reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
Barmanko moze pomocy potrzebujecie przy malowaniu ? oj tam mnie tez straszyli ze duze beda dziewczyny i co duza az tak nie byly dasz rade jeszcze chwila i lada dzien bedziesz tulila malenstwoa ja sie juz doczekac nie moge kiedy poznam ta mala istotke:-)
Asienko
oby to byla tylko wysypa na tle alergicznym bo jak cos innego ospa jak pisalas w esemesie to ja sie pochlastam :wściekła/y:
Asienko udanego pobytu w kraju

Tichonku dzieki za pogaduchy i oswiecenie co jak i z czym ;-)
Anineczko buziak dla Twego synka
biola na dlugo lecisz do Polski?

Zmykam pranie powiesic a pozniej po farbe musze isc i Gliwuske nawiedzic na kawke zaprosila :-):-):-)

reklama
A my po spacerku z Igorkiem,obiad sobie przyszykowałam pozniej tylko wstawie jak mężowski przyjdzie.:tak:Pogoda rewelacyjna,Igorek śpi na ogródku,a ja kawke spijam.Aniaa za niedługo przyjdzie:-).Dziś z mamcia i siostrzyczka najmlodsza porozmawiałam przez skeypa,pozniej brat zadzwonił.Ale za nami tęsknią:tak:my tez.
Biola udanego urlopu w Polsce.
Asienko oby to nie ospa.
Barmanko dasz rade,lekarze nieraz tylko tak strasza ze dziecko bedzie duze.
Miłego popołudnia.

Ania, chcesz pomóc? To weź Marcela do siebie :-D:-D tylko lojalnie ostrzegam - wyłączam wszystkie telefony i nie otwieram nikomu drzwi :rofl2: Echh z wagą się dygam nie ukrywam, nie wiem od czego to zależy...
Pisałam na gg, mam sprawe do Twego mężowego :sorry:

Asienka, oby Zuzi nic nie dolegało.

Gliwa, fajnie tak pogadać coo?

A ja sobie bujane krzesło przytachałam do drzwi balkonowych, bujam się i czytam książeczkę :tak: z chęcią wyniosłabym to krzesło na ogród ale sama nie dam rady przez próg przenieść, a nie chce starego fatygować :confused2:

Hejo:-)
Ja odkąd wyszłam do szkoły rano,tak niedawno wróciłam dopiero,suuuper na dworze:-)Radek na zajęciach dodatkowych,ale zaraz wraca,wciskam mu obiad i idziemy znów na dwór bo szkoda słonka:-)
Nałaziłam się,nakupiłam pierdół,kartek świątecznych,częśc ekwipunku dla chłopaków na wczasy:tak:
Anineczko przecież mówiłam,że nie wiążę z tym wynajmem nadziei:confused2:Zawsze wykrakam:confused2:Agent miał wczoraj do P oddzwonic i...zapomniał:eek:Potem się tłumaczył,że nie może się dodzwonic do właścicieli i da znac:sorry:Dziś też nie dzwonił:confused2:Czułam,że tak będzie bo jak P do niego dzwonił pytac o mieszkanie to były pytania w stylu:czy są dzieci,w jakim wieku,czy żona pracuje i czemu nie pracuje?:confused2:Ku**a!Czemu ja nie mogę normalnego mieszkania znaleźc:wściekła/y::-(
Dziewczyny,powiedzcie mi,nie wiecie w czym Irlandki piorą swoje ciuchy,że one tak pięknie pachną?:-pGłupie pytanie wiem,ale czasem jak gdzieś się minę z jakąś rodziną to tak pięknie pachnie od nich,że szok...My do tej pory Fairy używaliśmy ale czas już zmienic i nie wiem co kupic.Przed narodzinami Matta kupowałam Persil i żółty Lenor do tego,czasem inny Lenor,ale nigdy mi tak pięknie ciuchy nie pachniały:no:...A może one suszą w suszarkach bębnowych i ten zapach pozostaje na dłużej,się nie ulatnia znaczy?Anineczko,Ty suszysz.Jak to jest,jest różnica między takim suszeniem a na suszarce takiej zwykłej,stojącej?
Mój P wczoraj złamał zęba:wściekła/y:dwójkę:wściekła/y:Się potnę tępym nożem!!!:wściekła/y:Dzwonił dziś do dentysty,Polaka i ma wizytę w poniedziałek,jak będzie bardzo drogo to będzie musiał do Polszy lecic chyba:wściekła/y:Mamy MC więc może uda się zrobic i ewentualnie dopłacic,ale okaże się w poniedziałek bo lekarz musi zobaczyc co i jak:sorry:Ja już tanich lotów szukam:sorry:
AsieńkoM ciekawe od czego ta wysypka:eek:A to nie ospa?Bo pisałaś,że Zuzia miała gorączkę parę dni temu?Oby jednak nie,zdrówka dla Małej:tak:
Aniaa Ty na BB nie siedź,tylko już manatki na wczasy pakuj;-):-DPotem mi musisz zdac relację z pierwszej ręki:-)

Tichonku no ale nie poddajecie się i szukacie dalej chatki? W końcu coś się znajdzie!

Co do suszarki to nie wiem czy intensywniej pachną ciuchy,myślę,że Irlandki mogą czymś dodatkowo pryskac ciuszki po wysuszeniu...ale te nowe comforty mają bardzo intensywne zapachy,widzę różnicę między nimi a Lenorem.
A suszarka? Ma podstawowe dwie zalety.Szybkośc i ciuchy są nic a nic nie pogniecione.Jak spod żelazka,dlategóż moje żelazko służy w domu jako eksponat ;-)
Jedyne co to jeansy nie wrzuca się od razu do suszarki,a jak podeschną bo tak to by były zmięte na amen.Nooo i ta szybkośc,3-4 prania rano robię,a wieczorem wszystkie wrzucam do szafek,a nie czekam doby aż mi poschnie.

Oby zębola udało się naprawic jak najszybciej i jak najtaniej :-)
Ja w Pl musze koniecznie odwiedzic sadystę!

AsieńkoM tak jest tutaj jakieś mleczko na chicken pox ;-)

idę grzac tyłek na ogródku.Młody już śpi ze 4h na dworzu :szok:

Ania, chcesz pomóc? To weź Marcela do siebie :-D:-D tylko lojalnie ostrzegam - wyłączam wszystkie telefony i nie otwieram nikomu drzwi :rofl2: Echh z wagą się dygam nie ukrywam, nie wiem od czego to zależy...
Pisałam na gg, mam sprawe do Twego mężowego :sorry:

Pewnie ze chce to niech M podrzuci Waszego syna,
Mezowemu przekazalam aby drydna bo na gg wiadomosci dzisiaj nie mialam zadnej
Odpoczywaj tez chetnie bym sie zrelaksowala na taki bujanym

HAniaa Ty na BB nie siedź,tylko już manatki na wczasy pakuj;-):-DPotem mi musisz zdac relację z pierwszej ręki:-)
ehhh zobaczymy czy wogole polecimy :zawstydzona/y:
A to pech z tym mieszkaniem ale nie poddawaj sie cos sie trafi zobaczysz
To sie P zalatwil niezle oby udalo sie tutaj u dentysty zalatwi no i w miare tanio

Anineczko​ Wy do Polski autem sie wybieracie dobrze pamietam?

reklama
Do góry