reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejoo,
która pojedzie mi do Pl sklepu po pierogi?:sorry2: mężowy nie chce jechać :baffled:

Przyszły mi jakieś kupony zniżkowe do Dunnsa, muszę się przejść i poszukać jakieś koszuli do porodu. Dla mnie zbędny to zakup bo w koszulach nie śpie, nienawidze po prostu! Mam 2 koszule przeznaczone do karmienia, ale nie chce w jednej z nich rodzić, bo i tak podczas porodu się zabrudzi i potem idzie w kosz..

Miłego dnia laseczki!

reklama
Witam z Polski, zaganiana jestem i zajęta i nie mam czasu na kompa, młoda przespała większość drogi, dwa dni ustawiała sobie dzień, bo wszystko było ciekawe, ale już chyba wróciliśmy na dobre tory:biggrin2::-p:rofl2:, pogoda się trochę zepsuła, wieje i zimno, ale jakoś dajemy radę:):)

pozdrawiam

Na lody też :zawstydzona/y::-D ale mam nadzieję że się tutaj rozumiemy - bo ja mam na myśli takie zimne, ze sklepu, i przede wszystkim świeże produkowane z młodych jajeczek :-D:rofl2:

Asienka, super że podróż się udała. Miłego pobytu!

Ja spadam do roboty. Znowu mi się plany zmieniły... Księgowa w końcu przygotowała dla mnie ten dokument, więc jak Marcela odbiore z creche to jade do siebie do pracy :) no i.......... zahaczę o pl sklep i będę dziś jadła pierogi :))))))) mniam!

Witam:-)
Ewelcia dzięki za info o dentyście,P nie będzie miał kanałowego na pewno bo on miał złamany ten ząb jakieś 3 lata temu i zrobiony w Polsce,wszystko było dobrze do poniedziałku,kiedy to P przywalił w pracy w skrzynię a miał gębę otwartą:baffled:Się zamknęła i ząb pękł w tym samym miejscu:sorry2:
A jaki Comfort używasz?I jak możesz to zapytaj tej koleżanki w czym pierze:tak:Ja też prasowałam z wodą pachnącą i to nie to:no:Te irlandzkie rodziny to taką świeżością pachną,że szok:tak:
...W ogóle słuchajcie,jaki motyw...Weszłam wczoraj na Dafta i patrzę a to mieszkanie,które chcieliśmy obejrzec staniało o 60E:eek:Nie wiem o co kaman...My byliśmy zainteresowani nim jeszcze jak było droższe i agent nie oddzwonił a tu staniało:eek:P powiedział,że zadzwoni dziś spytac o co chodzi,niech nam powie prosto z mostu co z nami jest nie tak:sorry2:Bo nawet jeśli chodzi o to,że ja nie pracują albo o dzieci to powinien nam to powiedziec skoro pracuje w poważnej agencji a nie nas unikac i nie oddzwaniac:crazy:
Do tego się wczoraj wpieniałam bo dostaliśmy pismo firmy zarządzającej tym osiedlem i....Trza pościągac wszystkie anteny,nie można suszyc prania na dworze,nic a nic nie może stac przed domem i masę innych zakazów,nawet mi się nie chce gadac,coraz lepiej...:crazy:
A w ogóle to od piątku mieszkam bez umowy
:confused2:
Ewelcia oglądałam wczoraj Wojewódzkiego:tak:Ale kawał baby z każdej z nich:-DAle ta blondyna jak zaczęła wywijac to mi szczęka opadła:szok:
AsieńkoM jak Zuzia?
Asieńko_r miłego pobytu
:tak:
Idę małego kłaśc i kopytka turlac.

Ostatnia edycja:
Hej.Pogoda jest to dzis wstawiłam kolejne pranie,posciel.Igorek zasnął,a ja siedze i ogladam swoje seriale.
Ewelcia ja tez oglądałam Kube,dobre były te dziewczyny i śmieszne.:-D
AsienkoR udanego pobytu w Polsce.
AsienkoM i jak Zuzia?Byłaś u lekarza i co stwierdził?
Miłego Dzionka.

Witam
tralala-znowu piękny dzień-poprostu żyć,nie umierać;)
Barmanka-jeśli wykażesz się cierpliwością,to zapytam J o opinię;)ja chętnie bym Ci podrzuciła pierożków:tak:
Ewelcia-echhhh...no moze kiedyś się skusisz jednak:sorry2:

reklama
aania[/B]-czemu mielibyscie nie poleciec??

Hej!
poczytalam wreszcie..\
oj ja dzis tez busy...
bylismy w Szymem rano na grupie,potem do miasta skoczylam,potem prania 3 wstawilam..przy takiej pogodzie to mi wszytsko wlasciwie wyschlo,teraz lezy i czeka na skladanie i prasowanie....na razie odpoczywam przy laptopie a tle leci "Przepis na zycie"

Aniu a czemu mielibyscie nie leciec?

Otoz dziewczyny AsienkaM zlozyla mi niespodziewana wizyte i wczoraj napisala ze mala chyba ma ospe a my za poltora tygodnia lecimy u lekrza byla i to jest wysypka alergiczna taki niby lekarz stwierdzil mam nadzieje ze sie nie pomylil

Aaniu-widzę,że pogoda ducha Ci powróciła:)a jak samopoczucie?

Dziekuje kochana ze pytasz a samopoczucie w miare moglo byc lepsze ale daje rade
Asienko udanego pobytu w kraju
Biola dasz rade ja tez prawdopodobnie polece sama z dziewczynkami o ile J nas pusci :-)

Lena dzis ciezka noc miala moja biedna zabkowanie dalo sie we znaki :-(
Jeszcze 1,5 tyg i wakacje ale dalej nie wierze dopoki nie wyladujemy w Hiszpani to nie uwierze

Dobra zmyakm za obiad sie wziasc poki mala spi

Milego dnia

Do góry