reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Marta, a czy Ty juz czasem kiedys nie pisalas ze jestes "zagrozona" utrata pracy? Czy mi sie cosik pomieszalo... Moze szefuncio Cie tylko tak straszy.. A jakby co to odprawe dostaniesz - hipotetycznie pytam.

ja juz miałam rok temu 6-tygodniową przerwe,a miało nie byc pracy juz po swiętach ale jakos ciągnie,co chwila mówi ze koniec ale jeszcze pracuje więc takie zawieszenie:sorry:

reklama
wizzair i mamy wykupioną club card:tak:z Cork do Wrocławia
my tez mamy z Cork taniej,ale dojazd do Cork doliczyc to,na to samo mniej wiecej mi wyjdzie jak do Dublina dojade i rayanerem polece...ale znow rayanair z Dublina do Łodzi leci a mi Wawa by bardziej pasowala:)ale coz do wawy Aer Lingus lata a w cholere drogi:sorry2:
:cool2:.
Barmanko na razie one way ticket....nie wiem ile w Pl bedziemy,zakupie pozniej powrotny:ninja2:

Witam poświatecznie
Margaritta aaa, o tym zapomniałam:):), ale mam nadzieję, że warto było na te konferencję pojechać:):):)
AsienkoM mi przyszła trzydniówka do głowy, ale pomyślałam, że jak to bez gorączki to pewnie nie to, bo my mieliśmy tę klasyczną z gorączką i potem wysypką

Barmanko tez Wam pogoda nie dopisała,ale co zrobic pogoda zmienna jest na Wyspie.:tak:
My po spacerku z mężowskim i małym,zaszłam na solarium po drodze.:-)Troszke sie opalić.Miłego wieczorku,zmykam Igorka umyc i położyć spać.

reklama
a mi cisnienie bank podniósł:wściekła/y:zamiast w euro tak jak zaznaczyłam to wysłali w złotówkach:wściekła/y:za rezerwacje ale całe szczęście nie przepadło,dosłałam reszte i jest ok:tak:jak pojade do pl to likwiduje konto w millenium bo to nie jest pierwsza taka sytuacja:dry:

Do góry