reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
witajcie:-)
Powiadacie,ze sloneczko u Was swieci,hmm u mnie zachmurzone ale grunt ze nie pada;-)dosc cieplo tylko ten wiatr-jedyny pozytek to wyschniete pranie:-D

barmanko-moja kuzynka je placki ziemniaczane z przecierem pomidorowym:baffled: Widze,ze Ty preferujesz bardziej na slodko, u nas sa przewaznie placki po wegiersku tylko mlodzi ze smietana jedza.
AsienkoM-gratki dla Zuzi,ze tak szybko zaczela wolac na nocnik, super:tak: no faceci to do siebie maja,ze cisnienie nam podnosza :wściekła/y:oby humor powrocil;-)
Aniaa-super,ze corcia do przedszkola zapisana i buziak dla Lenci :tak:
lubiczanko-widze,ze juz odrobiona jestes,jak Ty to wszystko ogarniasz:nerd:niespisz po nocach czy jak??;-)
dranissimo-bramiki mozesz kupic w Smythsie lub argosie, ogolnie chyba we wszystkich sklepach z akcesoriami dzieciecymi;-)

U mnie Nataniel dzis o 6.45 sie obudzil:crazy: i nic tylko mamo wstawaj chodz sie bawic:wściekła/y::wściekła/y:jedynie w weekend moze czlowiek dluzej pospac to nieeeee musza go budzic:angry: za to domek caly posprzatany,rosolek zrobiony i zjedzony, pieczen w piekarniku, pranie schnie,drugie sie kreci i energi braklo dotego jeszcze @ doszla i mam dosc wszystkiego:baffled: Przynajmniej jutro troche odpoczne,bo obiadek z dzisiaj zostanie:-)

Dzieki Wam! :-) Wlasnie luknelam na strone argosa i rzeczywiscie maja tego troche... Moze polecacie jakies firmy tych bramek? Kompletnie nie jestem w temacie, a przeprowadzamy sie do odmku ze schodami i bramki musza byc, bo malej wszedzie pelno sie robi...

Ewelcia, echhh:baffled:

Dranissimo, argos, smyth, mothercare - przejrzyj sobie oferty bo czasem sa promocje na bramki.
My mamy Lindam i moge polecic.

Marcysia, moj w sobote odsypia przedszkole ;) ale za to w niedziele budzi sie chyba z pierwszym promykiem slonca :/

dzisiaj domku jeszcze nie posprzatałam bo większość czasu z Zuzią na dworku spędziłam. Po drzemce Gliwa wyciągnęła nas na plac zabaw, potem jeszcze kawke spiłyśmy. zaraz młoda z P jedzie po zakupy to może posprzatam na szybko.

Lubiczanka a szkoda gadać, ale dalej mnie trzyma.
Barmanka, Marcysia a z tym odpieluszkowywaniem to różnie bywa, raz lepiej raz gorzej,

Edit. już po sprzątaniu bo młoda nie chce jechać z tatusiem na zakupy.

Witam
Powodzenia przyszłym przedszkolakom, będzie dobrze:)
Co do bramek to Lindam są dobre.
Ja busy ostatnio na fulla do pracy wróciłam, i jak wracam do domu to relaksuje się albo książka, albo gry z Olim i kompa nie chce mi się włączać:/
Pogoda fakt super, słonko za chmurami ale wazne że ciepło czuje się wiosnę:)
O wyprzedaży w Next dziś w pracy się dowiedziałam i napisałam koleżankom, nawet jednej udało się 2 bluzy dla Oliego wychaczyć:) Podobno w Mothercare są też przeceny...
Aha dziś śpimy o godzine krócej !!! Zmiana czasu:/
Dobranoc

AsieńkoM-dobrze,że taka Gliwa potrafi Ci mysli i samopoczucie poprawic;)))
Barmanko-no niestety potwierdzam słowa Ewelci-kicha:(A z Pl nie moze Ci ktos pigmentu podesłać?
Ewelcia-o patrz jaki wybredny;)Pewnie jakby była ta marchewka,to Szym bez słowa by zjadł;))
Marcysiu-no prawie...to znaczy po nocach śpię,ale nie ma bata zeby pospac dłużej niż do 7mej:/Ale Ty jak widzę tez nie próżnujesz:)
Anineczko-gdzie jestes???Dzięki za"pożyczenie"nam dziś chłopaków-jesteście bezcenni:tak:

reklama
Do góry