reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Ja tak na chwile, wstawilam pizze - mrozonke ale co tam;-), ja ostatnio nie wiedzialam o bozym swiecie, Asia kaslala tak ze az wymiotowala. W bank holiday szukalam na szybko lekarza, ale przeciez prawie wszystkie przychodnie zamkniete, udalo mi dodzwonic do dr. Kryka i bylismy na wizycie domowej, Asia juz nie kaszle, jest zdrowa wiec w poniedzialek przedszkole:-). Juz wszystko mam sprzatniete na swieta wiec teraz wiecej odpoczynku i bede planowac co tu na swieta gotowac,
Spokojnej nocki wszystkim zycze:tak:

reklama
Wisienko i po co sie tak chwaisz ze masz na swieta sprzatniete???zaraz sie kolejka ustawi:sorry2::-D:-D:-D jak cos jestem pierwsza ;-)..
Zdrowka dla Asi zycze.
Lubiczanko nawet gdyby byla marchewka SZym krupniku i tak by nie ruszyl:baffled: raz w zyciu zjadl 2 lyzki;-):sorry2:..najlepiej jakby codziennie byly golabki;-)

Ewelcia- ze niby mam u kogos sprzatac?:-D:-D:-D dobre, dobre, tylko ciekawe kiedy? chyba nocami;-)w ciagu dnia pracuje, a wieczorami jestem sama z Asia, maz pracuje. Weekendy spedzamy razem wiec nie mam kiedy za bardzo

Bry
Aniu no i fajnie, że Nacia do przedszkola idzie, będzie fajnie
AsienkoM jak tam P? Pogodzeni? a Zuzia zuch dziewczynka:)
Gliwusku widziałam Cię wczoraj po 14, chyba do domu wracałąś z Igorkiem, ale nie byłam pewna, czy to Ty i jakaś starsza pani koło Ciebie szła, wię c w ogóle. W okolicach polskiego sklepu:):)

Wpadłam się pożegnać. Będę pisać co jakiś czas:-p

Ostatnia edycja:
hejka:-)
jaki piekny sie dzien zapowiada, podobno taka pogoda ma byc do czwartku :-):-)

AsienkoR- a Wy do Polski lecicie na swieta juz?? jak tak to spokojnego lotu :tak:
AsienkoM-no wlasnie pogodzeni?? A Zuzia ma jeszcze czas na nocniczek i pewnie za niedlugo juz bedzie caly czas wolac ;-)
Anineczko-a gdzie Ty??
Wiesienko- u mnie by sie nie dalo tak wczesnie posprzatac, bo juz na drugi dzien bylby balagan przy moich urwisach:no::rofl2::dry:Dobrze,ze Asia ma sie juz dobrze:-)

Spadam sie ogarnac,bo na miasto trzeba sie ruszyc, zakupy zywnosciowe czekaja- uwielbiam:confused2:

Witam

Marcysia, Asienka_r noo pogodzeni, ale rano P sie zezłościł, że kazałam mu się młodą zająć. Chciałam przyszykować wszystko na śniadanie i obiad żeby potem razem piękny słoneczny dzionek spędzić, a on, że jak jestem sama to sobie jakoś radze a jak on jest to już mu coś każe, a ja do niego, że jak jest w domu to mógłby sie zajac młodą. Och te chłopy.:no:

Asienka_r no wspominała mi wczoraj Gliwa, że chyba Cię widziała ale nie była pewna, spokojnego lotu i udanego wypoczynku

Ide na słoneczku kawke spijać, obiad prawie gotowy tylko mielone zagnieść, kartofelki obrane, barszczyk czerwony zrobiony, a z resztek buraków to do mielonych buraczki będą.

pa

O jaka dziś cisza
AsieńkoR-mam nadzieję,że lot był spokojny i już się cieszycie Rodzinka:)
AsieńkoM-ale wiesz,że coś w tym jest...ja tez sie łapię na tym,ze w tygodniu wsio sama robię-nawet czas na zumbę,a jak tylko J w domku to dzieci jemu wpycham:dry:
Wiesieńko-zdrówka Asiuni:tak:No u mnie też raczej mowy nie ma o tak szybkim sprzątnieciu domu-ba,teraz kiedy jestesmy w trakcie przeprowadzki Święta to ostatnie o czym myslę:zawstydzona/y:
Ewelcia-a to Szym z moim Dawidkiem na temat gołąbków mogą sobie ręce podać
No mykam-miłego wieczorku Kobitki

reklama
witajcie w niedzielne ciepły wieczór

U nas dziś był pierwszy dzień lata tej wiosny, dzięki temu rozpoczęliśmy sezon grillowy, a mała wyhasała się przez cały dzień na ogródku.
Właśnie została wykąpana (po umyciu okazało sie, ze swoje dziecko umyliśmy) i juz zapakowana w łóżeczku śpi. Kładziemy ją tak ok. 21-wszej. Miłego wieczorku Wam zyczę.

Do góry