reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Fenix mam ten dokument już w zakładkach przygotowany ,żeby mu pokazac,ale na razie się debil nie pojawił:sorry:
Ewelcia to raczej chirurg dentystyczny tu tylko pomoże.Chcemy z Radkiem na przegląd do polskiego dentysty podjechac więc przy okazji mu Matta pokażę,zobaczymy co powie:sorry:

reklama
A ja dzis strajkuje - nie sprzatam, nie gotuje obiadu - mam pazia od tego:-D:-D:-D wytyczne tylko dostanie co ciezarowka zyczy sobie na obiadek:-D Wystarczy ze 2 prania zrobilam:sorry::-pPlanuje przeleciec sie po jakis tanich sklepach w poszukiwaniu ozdobek do literek z filcu, bo obawiam sie ze jak z ebay zamowie to chyba predzej urodze:confused2:
Do fryzjera ide we wtorek, mam pozna godzine i nie wiem czy wyrobie sie z tym co chcialam zrobic przed praca mezowego:-(

Aniaa, powodzenia dla Ciebie, dla Naci rowniez:tak: Marcel przystosowal sie super do przedszkola, tylko po paru dniach bylo tak ze jak widzial inne dzieci jak placza to on tez w ryk uderzal:confused2:
A jak Twoj Jarecki pracuje we wtorek?

Ewelcia, milych chwil w cyrku:tak::-)

Hejka.
Aniaa mam nadzieje ze Ci sie spodobał.:tak:Powodzenia w szkole,bedzie dobrze zobaczysz.:tak:My tez Wam dziękujemy za pamiątki:tak:.
Ewelcia udanego wypadu do cyrku.
Tichonku oby wszystko sie ułożyło z mieszkaniem,humorku życze lepszego.
Dzis z Igorkiem poleżałam do 9,wyspana jestem.Sniadanko koncze jesc,zaraz trzeba na obiadzik przyszykowć.Mężulek w pracy,pewnie wieczorkiem dopiero bedzie.Miłej soboty.

Ostatnia edycja:
Barmanko do Kamili idziesz na ścięcie?:-D
A my popołudniu gdzieś do parku skoczymy bo jest wietrznie ale słonecznie (się mi rymło;-))jeśli do tej pory się pogoda nie skiepści:confused2:
A ja dziś już pranie złożyłam,drugie wyprałam,rozwiesiłam,poprasowałam zaległe szmaty,poodkurzałam,obiad mam gwizdany,nic więcej nie robię:no:
Mój P miał wczoraj imieniny i z tej okazji też obiadu nie zrobiłam:eek::-DNormalnie szok,jak mi się nic nie chce ostatnio:baffled:
:eek::eek::eek: Mojej koleżanki kotek zmarł 11 listopada- 11 miesiąc- 2011 roku. Co to może oznaczać ? Zapytaj.onet.pl - Masz Pytanie? My mamy Odpowiedź! :eek::eek::oo2::oo2::eek::-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Wrrr jak zimno
Natalia w przedszkolu zostala bez problemu a ja no coz rostroju zaoladka dostalam:zawstydzona/y:

Tichonku wylecialo mi wczesniej u nas Lena ma odwrotnie pod jezyczkiem cos jest nie tak ale GP mowila zeby narazie sie tym nie martwic zauwazyla jak Lenuska miala 2 miesiace

Barmanko a po co Ci moj chlop :-D wtorek pracuje ,sroda czwartek ma wolne

Zmykam obiad robic poki Lenuska spi

Tichonek jakoś się tak przejęłam i poszperałam w necie i piszą, że zazwyczaj ten zabieg robi sie dopiero przy stałych zębach (około 7-8 lat), gdyż stałe zęby są większe i wcześniejsza przerwa między zębami może zniknać.
No ale zawsze lepiej skonsultować z lekarzem bo każdy przypadek może być inny.

AsieńkoM wiem,wiem...Zazwyczaj około 10 roku życia nawet,ale chcę zapytac co i jak i czy muszę jakoś specjalnie na ząbki uważac bo ponoc łatwiej się psują...
Sam zabieg nie jest straszny,troszkę przez około tydzień jest dyskomfort w buzi ponoc ale tak to ok,więc do przeżycia...
Ja mam porównanie bo Radek tak nie miał,więc wiem,że to nie jest normalne:no:Zawsze miał zdrowe,śliczne ząbki i tak jest do teraz,ani jednej dziurki...Muszę dopytac stomatologa,żeby i Matt nie miał kłopotów z ząbkami.

Barmanko Tichonku ja tez dzis strajkuje...dla Szyma mam pomidorowa z wczoraj,ale mowi ze na razie glodny nie jest:confused2:..m wciagnal pizze - kit ze mrozona byla,ale mowi ze sie najadl:rofl2:..a ja wciagnelam paluszki rybne z mizzeria;-)...
Ja w soboty to rzadko gotuje...za nim drzwi pomyje w chacie,okna na dole,lodowke-co tydzien:sorry:...i jeszcze inne duperele dochodza to mi sie zwyczajnie nie chce,albo nie mam czasu...
Ale mam ochote na jakis deser,moze wieczorem cos wyczaruje;-)

trza sie niedlugo do cyrku szykowac buhahaha..ja chyba bardziej podniecona niz SZym:rofl2::nerd:

reklama
witam sobotnio,
ja pomalu wracam do siebie, a dzis rano pralka mi wylala wode wiec chyba szykuje sie zmiana pralki:-p
Tichonek - nie zazdroszcze tego landlorda- czyt. deb...nasz pojawil sie po roku, ma odnowic kuchnie, kupic zmywarke to warunek ze zostajemy, ja korzystalam kiedys z uslug threshold i powiem Ci ze pomogli nam bardzo szybko, tzn landlord pekl oni podobno sie boja jak ognia, powodzenia
Margaritta- zdrowka dla corci, moja tez pokasluje - niestety uroki przedszkola:-(
Fenix- ja niestety nie pomoge, ale o wodzie na czczo tez slyszalam. Moj landlord ostatnio mi doradzil jak sasiedzi ( to nawet nie obok nas tylko ze 2-3 domy dalej robia czasami impreze) zrobia impre to dzwon po 22 na garde, nawet nie musisz mowic z ktorego apt i podawac danych - maja obowiazek to sprawdzic
Ania - ja tez sie stresowalam i dzieki Bogu ze moj P odwozil Asie bo plakala ale po tyg bylo juz ok;-)
lubiczanko- jak tam juz lepiej dzis?
AsienkaM- bezbolesnego zabkowanie dla Zuzi
Ewelcia- to zdaj relacje po tej wizycie;-)

moze ktoras skorzysta- ja bylam jak Asia byla mala mialam bilet ze szpitala i polecam, ale za rok juz gorzej bylo-tzn mniej wystawcow i darmowych probek:-p, a potem beda w Cork
http://www.rds.ie/cat_event_detail.jsp?itemID=1099276

Ostatnia edycja:
Do góry