reklama
biola
szczęsliwa mama
no i ode mnie calusek dla juz nie najmlodszego forumowego bobaska
ciekawe jak tam barmanka sie czuje
a ja nadal chora zylety w gardle ze szok,a i moj r leci chyba do pl na 2tyg sie leczyc i fo zostane sama zdzieciakami ciekawe jak ja to przezyje buuuuyy,no ale coz zrrowie najwazniejsze
ciekawe jak tam barmanka sie czuje
a ja nadal chora zylety w gardle ze szok,a i moj r leci chyba do pl na 2tyg sie leczyc i fo zostane sama zdzieciakami ciekawe jak ja to przezyje buuuuyy,no ale coz zrrowie najwazniejsze
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Barmanko gratulacje ogromne
Lubiczanko co do pieluch to Ania od jakichś dwóch miesięcy robi kupkę na nocnik a zsikaniem nadal problem, strasznie lubi te swoje pieluchy, myślałam, że w Polsce się oduczy, ale nic z tego. Teraz ostro pracujemy, jak wrócimy. Do trzecich urodzin dużo czasu jej nie zostało
Lubiczanko co do pieluch to Ania od jakichś dwóch miesięcy robi kupkę na nocnik a zsikaniem nadal problem, strasznie lubi te swoje pieluchy, myślałam, że w Polsce się oduczy, ale nic z tego. Teraz ostro pracujemy, jak wrócimy. Do trzecich urodzin dużo czasu jej nie zostało
Aniaa83
Fanka BB :)
Ewelcia zdarza sie ja dzis telefon ze tak powiem przy pupie caly czas mialam i cierpliwie czekalam na eska
Lubiczanko buziak dla Twej kssiezniczki bo chyba przeoczylam Anineczko dla Twego ksiecia rowniez ogromny buziol :-)
Zmykam spac jak jakas padnieta jestem
Dobranoc
Lubiczanko buziak dla Twej kssiezniczki bo chyba przeoczylam Anineczko dla Twego ksiecia rowniez ogromny buziol :-)
Zmykam spac jak jakas padnieta jestem
Dobranoc
anineczka
królowa mrówek :P
a dziękuję w imieniu księciunia za buziaki,wycałuję z rańca w pychol.
A i dla małej damy o pięknych oczętach Dominisi buziaczek w czółko.
Idem,siedziałam przy szydełku i oko mi strzela,chyba za mocno się w słupki wpatrywałam
zbudzę tego co chrapie na kanapie i wygonię do wyra,a sama idę do wanny się wygrzac.
I proszę tego co na górze by jutro pogoda była przednia,plis,plis,plis!
A i dla małej damy o pięknych oczętach Dominisi buziaczek w czółko.
Idem,siedziałam przy szydełku i oko mi strzela,chyba za mocno się w słupki wpatrywałam
zbudzę tego co chrapie na kanapie i wygonię do wyra,a sama idę do wanny się wygrzac.
I proszę tego co na górze by jutro pogoda była przednia,plis,plis,plis!
lubiczanka
Miłego dnia Wam Kobitki)))
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Witam się
...Przecież pizga jakby to zima się zbliżała a nie latoJa dziś w rękawiczkach poszłam bo mi wczoraj tak łapy od pchania wózka zmarzły,że szok
Biola zdrówka,wypluj te żyletki
Obiad mam wczorajszy,proszek mi się skończył więc prania nie będzie,klopy tylko umyję i się relaksuję
Matt nadal z żółto-zielonym sznurkami z nosa łazi,miauczy,obsrywa się po 3-4 razy dziennie i weź się tu zrelaksuj
Lubiczanko prrr...szalona
GLIWA kiedyś mówiłaś,że podoba Ci się dywanik w Radka pokoju,w Lidlu od 3 maja będą trochę inne ale może Ci się spodobają: LIDL Ireland - lidl.ie :-)
No toś wyprosiła...A po co Ci była ładna pogoda?A taka jak teraz plany pokrzyżowała?...I proszę tego co na górze by jutro pogoda była przednia,plis,plis,plis!
...Przecież pizga jakby to zima się zbliżała a nie latoJa dziś w rękawiczkach poszłam bo mi wczoraj tak łapy od pchania wózka zmarzły,że szok
Biola zdrówka,wypluj te żyletki
Obiad mam wczorajszy,proszek mi się skończył więc prania nie będzie,klopy tylko umyję i się relaksuję
Matt nadal z żółto-zielonym sznurkami z nosa łazi,miauczy,obsrywa się po 3-4 razy dziennie i weź się tu zrelaksuj
Lubiczanko prrr...szalona
GLIWA kiedyś mówiłaś,że podoba Ci się dywanik w Radka pokoju,w Lidlu od 3 maja będą trochę inne ale może Ci się spodobają: LIDL Ireland - lidl.ie :-)
Ostatnia edycja:
anineczka
królowa mrówek :P
witam
no i diupa,patrzę na prognozę to ma tak byc przez kilka dni...piknie po prostu
Już nikogo o nic nie poproszę
Tichonku chciałam tylko dla Jeremiaszka lepszą pogodę,bo on ospowy a ja muszę wozic chłopaków do szkoły i boję się,że gdzieś go zaziębie,a wiadomo ospa+przeziębienie= nawet nie chcę myślec co by było
No ale jak na razie trzyma się dzielnie,a ospa znika powoli.
Idę kawkę pic
no i diupa,patrzę na prognozę to ma tak byc przez kilka dni...piknie po prostu
Już nikogo o nic nie poproszę
Tichonku chciałam tylko dla Jeremiaszka lepszą pogodę,bo on ospowy a ja muszę wozic chłopaków do szkoły i boję się,że gdzieś go zaziębie,a wiadomo ospa+przeziębienie= nawet nie chcę myślec co by było
No ale jak na razie trzyma się dzielnie,a ospa znika powoli.
Idę kawkę pic
reklama
lubiczanka
Tichonek-bo dziś busy dzień)))Zdrówka Mattiemu-niech te zielono-żółte sznurki mu zniknąJa też muszę poszukać rękawiczek,danielowi tez:/
Anineczko-uważaj tam na naszego księcia!!!Byleby nie wiało
Kamcia-miłej pracy
Anineczko-uważaj tam na naszego księcia!!!Byleby nie wiało
Kamcia-miłej pracy