reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Bry wieczór

Fenix - ja miałam pierwszy scan w 20 tyg., drugi w 32 tyg., teraz w 38 tyg. będę miała i potem ew. w 40 - jak doczekam. Tak tez miałam w poprzedniej ciąży.

Witam
Katrina-najlepsze życzenia twojej córyni
torty%2BEli%2B%252872%2529.JPG

Ewelcia-dobrze czasem odetchnąć-popieram:tak:
Miłego dnia Dziewczynki

Witam się
Pogoda do bani,nawet nie ma jak z dzieckiem na spacer pójść:confused2:
Dzisiaj idąc do szkoły z koleżanką,jej Kubę mało by samochód nie przejechał,masakra:szok:Pędzą te debile jak szalone,na czerwonym pociął chyba setką:wściekła/y:Paulina zdążyła go za kaptur złapać i odciągnąć,ale lusterkiem go trzepnął:szok:To jest droga przy zjeździe i wjeździe na M1 i tak gnają jak wściekli:crazy:Aż mi się słabo zrobiło,jakbym tak ja wyszła z wózkiem to po dziecku:-(

Katrina
wszystkiego najlepszego dla Alinki

Dziś ma też roczek synek koleżanki,z którą w ciąży chodziłam:-DA za miesiąc nasz Matt:szok:
Fenix kiedy te egzaminy?Trzymamy kciuki:tak:
Idę dla odmiany mieszkania poszukać:confused2:

Witam, brrr jak zimno :szok::szok:
Matko chyba se dziś rosołku nagotuje :confused2: w taką pogode jak znalazł. Spiłam kawę a się czuję jakbym się nie czuła. Pranko wstawiłam, trzeba w domku rozwiesić.
Buuu a ja wciąż nie mam kupionej niani elektronicznej :eek::eek: nie mam pojęcia jaką... m namawia mnie na taką z funkcją video ale ich cena zwala mnie z nóg :baffled:

reklama
A zapytam się Was....
Szykujemy się do zmiany fotelika dla Marcela, grupa 2,3.
No i moje pytanie brzmi - jaki fotelik będzie wygodniejszy (bo to czy bezpieczny, czy spełnia wszystkie normy to już oblukałam testy ADAC) dla dziecka powiedzmy 6-7 letniego, taki gdzie część za plecami dziecka rośnie wraz z dzieckiem (np Cybex Solution), czy taki gdzie ta część za plecami jest na stałe a rośnie część za głową dziecka (np Romer Kid, albo MAxi Cosi Rodi).
Będę mega wdzięczna za opinie:tak:

1vlus.jpg

52cj8h.jpg

28kswuq.jpg

Do góry