Fenix83
Fanka BB :)
Widzę,że nie tylko moja myśli,że kupka sama wyjdzie. Ach te dzieci mają wyobraźnię. Póki co jestem na etapie tłumaczenia,że kupce trzeba pomóc itp. ale na nic się to zdaje, bo skubana dobra jest w przetrzymywaniu.Moja młoda w końcu tez wystękała dużą i normalną kupkę, bo tak to czasem po półtorej godziny siedziała, żeby zrobić małego bobka. Nie mogła się nauczyć stękać, mówiła, że kupka sama wyjdzie:-( i co kilka dni jest problem. wstrzymuje bardzo często...
Tichonku jak tam poszukiwanie mieszkanka?? Dogadaliście się z landlordem?? Ja też się przymierzam do przeprowadzki, ale znając życie to jak ja będę już się mogla wyprowadzić to nic fajnego nie będzie i znowu będzie kupa nerwów :/
ViKamciu ja Kingę też chrzciłam tutaj w irlandzkim Kościele i obyło się bez problemów. Bo jak się nasłuchałam od znajomych to szczerze mówiąc trochę się bałam jak to wszystko załatwię.
Barmanko mam takie pytanko: ile miałaś usg w ciągu całej ciąży?? Kurcze bo mojej siorze zrobili tylko jedno, a jest w 37 tyg ciąży. Dwa badania krwi i tyle. Pamiętam,że ja miałam trochę lepszą opiekę lekarską. Tyle,że ja rodziłam w Limericku, więc mozę dlatego. Sama nie wiem. Wczoraj była na wizycie w szpitalu. Pobrali jej krew, zbadali ciśnienie i lekarz po zbadaniu brzucha orzekł,że mały obrócił się główką do dołu
![Cool :cool2: :cool2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/cool2.gif)
Ewelcia ale miałaś przygodę
Tak na marginesie to tuż niejeden mój znajomy irlandczyk chwalił Polki, że są piękne, pracowite. Normalnie niedługo w piórka zaczniemy obrastać kobietki,hehehe.
U nas z kupką dalej problem. Poza tym wyleczyłam te krosty na twarzy, także mogę polecić z czystym sumieniem firmę LA Roche Posay
Dziewczyny korzystała któraś z was z zakupów w jakiejś aptece internetowej?? wczoraj natknęłam się na tą:http://www.aptekaslonik.pl/ i tak się zastanawiałam czy to nie jakiś wałek?? bo jak nie to normlanie jest to dla mnie jak spełnienie marzeń
Dobra znikam do nauki bo w czw. pierwszy examin.
Ostatnia edycja: