reklama
marcysia365
sierpień'07 i czerwiec'09
hejka
AsienkoM- no jakos mi tak czas szybko leci,ze nie zawsze jest jak do Was zajzec
no lepiej niech juz Twoj maz do kuchni sie nie zbliza
Gliwa-witaj :-)
lubiczanko-haha dobre chyba za duzo masz na glowie,ze zapominasz o ziemniaczkach.;-) mam rade gotuj je w najwiekszym garnku zeby duzo wody sie w nim zmiescilo

madbebe-zdrowka dla Wikty,oby temp. szybko ustapila
barmanko-uuuuuuu szkoda,ze nie udalo sie zalatwic sprawy pomyslnie:-(U mnie mlodzi placki ziemniaczane jedza ze smietana
Tichonku- nawet nie przypominaj mi o zmianie czasu, tak nienawidze tego przestawiania i to akurat do przodu
godzina mniej spania buuuuuuuu
fakt o 6 bedzie juz bardzo jasno, chyba musze pomyslec o zmianie zaslon u chlopcow w pokoju, bo akurat maja okno od wschodu i przez to jest jasno hmmm
lece sie wylozyc na kanapie, milego wieczorku kobitki :-)
AsienkoM- no jakos mi tak czas szybko leci,ze nie zawsze jest jak do Was zajzec

Gliwa-witaj :-)
lubiczanko-haha dobre chyba za duzo masz na glowie,ze zapominasz o ziemniaczkach.;-) mam rade gotuj je w najwiekszym garnku zeby duzo wody sie w nim zmiescilo

madbebe-zdrowka dla Wikty,oby temp. szybko ustapila

barmanko-uuuuuuu szkoda,ze nie udalo sie zalatwic sprawy pomyslnie:-(U mnie mlodzi placki ziemniaczane jedza ze smietana

Tichonku- nawet nie przypominaj mi o zmianie czasu, tak nienawidze tego przestawiania i to akurat do przodu

lece sie wylozyc na kanapie, milego wieczorku kobitki :-)
AsienkaM1986
mama Zuzi
witam wieczorkiem
dzionek był miły, 3 razy byłam z Zuzią na dworze, była bardzo zadowolona.
Pochwale Wam się, że młoda przechodziła cały dzień w jednej pieluszce, za każdym razem wołała na nocnik, a póżniej odstawiała go na miejsce:-). zobaczymy jak będzie przez następne dni bo czasem to tylko jeden dzień ma taki a potem znowu siusiu do pieluszki.
Lubiczanka ja czasami też zapomne o kartoflach, ale nigdy nie przypaliłam
Marcysia jak lubiczanka nastawi kartofle w dużej ilości wody to jej się kartofle rozgotują i bedzie zupa krem z kartofli

Barmanka szkoda, że sprawy nie załatwione, a placki ziemniaczane fajna sprawa, my jemy różnie, czasem z cukrem, czasem ze śmietaną, a czasem z plasterkiem sera i polane sosem mniam.
Ewelcia to Szymon ma pałera, moja młoda też lubi dokazywać, ja już zmęczona a ona dalej wariuje i kombinuje co tu porobić. Dzisiaj wstała o 6:30 i w dzień pospała godzinke.
Madbebe zdrówka
dzionek był miły, 3 razy byłam z Zuzią na dworze, była bardzo zadowolona.
Pochwale Wam się, że młoda przechodziła cały dzień w jednej pieluszce, za każdym razem wołała na nocnik, a póżniej odstawiała go na miejsce:-). zobaczymy jak będzie przez następne dni bo czasem to tylko jeden dzień ma taki a potem znowu siusiu do pieluszki.
Lubiczanka ja czasami też zapomne o kartoflach, ale nigdy nie przypaliłam
Marcysia jak lubiczanka nastawi kartofle w dużej ilości wody to jej się kartofle rozgotują i bedzie zupa krem z kartofli

Barmanka szkoda, że sprawy nie załatwione, a placki ziemniaczane fajna sprawa, my jemy różnie, czasem z cukrem, czasem ze śmietaną, a czasem z plasterkiem sera i polane sosem mniam.
Ewelcia to Szymon ma pałera, moja młoda też lubi dokazywać, ja już zmęczona a ona dalej wariuje i kombinuje co tu porobić. Dzisiaj wstała o 6:30 i w dzień pospała godzinke.

