reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Uwielbiam niedziele jak M jest w domku:-)byliśmy w kosciółku na mszy,pozniej spacerek.Za szybko ta niedziela mija.Igorek sie bawi,za niedługo kąpiel i spać.Ale jestem happy,wesele umnie w rodzinie bedzie 20pazdziernika,no i mamy zaproszenie.:tak:
Marcysiu ale Wam fajnie z tym basenem,ostatni raz bylismy jeszcze przed ciążą moja.
Lubiczanko u Ciebie tez widze mile spedzona niedziela,i tak trzymac.:tak:
Zmykam kawke spic.Miłego wieczorku.

Ostatnia edycja:
reklama
Hihi my mamy plan jechać w przyszłą niedzielę do aquaparku - o ile nie urodzę do tego czasu :sorry2::-D

Ewelcia, deserek wygląda pyszota :tak:

Lubiczanka, czyżby McDonalad był dzisiaj?;-)

Ostatnia edycja:
Witam

Lubiczanka fajna fryzurka, pasuje Ci
Ewelcia kusisz deserem
Marcysia fajnie masz z tym basenem, też chciałam kiedyś, żeby Zuzia chodziła na basen ale u nas w mieście nie ma i musiałby nas P wozić, a z resztą nie widze siebie w stroju kąpielowym.
Gliwa no to fajna imprezka sie szykuje.
Biola witaj i oby Nikusiowi szybko przeszło, a i szkoda też Kacperka, ale wiadomo czemu tak często choruje.

Nie wiem co komu jeszcze bo brak mi humoru. byliśmy na zakupkach małych bo Zuzia nie miała rajstopek i bucików do sukienek ale zakupy jeszcze pogorszyły mój humor.

Ide co by nie zarażać deprechą.

Ostatnia edycja:
Dobry wieczór
Fenix ja przez kilka lat mieszkałam na Włościańskiej a potem na Poniatowskiego. Moja młoda w końcu tez wystękała dużą i normalną kupkę, bo tak to czasem po półtorej godziny siedziała, żeby zrobić małego bobka. Nie mogła się nauczyć stękać, mówiła, że kupka sama wyjdzie:rofl2::-( i co kilka dni jest problem. wstrzymuje bardzo często...
AsienkoM bzuiaczek dla Ciebie za to, że nawet pod prysznicem o mnie myślisz:-p, 29 wracam:tak:

Dobrego wieczorku

Dzien doberek poniedzialkowo:)
Barmanko robilam nikusiowi 3 alergeny bialko jaja kurzego gluten i mleko krowie kazdy po 35zl .a chyba w wakacje jak bede w pl na dluzej zrobie mu testy homopatyczne i wtedy bede wiedziala na co jeszcze mozr byc uczulony.jajka wykluczam ze wssystkiego a caly czas my wychodzi na glowce wiec sama juz niewiem co to jest:(
Ok ide szykowac kacprra do szkoly oj jak dobrze ze juz wracamy do normalnosci:)

Witam

Hejoo,

Aniaa, w pon rano mam wizytę w szpitalu, nie wiem jak potem się będę czuła. Poza tym, chłopakom pewnie sporo czasu zajmie to co mają zrobić, a ja nie chce Ci siedzieć na głowie tyle czasu :no:

Ostatnie zdanie pozostawie bez komentarza ;/
Gliwa fajnie Wam,my mamy wesele w czerwcu i tez sie bede bawic :tak:
Marcysiu dobrze ze dzieciaczki zadowolone,my tez planujemy jechac na basen ale poki co narazie to sa plany bo zawsze cos wyskoczy
Lubiczanko oj tak za szybko czas weekend minal
Tichonku dzieki za wczoraj za pogaduchy i za wszystko :-)

Chorom zycze zdrowka
Zmykam bo humor mi sie popsul z lekka a dwa Lena staje przy wszystkim i boje sie zeby sobie krzywdy nie zrobila

Milego dnia

Witam
Radek odstawiony do szkoły,nareszcie koniec ferii bo szału szło z nim dostac w domu:wściekła/y:Ja nie wiem co to będzie w wakacje,psychiatryk murowany:baffled:
Aniaa to my dziękujemy:tak:A czemu humorek już tak z rana się spsuł?:sorry:
Lubiczanko szalejesz ze zmianami,że szok:-DFajno,fajno,młodziutko wyglądasz,ja nigdy w życiu bym się na krótkie włoski nie zdecydowała:no:
Biola witaj,że też Tobie się tak chce do Polski latac:sorry:Mnie wcale:zawstydzona/y:A Nikoś musi miec na coś jeszcze uczulenie skoro nadal go to cholerstwo atakuje:sorry:
AsienkoM a Tobie czemu się humor zepsuł wczoraj?I to na zakupach:szok:...W sumie to mnie na zakupach zawsze się humor psuje:confused2:
A u mnie od rana Daft,Daft,Daft...
:wściekła/y:

reklama
Do góry