestem

Dobranoc

a dziękuję w imieniu księciunia za buziaki,wycałuję z rańca w pychol.
A i dla małej damy o pięknych oczętach Dominisi buziaczek w czółko.

Idem,siedziałam przy szydełku i oko mi strzela,chyba za mocno się w słupki wpatrywałam :eek:
zbudzę tego co chrapie na kanapie i wygonię do wyra,a sama idę do wanny się wygrzac.

I proszę tego co na górze by jutro pogoda była przednia,plis,plis,plis!

Witam się
...I proszę tego co na górze by jutro pogoda była przednia,plis,plis,plis!
No toś wyprosiła:eek::-D...A po co Ci była ładna pogoda?A taka jak teraz plany pokrzyżowała?:sorry2:
...Przecież pizga jakby to zima się zbliżała a nie lato:baffled:Ja dziś w rękawiczkach poszłam bo mi wczoraj tak łapy od pchania wózka zmarzły,że szok:baffled:
Biola zdrówka,wypluj te żyletki:-D
Obiad mam wczorajszy,proszek mi się skończył więc prania nie będzie,klopy tylko umyję i się relaksuję:-p
Matt nadal z żółto-zielonym sznurkami z nosa łazi,miauczy,obsrywa się po 3-4 razy dziennie i weź się tu zrelaksuj:-D
Lubiczanko prrr...szalona:-D
GLIWA kiedyś mówiłaś,że podoba Ci się dywanik w Radka pokoju,w Lidlu od 3 maja będą trochę inne ale może Ci się spodobają: LIDL Ireland - lidl.ie
:-)

Ostatnia edycja:
witam :dry:

no i diupa,patrzę na prognozę to ma tak byc przez kilka dni...piknie po prostu :baffled:
Już nikogo o nic nie poproszę :confused2:

Tichonku chciałam tylko dla Jeremiaszka lepszą pogodę,bo on ospowy a ja muszę wozic chłopaków do szkoły i boję się,że gdzieś go zaziębie,a wiadomo ospa+przeziębienie= nawet nie chcę myślec co by było :sorry2:
No ale jak na razie trzyma się dzielnie,a ospa znika powoli.

Idę kawkę pic :tak:

reklama
Tichonek-bo dziś busy dzień:))))Zdrówka Mattiemu-niech te zielono-żółte sznurki mu znikną:tak:Ja też muszę poszukać rękawiczek,danielowi tez:/
Anineczko-uważaj tam na naszego księcia!!!Byleby nie wiało:sorry2:
Kamcia-miłej pracy:)

Do góry