reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

AsieńkoR-a Ty kiedy do nas wracasz?
Barmanko-to samo miałam na myśli(a propos cyrków;)))
Aaniu-trzymam kciuki za Natalkę:)Pewnie,ze Salou jest miejscem,gdzie chce się wracać-a juz napewno jesli się kapieli w morzu nie zarzyło;)))
Fenix-ło Boziu...jak z moimi byś wpadła do wesołego miasteczka,to bankrut na czole:szok:A tak jeszcze pomyślałam o Twojej Niuni i jej problemie-ja polecam rano przed śniadankiem przecier jabłkowo gruszkowy:)

reklama
Fenix - ja mam teoretycznie na 29 maja (Barmanka ma wcześniej), ale jak znam życie to ja znów sie przeterminuję, chyba, że małe zrobi prezent na Dzień Matki - zobaczymy. Moja siostra ma termin na październik.

Ja chciałam sobie "strzelić" prezencik na 40-stkę, prawie sie udało - rozpakuję go miesiąc później.

Katrina no to super prezencik sobie sprawiłaś ;)
Ja swoją małą urodziłam 23ego grudnia, więc też miałam poniekąd prezencik :) tyle,że pod choinkę hehe, bo nie powiem,że od Św.Mikołaja ;) bo on z tym nic wspólnego nie miał :-)
Barmanko a Ty na kiedy termin masz?
Asienko no to się cieszę,że wiesz gdzie Wąska jest ;) wolałam wytłumaczyć :D
A Ty z której części??

U nas imprezy trwają. Durna jestem bo zgodziłam się na przeprowadzkę do mieszkania. Nie wiem co sobie myslałam,heh.
Na początku było ok, ale teraz nie idzie tu wytrzymać.
I nie to,ze jakimś zgredem jestem czy coś. Bo ja rozumiem,ze imprezy mozna urządzać, ale cały blok nie musi słyszeć i uczestniczyć w tym. heh
Normalnie bym poszła i ... :D no ale jak tu Garda nic nie może, to co się dziwić.
Cudownie,bo to znaczy,że czeka nas przeprowadzka :-(

Fenix, na 2 maja.

Ewelcia, a bo widzisz jak ktoś nie ma jaj w majtach to się boi fejs-tu-fejs zapytać:sorry2: lepiej podczytać i wysunąć "kreatywne" wnioski :cool2:

Sorki0 że 0tak0 mało0 pisze0 ale0 coś 0mi 0się0 w0 klawiaturą0 dzieje,0 po 0każdej 0spacji 0"zero"0 mi0 wyskakuje,0 a0 poprawianie0 całego 0postu 0zajmuje0 w0 pyte0 czasu:baffled:

reklama
Ewelcia, 0Ty0 się0 nie0 śmiej0 bo 0ja 0od0 dwóch 0dni 0się0 męczę0 z0 tym0 durnym0 komputerem0 :baffled:
Wspominałam0 chyba0 że komp 0już0 na 0kolanach0 błaga 0mnie 0o0 formata?...:sorry2:

Ano0 są:dry::dry:

Do góry