reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
Ewelcia-lepszej to raczej na bank nie mam,ale na 100%taniej:-D
Barmanka-woooow-wyglądasz przepieknie!!!!serio normalnie kopara do ziemi:tak:Ale mnie poszczułaś truskawkami-lecę do sklepu:zawstydzona/y:
Miłego weekendu Kochane!!!

reklama
dzien doberek
Ja wczoraj mialam lenia wieczorem, ale dzis od rana juz umylam wszystko w kuchni, gora sprzatnieta, lazienka, drugie pranie sie kreci( pralka naprawiona:sorry:nie bedzie nowej niestety), zupa ugotowana. Po poludniu jak nie bedzie zimno to chce jechac na zakupy z Asia. P w pracy wiec jakos potrafie sie bardziej zorganizowac.
Barmanko - super wygladasz:tak:, a u jakiej fryzjerki bylas? podeslesz namiary, moze i ja cos w koncu zrobie na tej glowie;-):-D
Ewelcia- jak tak piszesz ze musi nabrac mocy urzedowej to niech polezy, przyjdzie i czas na niego;-)a do kiedy te kilogramy chcesz zrzucic?

milego dnia mamcie

Hejo

Barmanko wygladasz super kolorek bardzo mi sie podoba :tak: a moja siostra 26 latek ma
Ewelciu ale sie nasmialam z Ciebie oby Cie szybko opuscil len

U nas ciezka nocka byla Lenusce cos dolegalo ale na zmaine z J dalismy rade,niedawno odebralam Nacie z przedszkola i co sliwe ma :szok: nie wiem jak tak dalej bedzie to chyba zrezygnuje bo jest malo dzieci( piecioro chyba)dwie panie a widac ze sobie rady nie daja:no:przynajmniej na moje oko jak to widze
J dostal ofarte pracy do Szwajcari jakos na poczatku tyg rozmawial z kolega ktory tam pracuje potrzebowali mechanika a dzis z ranca dostal esmesa z meilem na ktory ma wyslac cv praca taka sama jak tutaj na lotnisku widze ze J ma chec a gdzie on tam i ja pojade za nim choc przyznam ze sie troche obawiam jak mielibysmy zmieniac miejsce zamieszkania i wogole wszystko

Zmykam bo mi glowa zaraz eksploduje

Milego wieczorku zycze

Ostatnia edycja:
Aniu wow,ale macie teraz zagwozdke:)wierze ze podejmiecie dobra decyzje dla was:)...tu sie odnalezliscie to i tam dacie rade:)
Pytalas Pani w przedszkolu,jak to sie stalo ze Natalka ma guza?

Wisienko nie wiem do kiedy,chce poprostu pozbyc sie i tyle...mam nadzieje ze dlugo mi to nie zajmie:)

lenia mam,ale chyba mniejszego....Szym dzis na rowerze a ja za nim biegiem...wiec ruch byl i to spory,i tak prawie godzinke...;-):tak:...mysle ze takie cus tez by mi wystarczylo,ale zeby to bylo codziennie...sie zobaczy:rofl2:

Barmanko a Ciebie gdzie wcielo???po truskawki pojechalas?;-)

Aaniu-strasznie mi szkoda Lenusi-no ona się nacierpi:( Mam nadzieję,że dziś noc da Wam obu odetchnąć:sorry:
AsieńkoM-ucieszył mnie ogromnie sms od Ciebie-już się nie mogę doczekać:tak:
A my w cyrku byliśmy(Ewelciu mam nadzieję,że na tym samym,na którym Wy byliście)i...naprawdę supeeeer się wybawilismy-pierwszy raz w cyrku,w którym nie było zwierzaków(oprócz konika,2kucyków i psa)tak profesjonalnie było zorganizowane show.Mam na mysli oczywiscie Irlandie:-p
No a teraz czas na mnie-trzeba zająć się J;)Miłego wieczoru Wam

reklama
Do góry