reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Wiesienka dobrze, że Asia ma się już lepiej
Lubiczanka ja tam małej często nie muszę wypychac, sama się garnie do taty, jak tylko wie, że w domu jest.
Katrina tak więc sezon rozpoczęty, fajnie. u nas też piękny weekend był, Zuźka większość dni na powietrzy spędziła.

Dobrej nocki

reklama
AsieńkaM - u nas dopiero dziś było pięknie, wczoraj był silny wiatr, ale sprawdzałam prognozę pogody, to niby do czwartku ma byc tak jak dzisiaj - nie mam nic przeciwko temu.

Hejka

Ale mgła, można nożem ciąć.
W nocy młoda zaczęła troszke kaszleć a w środe szczepienie ma. :sorry2:Kaszel mokry. Kurcze do roku nic jej się nie czepiało, dopiero teraz, a wszystko robie tak jak zawsze, ubierana tak samo, na spacery chodzimy. Jedynie to przy ubieraniu i przy wysadzaniu na nocnik zawsze ucieka. I oczywiście zawsze do kuchni i lata na bosaka lub siada na płytki.:baffled:
Szkoda, że flegaminy nie mam.
Może polecacie jakiś syrop na mokry kaszel tutaj dostępny dla dzieciaczków po roczku.

Obiad mam z wczoraj więc luzi, jedynie dom ogarnąć trzeba.

Witam
Ewelcia-zaszalałaś;)
AsieńkoM-u nas słonko:))))ja flegaminę mam,chętnie bym pożyczyła:sorry2:
a u mnie pobudka o 6tej,śniadanie,spacer z pieskami,dzieci do szkoły,zakupki,2prania(już wiszą),obiad prawie gotowy i...pora potańczyć;)
Miłego dnia Wam

Hej.
Wekeend minął dobrze,wczoraj w Dublinie byliśmy,a po południu na grilku u Anii.Jakos szybko ta niedziela mineła,za szybko.I znów poniedziałek pranie sie kręci.Igorek obudził sie przed 8 zjadl buteleczke,pobawił sie z mamusia i zasnął.
AsienkoR trzeba było mnie zaczepić:tak:
Wisienko współczuje,dobrze ze córcia ma sie lepiej.
Miłego dzionka.

Hejo!:-)
Ale cudnie na dworze:-)
My wczorajszy dzień spędziliśmy familijnie,nad morzem,na placu zabaw.Obiadu nie robiłam,został skonsumowany na mieście:tak:więc cały dzień poza domem:-)Uwielbiam takie dni;-)
Też w prognozie czytałam,że do czwartku ma byc tak pięknie:tak:
A my w piątek mamy dzień załatwiania różnych spraw,P bierze wolne i jedziemy do Dublina,paszporty załatwiac,do biura podatkowego,do paru sklepów a tu pogody nie będzie:sorry2:
AsieńkoM oj,faktycznie,akurat przed szczepieniem:sorry2:Zdrówka dla niej:tak:Ja stąd na mokry kaszel Exputex podaję,ale niestety on od 2 lat:sorry2:
Lubiczanko jak robiliście te fotki na miejscu u polskiego fotografa to ile czekaliście na odbiór,bo nie wiem ile wcześniej pojechac,żeby zdążyc przed wizytą w ambasadzie:sorry2:
Anineczko całusek dla 3-miesięczniaka;-)
Asieńko_r miłego pobytu:tak:
katrina grill...mniam:-pMy musimy dopiero grila zakupic bo stary się rozleciał i skończył na śmietniku:sorry2:
Boszsz...co za kraj,nie mogę nigdzie kupic Mattowi czapeczek na wiosnę:dry:Dobrze,że ma jedną,jedyną po Radku,ale poza tym kiepsko:dry:Wszędzie już z daszkiem,kapelusiki albo kaszkiety a ja chcę takie bawełnianie,wią:sorry2:zane

Dzięki:-)
Oj ja też:-Di najważniejsze,że nie muszę stac przy garach:-D
Dlatego jak pomyślę o wczasach,o tym,że 8 dni zero gotowania,te śniadania do wyboru do koloru,to jedzenie w knajpkach to aż cała happy jestem:-D
Ano właśnie,Aniaa za 12 dni welcom Spain,co?Pewnie wcale się nie cieszysz,co?;-):-D
A my dziś o 17:30 idziemy mieszkanie oglądac:tak:...Ale nie wiążę większych nadziei z ta próbą wynajmu:confused2:A tak bym chciała się stąd wyprowadzic.

reklama
Dziewczyny, jak to jest ze zmiana odresu, jak sie czlowiek wyprowadza do innego miasta? Trzeba sobie szukac w nowym miescie nowego GP, powiadamiac starego o zmianie, przenosic jakies papiery o dziecku, co ze szczepieniami??

Do góry