reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Bry
Matt wreszcie padł więc poodkurzałam (bo przy nim nie mogę-drze się jak stare przescieradło:confused2:)i jestem;-)
Zimno na dworze i wieje,piękny kwiecień po tak obiecującej końcówce marca:sorry:
Wiesienko sprawdzam inne strony,ale szczerze mówiąc nie ma ani jednego mieszkania więcej niż na Dafcie:no:Tzn.najczęściej jest mniej na innych stronach,na Dafcie są wszystkie:sorry:...Czyli nadal nic:wściekła/y:
Barmanko pytałam czy też do Kamili śmigasz na ścięcie?Czytasz Ty mnie w ogóle?:angry::-D
Aniaa nic nie wiem o obietnicach mojego syna:-D
Ewelcia
ale się uśmiałam:-DMasz branie,nawet z dzieckiem i mąż żadną przeszkodą:-D
Mnie się kiedyś pod polskim sklepem facet spytał czy jestem nianią Radka:eek:On miał wtedy z 1,5roku i w wózku siedział.Odpowiedziałam,że nie,to moje dziecko a on na to:"Tak,akurat!":eek::-DTeż chciał numer telefonu ale mu powiedziałam,że mam męża-nie uwierzył nawet jak mu obrączkę pokazałam:-DAle to był jakiś Ukrainiec czy inny Rosjanin:tak:Zresztą dawno temu kiedy jeszcze byłam piękna i młoda...Teraz już mi nikt takich pytań nie zadaje:zawstydzona/y::-D:-D:-D

reklama
Aniaa-ja bylam w 'change' i z tej firmy mam staniki. W dublinie na pewno jest wiecej mozliwosci i tego typu uslug. Wygoogluj sobie najlepiej i poczytaj opinie na forach. Powodzenia!
Barmanko-nie ma porownania! Tym bardziej ze w pennysie nigdy nic nie moglam dobrac.. A rozmiar..fakt,niepozorny.. Ja awansowalam o 2miseczki..;-)
I mnie juz fryzjer wzywa.. Udanej wizyty Tobie!
kamcia- o tak! Tym bardziej ze to byla moja odwieczna udreka..
Lubiczanko-az sie cofnelam kilka stron i fryz bomba! Wierze ze sie super czujesz bo tak tez wygladasz! Wygodniej,co?

Kto mnie 'przeprowadzi'?? Nie moge sie zebrac,no tak mi sie nie chce pakowac...:-/ Nic to,po poludniu podjade sie tam rozejrzec,moze wena przyjdzie. Najgorzej jak nie ma okreslonego czasu na przeprowadzke.. Chyba sama sobie wyznacze ;-) bo nigdy sie nie rusze..

Milego dnia!

Madbebe-znacznie wygodniej:tak:Gdybym tylko bliżej mieszkała,to chetnei bym Ci pomogła w przeprowadzce:sorry:
Barmanko-nie zapomnij się pochwalić efektami posiedzenia u fryzjera:)
Ewelcia-wcale sie nie dziwię,że składaja Ci takie propozycje-1-widziałas ichnie baby?2-a siebie widziałas?:-D
Tichonek-ja nawet myśleć nie chcę o tym,że mój synus pomykał w tym roku już w krótkich spodenkach,a teraz taka"pizgawica":wściekła/y:a i mnie nikt już nie składa dwuznacznych propozycji;))))))najważniejsze dobrze sie czuć same ze soba-co mnie zdanie innych;))))
Kamcia-Ty strusiu pedziwiatrze Ty;))))
No-obiadek sie kończy gotować,ide pranie wieszać-codzinnie cos:crazy:skad sie to bierze:confused2:

Ewelcia co za typ hehe
choć ja zanim miałam dzieci i popsuło nam się auto , jechałam z D na stopa do domu :sorry: no i babka nam się zatrzymała
i pytała czy nie znamy jakiejś dziewczyny co by się nie ożeniła z jej bratem i ze zapłaca bo on wizę potrzebuje itp... i powiedzieliuśmy z enie znamy takiej osoby i sama opowiadała ze też ma tu męża dla Vizy on mieszka od niej o 90 km w inny m miescie itop :eek:
normalnie masakra jakaś ;-)
wisienka współczuję z pralką...
barmanko pokaż się po fryzjerze :-)

Barmanko czekam na fotke po fryzjerze...
Lubiczanko zostaw dzieci J i sama sie wybierz na miasto,topewnie ktos Cie "upoluje":-)
Madbebe szkoda ze tak daleko mieszkasz...widzisz ile bys maiala chetnych do pomocy?

mialam iss na miasto polazic,a tu pada co chwile z przerwami:wściekła/y:
do czwartku ma tak byc podobno///

ewelcia-to Wy tak daleko mieszkacie a nie ja :)
Mam takie checi ze czas sie pakowac a u nas w domu 3 kartony..:eek::-D Nic to,jak juz zaczne to pojdzie pewnie..
Ide Was poczytac tymczasem..:-D

reklama
Lubiczanko dobre,dobre...

m zabral Szymka i gdzies pojechali z 1,5h temu a mnie sie nudzi...podziergalam chwile,ale ze z cienkiej wloczki to palce mnie bola...czas na odpoczynek;-)

Do góry