reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
witajcie piąteczkowo,

Jeszcze tylko 3 tygodnie i koniec z pracką... na jakiś czas.
Małe przedtem miało czkawki często, ale trwały b. krótko. Teraz rzadziej, ale brzuch mi skacze po 10 minut i dłużejjjj - dziwne uczucie, którego pewnie czasami będzie brakowało, tak jak rozciągania pod skóra czy kopniaków...

Wszystkim chorowitkom zdrówka życzę!!!!

Jutro na 18 idziemy do cyrku
biggrin.gif

mamy bilety za darmo...dostalismy z "przedszkola"
wink2.gif
yes2.gif
biggrin.gif
...
Pani dzwonila tydzien temu,ale ja zapomnialam i dzis znow dzwonila,ze mam przyjsc bo jutro maja zamkniete.
Fenix moj wsaje przewaznie o 7:baffled:...ale to drugi raz w ciagu jakis 2tyg ze wstal pozniej...wczoraj przed 8...Masz racje zdrowie najwazniejsze.
Katrina Tobie juz nie duzo do konca zostalo:)..jak ten czas szybko leci:)

Katrina spojrzałam ta Twój suwaczek i urodzisz mniej więcej w tym samym czasie co moja siostra ;)
Ona ma termin na 22ego maja :D a Ty?
Dzieciaczki pod koniec dają o sobie znać ;)
Ewelcia dobrej zabawy. My niedawno byliśmy w wesołym miasteczku z Kinią. Ale jakoś niespecjalnie jej się podobało. Za to ucieszyła się z maskotek które tatuś dla niej wygrał :D
Ja tez uciekam. Miłego wieczorku

Lubiczanko to w takim razie bardzo mi milo :-)

Ania o matko juz spowrotem??? opowiadaj i focie zapodaj :cool2:

A no juz niestety nie chcialo sie wracac szybko dni minely za szybko ale jeszcze wrocimy w to miejsce bo bardzo nam sie podobalo a foteczki wstawilam na fb :tak:

Ewelciu to fajnie ze macie bilety

Dziewczyny urlop sie udal choc pogoda niekoniecznie nam dopisala bo nawet tylka nie pomoczylam nie mowiac juz o opalaniu ,czas spedzony intesywnie na zwiedzaniu jak wychodzilismy po sniadaniu z hotelu tak wracalismy wieczorem jedne dzien spedzilismy w parku aventura niedaleko byl wiec spacerkiem sobie poszlismy tam rozne atrakcje i tak czasu zbraklo aby na wszytskim pojezdzic byla otawarta tylko jedna czesc parku,park wodny byl zamkniety niestety,Natalia zadowolona i nie chciala wogole wyjsc :-)Zwiedzilismy okolice bylismy w Tarragonie jest tam piekny amfiteatr i katedra , uliczki dla mnie bajeczne az czulam sie jak w jakis filmach hiszpaniskich heheh Bylismy rowniez w Barcelonie na mnie wrazenie zrobila La Segrada Familia cos pieknego cale szczescie ze nie wynajmowalismy auta bo tlok,scisk i nie bylo miejesc parkingowych pojechalismy pociagiem w jedna i druga strone takze z pociagu rowniez podziwialismy widoki :-) a kolejne dni spedzilismy w Salou czas szybko minal ale jeszcze tam wrocimy bo mamy niedosyt takze Tichonku lece z Wami :-D
Z hotelu bylismy rowniez zadowoleni mimo ze malo czasu spedzaismy tam,jedzenie bylo bardzo dobre i roznorodne atrakcje wieczorem dla dzieci i dla doroslych

Uciekam
Nacia jutro pierwszy dzien do przedszkola
:szok:

reklama
Do góry