reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzień dobry(komu dobry,temu dobry)
Dzięki Dziewczynki za gratki-załozeniem było utrata 25kg,ale tak jakoś poleciało;)
Kamcia-dalej w pracy?
AsieńkoM-kurka no własnie nie dla całego osiedla-już pozamrazałam co się dało-dziś trzeba powciskać resztę ciasta-jeśli ktoś ma ochotę,to zapraszam;)
Ewelcia-ale zazdroszczę wyjazdu do pl;)))))
Gliwa-dobrze,że jesteście zadowoleni-i fakt,klify to region ,gdzie chce się wracać
Marcysiu-mi już ciutkę odpuścił-tzn przełykam z bólem,ale już nie muszę przy tym robić dziwnych min:zawstydzona/y:
Gastone-to straszne!!!mnie dziś 3ci dzień trzyma,a chyba umrę jesli potrwa dłużej-jak Ty to znosisz????Zdrówka kochana!!!!
no i własnie u mnie ciag dalszy bólu...niestety nawet do gp się wybrać nie mogę-bo srednio to widzę z czwórką dzieci-buuuuu:(((
miłego dnia Wam Dziewczynki

reklama
Lubiczanko moze masz kogos kto by zajal sie dziecmi przez troszke a ty bys wyskoczyla do GP?moze Marta?
Zapomnialam pogratulowac...jestes niesamowita 30kg w dol w tak krotkim czasie:tak::szok:...biegasz nadal?zoomba dalej w ruchu?
do PL dopiero za 3 miesiace..a Szym weczoraj caly dzien jeczal ze on juz chce...:-)

Gliwa-u mnie pranie też w ruch poszło-i to ile:szok:
Ewelcia-Marta w pracy,a potem już po ptokach:(Zresztą już nie ma takiej tragedii-J się ucieszył rano,ze mógł usłyszeć mój głos:sorry2:

hejka

ewelcia no własnie ja dopiero z pracy,ale fajnie ze byłam bo za nudno w domu:tak:
lubiczanka cholinex sobie kup:tak:nam sie chrzestny tez rozchorował:confused2:

kupiłam bilety do pl za całe uwaga 200e:-)za całą 5-ke:-)tylko ze w jedną strone bo starszaki i K zostają w pl a ja tylko z Szymkiem wracam i to nie wiem kiedy:-)

aa no to faktycznie tanio.
Rayanerem lecicie?skad do kad?
My mamy na 24lipca;-)

edit:
dosc cieplo jest zaraz powiesze 3 pranko i pojde z mlodym troszke na spacer,chociaz nadal ma maly katar i kaszel...ale nie chce mi sie kolejny tydzien tylko w domu siedziec...jak wyje na troche to chyba mu nic nie bedzie?

reklama
Do góry