reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzień dobry
o taaaak-wreszcie szkoła:)))))))))))))
Tichonek-ja w sumie nigdy nie miałam tak krótkich włosków-ale powiem Ci czuję sie rewelacyjnie:tak:ja też o wakacjach nie chcę mysleć:baffled:Powodzenia na poszukiwaniach daftowych-trzymam kciuki
Aaniu-poprawy nastroju:tak:Ty nam się tam nie stresowuj;)
AsieńkoM-Tobie również usmiechu-ja juz mogę przełykać(jako tako),więc i motywacja wróciła
AsieńkoR-no to odliczamy dni-ło jeja-jeszcze prawie dwa tygodnie:szok:
Gliwa-ale sobie z mężem urozmaicacie czas wieczorami-fajnie:))))
No idę-pranie powiesić,zebrać 3 wczorajsze,za obiadzio się zabrać.echhh-szara rzeczywistość:sorry:Miłego dnia

reklama
hejka
moja dziunia tez do przedszkola odstawiona jupiii, Tichonku ja tez juz mysle co to w wakacje bedzie a jak bedzie pogoda do du..y to juz wogole zeswiruje.

Lubiczanko super wygladasz w krotkich,pasuje ci. Mnie raz mama namowila na krotkie gdy mialam 18 lat i NIGDY WIECEJ SIE TAK NIE CIACHNE czulam sie jak chlopak tony zelu zuzywalam zeby te moje wlosy jakos wygladaly

Aniu i jak tam Natalka w przedszkolu??

Ewelcia jak zwykle kusisz slodkosciami

Biola witaj

Zupka sie gotuje, spijam kawusie i naciesze sie jeszcze ciszá:laugh2:

Hej.My dzis z Igorkiem wstaliśmy po 9,wyspana :tak:Sniadanko koncze,mały sie bawi.
Tichonku powodzenia w poszukiwaniu domku.
Lubiczanko pewnie ze fajnie,lubie sobie posiedziec przy lampce winka.
Aniaa zapraszam na kawke,ja Ci humor poprawie.
AsienkoM tobie życze wiecej usmiechu i sie nie smutaj.
Dobra zmykam,kuzynka na lini :-)Miłego Dzionka.

Nadal nic,zero postępów w poszukiwaniu:confused2:
Coś widzę,że więcej foremek na ścięcie włosów wzięło
;-)Anineczka też się skróciła:-D
ViKamcia teraz mi się przypomniało...Tak,tutaj Matta chrzciłam,w irlandzkim kościele:tak:
Pranie idę powiesic...

Ostatnia edycja:
.
Aniaa zapraszam na kawke,ja Ci humor poprawie.
Dzieki za zaproszonko:-)
Tichonku a jakos tak lewa noga wstalam wszystko mnie drazni i wszyscy wkolo J juz sie smieje co nerwy mam aaa to @ bedzie niedlugo mowi :-D
Kasiuleczko Natalcia zadowolona szkoda ze to tylko raz w tyg ale od wrzesnia idzie juz normalnie
Juz nam numer na poczatku wywinela bo myslala ze bedzie w przedszkolu cwiczyc balet :-D i spakowala buciki sobie nawet nie wiem kiedy J jak poszedl po nia to do mnie mowi ze po co dalalm jej dwie pary butow a ja nie dawalam sama spryciula schowala taka strojnisia ze Ci mowie
J cos cherla ja tez oby dziewczynki sie nie pochorowaly
Lenuska spi ide obiad robic

właśnie wracam z usg....
Ku****a!! Dzidziol się przekręcił główką w górę :angry: jak to możliwe? W 37 tyg????:szok::szok:
Za tydz kolejny scan, jak się nie przekręci w dół to leże i kwicze, w sensie że już mam zabookowany termin na cc:baffled:
Ide pomstować na wszystkich :crazy:

Barmanko czyli to raczej joga nie była tylko fikołki:sorry:Mam nadzieję,że jednak bejbik powróci na dobry tor:sorry:Nie chce opuszczac ciepłego legowiska u mamusi więc myśli,że jak się odwróci główką w górę to go nie wyciągną;-)W razie wu (tfu,tfu!!!) na kiedy cc?
A kiedy ostatnio stwierdzono,że był główką w dół?

Barmanko to Ci dzidzio psikusa zrobila:(...badz dobrej mysli...moze jeszze sie odwroci:)

Aniu poprawy nastroju zycze:)
Ciekawe czy lenka tez bedzie taka strojnisia jak Natalka?
AsienkoM jak ja Szyma uczylam na nocnik siadac to jeszcze zakladalam rajstopki:)

wy tu dzis obiadki,pranka,sprzatanko itp...a ja dzis nic jeszcze nie zrobila...poza kawka u kolezanki i spacerem do tesco to nic:-p...

reklama
hej!
nie wiem nic,bo nie mam jak nadrobic,ale sie zamelduje,bo nie wiem kiedy again bede miala szanse..:sorry:
Powoli moge sie juz zaczac przewozic,bo wykladzine zostalo zmienic tylko plus prace na zewnatrz,co mi juz nie wadzi..A tak mi sie chce..Jakos nie czuje tej przeprowadzki..

Poza tym nic nowego.Wika ma frenda,wiec kazda sposobnosc wykorzystujemy na spotkanka,bo ladnie sie bawia..Jest o dzien starszy od Wikty.

Ja NARESZCIE zakupilam sobie porzadne staniki! Dzizas jaka ulga. Wymierzone,dobrane,normalnie bomba. Wyskakuje z tym jak filip z konopii,sorki,ale ten problem mialam od zawsze i nie moge sie nacieszyc :)

ide prasowac i seriale/programy nadrabiac.Do klikniecia!

Do góry