reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonek-mówisz???A gdzie ją wylookałaś??Na FB zagląda a na nas czasu nie ma:confused2:
Gliwa-dobrze prawisz-my z J też tak lubimy:tak:
Barmanka-ułaaaa-musisz pogadać z Dzidzią(serio),że wcale nie taka miła jak myśli ta niespodzianka z przekrętem:tak:-przyznaj się kto się napatoczył do pomstowania;-)
Madbebe-gdzie wyniuchałaś te staniki???Nie żebym ja z moimi orzeszkami miała kłopoty,ale pewnie są foremki,które skorzystają z namiarów:tak:

reklama
lubiczanko-to nie o konkretne staniki chodzi,bo kazdemu co innego pasuje,ale o sklep z bielizna,gdzie jest brafiterka i potrafi doradzic i cos dobrac..

lubiczanko ja miałam coś ala Victoria Beckham i szybko je zapuszczałam :-p później miałam takie właśnie do szyi co by się dało prostować ,a etraz to jedynie grzywkę sobie ścinam bo nie chce mi się męczyć codziennie z prostownicą albo gumą do włosów ;-) hehe

ja też bym chetnie przeszła sie na basen , ale chyba mi sie dzieci ospą zaraziły :/ i czekam żeby się przekonać :sorry:

oj asienkoM czemu pogorszyły Twój humorek zakupki?? biedulka :*

biola nie wiem dokładnie na co ejszcze robiłaś .. a może od ryby ma uczulenie?? :/ koleżanki syn ma uczulenie właśnie na jajka , mleko rybę i orzechy... bo ponoć ryba mocno alergizująca
barmanko współczuję że się dzieć przekręcił.. oby wrócił główką tam gdzie jego miejsce ;-)
madbebe a gdzie kupowałas staniczki bo ja też mam zawsze chu*%nie do wyboru i też wiecznie niezadowolona jestem :sorry:
+

Ewelcia ja Zuzi getry zakładam
Mabebe no to fajnie, że zakupy stanikowe udane, ja tam mam zawsze problem ze stanikami bo ja lubie takie dośc wycięte ale one maja zybt dużo wypełnienia pushup i mi cycki wypadają. A jak znajde staniki z minimalnym usztywnieniem to są bardziej zabudowane a takich nie lubie bo lubie duże dekoldy.
ViKamcia a tak ostatnio na mnie zakupy działają
Barmanka ojej, oby bejbi się przekręciło

Madbebe sprawnej przeprowadzki zycze:)
Lubiczanko ja tez widzialam Anineczke na FB:)///zakladaj tam konto:-)

wczesniej nie napisalam bo zapomnialam...sluchajcie,wracam od kolezanki,i juz bylam u nas na osiedlu..
Zatrzymuje sie srebrny passat i gosc mnie wola,pyta gdzie jest takie i takie osiedle...wytlumaczylam mu,a on sie mnie pyta skad jestem..
Mowie ze z PL,wiec ja sie pytam czemu on sie pyta..a ten ze mam dobry akcnet:szok: i takie tam:szok://..,pyta czy jestem po slubie...ja do niego ze tak,ze mam dziecko itp..a ten ze duuuzo Polek maja dzieci a nie maja mezow.
Mowi mi gosc ze szuka zony Polki:-D...i czy ja nie mam ochoty z zostawic meza dla niego:baffled::szok::-D...gada mi ze kupi mi auto,ze ma duzy dom,ze full kasy itp:szok:jak wybuchnelam smiechem to masakra..jakby jakies mrowki szly kolo mnie to moj smiech na bank by je zabil.
Pytam czy ma zone,albo czy mial...powiedzial ze od roku z zona nie mieszka i ze ona to jest leniwa i w ogole,dodal ze Polki lepsze.
Pytam w czym i czemu tak mysli?a ten ze sa piekne,zgrabne,pracowite,bardziej komunikatywne itp.
Gadam do goscia ze nie moge dluzej tak stac,bo jest zimno...a ten mnie na kawe zaprasza,jak odmowilam to chcial mi dac nr.tele.ze w razie jakbym sie zdecydowala to mam dzwonic...

Nie no goscia poje**ło...po 40 byl,malo tego na jakiegos zula mi wygladal...z czym do ludzi w ogole...ale chociaz sie posmialam z niego:-D

hejka
Ewelcia jaka historia nie moge co za koleś!!!!:)))))
Lubiczanko też miałam takie włoski, ale ja Cię wolałam w dłuższych hmm może to i kwestia przyzwyczajenia:))
Barmanko oby mały się przekręcił, mały wiercipięta.
Madbebe małe rzeczy a cieszą co nie??:)

Tichonek, nie mam pojęcia, noże faktycznie wtedy dzidziol się przekręcał... Ja mam scany co 2tyg robione, więc 2tyg temu jeszcze wszystko dobrze było, w sensie głowa w dół. Jakby co to cesarka w przyszłym tyg.

Ewelcia, ja też dziś nic nie robiłam, kotleciki miałam z wczoraj, surówkę też, więc wystarczyło ziemniaczki obrać.
Gostek niezły :baffled::szok:

Madbebe, mnie psiapsióła chyba ze 3 lata namawiała na brafiterkę :zawstydzona/y: w końcu raz poszłam, chyba bardziej z ciekawości..
Teraz już bym nie umiała chodzić w tych stanikach z pennego:confused2: Dzień do nocy - prawda?
Najlepszy mam ubaw jak ktoś pyta o mój rozmiar :sorry::laugh2: odpowiedź dziewczyn "nie no ja takich beretów nigdy bym nie ubrała", odpowiedź facetów "..-wymowny wzrok w wiadome miejsce i wielki zawód że nie tego się spodziewali...":rofl2: też tak masz?

Lubiczanka, wybyłam z domu, mężowy namówił mnie na wyjazd do Ani, przyszła jeszcze Gliwa, więc miło minął czas :tak:

No kolację mam bób :elvis: Lubi któraś?

reklama
Do góry