Madbebe zdrówka
Ostatnia edycja:
marcysia365
sierpień'07 i czerwiec'09
AsienkaM-lepsza zupa ziemniaczana niz swad spalenizny 

lubiczanka
Fanka BB :)
Marcysiu,Asieńko-dobre pomysły-łącznie z zupą kremem
))Ale ostatnimi czasy przez tą moją sklerozę rodzinka nie może się raczyć ziemniaczkami z wody
A tak zjarać,tak naprawdę to raz mi się zdarzyło-rzeczywiście kilka godzin wietrzenia
AsieńkoM-gratuluję postepów w odpieluszkowaniu-zuch Zuzinka
Marcysiu-mam ten sam problem z zasłonami
Ledwo słonko się wynurzy a już moje chłopaki na równe nogi się zrywają
Ewelcia-a jak na wczorajszym spotkaniu(chodzi mo o te zajecia mam z dziecmi)-Szym nadal wzorowo się zachowuje?
Dzis wieczorkiem zgrzeszyłam-wtrachnełam troche orzeszków ziemnych
A teraz mi wstyd
No i co...Miłego wieczorku Wam kochane
))

AsieńkoM-gratuluję postepów w odpieluszkowaniu-zuch Zuzinka

Marcysiu-mam ten sam problem z zasłonami

Ewelcia-a jak na wczorajszym spotkaniu(chodzi mo o te zajecia mam z dziecmi)-Szym nadal wzorowo się zachowuje?
Dzis wieczorkiem zgrzeszyłam-wtrachnełam troche orzeszków ziemnych

Lubiczanko my chodzimy we wtorki
..a Szym jak to Szym
w ostatni wtorek byl przez godzine grzeczny,a potem juz mniej,ale jemu sie poprostu tam nudzi
...jeszcze w poprzedni wtorek bylo ok...ale przewaznie jest tak ze po 1h mu sie nudzi i chce do domu
...nie wiem jak on do przedszkola pojdzie czy do szkoly
Jaki wstyd?za pare orzeszkow!!!!!!!!!wstyd to krasc i z dooopy spasc;-)

Jaki wstyd?za pare orzeszkow!!!!!!!!!wstyd to krasc i z dooopy spasc;-)
lubiczanka
Witam
Ewelcia-ale w przedszkolu będą mieć konstruktywne zajęcia i się przyzwyczai
zresztą z rówieśnikami wśród zabawek-nie ma szans na nudę...No przynajmniej przez 2 godziny
))
U nas nocka super,dzień zapowiada się piękny...zakupki i do kuchni
Miłego dnia Wam
Ewelcia-ale w przedszkolu będą mieć konstruktywne zajęcia i się przyzwyczai

U nas nocka super,dzień zapowiada się piękny...zakupki i do kuchni
Miłego dnia Wam
AsienkaM1986
mama Zuzi
Hejka
Mój P wczoraj wieczorem mnie tak zdenerwował, że aż szkoda gadać. Do tej pory mnie trzyma i coś bym porobiła ale jak zaczne to zaraz sie będe jeszcze bardziej denerwować (ten typ tak ma, że mnie nosi), najchętniej to wyszłabym z domu na cały dzień. Dobrze, że w pracy jest bo chyba bym wyszła z siebie.
Ewelcia zobaczysz, że w przedszkolu młodemu się spodoba i nie będzie chciał do domu wracać.
Słoneczko pięknie świeci, ale nocka dość chłodna była. Pozdrawiam i miłego, słonecznego dnia życzę.
Mój P wczoraj wieczorem mnie tak zdenerwował, że aż szkoda gadać. Do tej pory mnie trzyma i coś bym porobiła ale jak zaczne to zaraz sie będe jeszcze bardziej denerwować (ten typ tak ma, że mnie nosi), najchętniej to wyszłabym z domu na cały dzień. Dobrze, że w pracy jest bo chyba bym wyszła z siebie.
Ewelcia zobaczysz, że w przedszkolu młodemu się spodoba i nie będzie chciał do domu wracać.
Słoneczko pięknie świeci, ale nocka dość chłodna była. Pozdrawiam i miłego, słonecznego dnia życzę.
GLIWA
Hej
Miłego Dzionka Dziewczynki.Jakos niemam weny do pisania.
Miłego Dzionka Dziewczynki.Jakos niemam weny do pisania.
reklama
biola
szczęsliwa mama
Dzien doberek kochane
Lubiczanko za garstke orzeszkow heeee ja wczoraj sobie na wieczor zzrobilam mini hot doga
no ale sama miloscia czlowiek zyc nie moze a tak pozatym to nawet niewiem kiedy i bez zbytnich meczarni schudlam te moje 3kg i waga wrocila z sprzed ciazy
teraz tylko mozolne cwiczenia brzuszek i moze pokaze sie w kostiumie na wakacjach
A my dzisiaj planujemy jakas wycieczke z piknikiem kacperek mega szczesliwy i juz na sparte nawet nie chce isc
aby tylki slonko sie nie schowalo,a jutro zapowiadaja w dublinie 17st c to prawie jak lato
Lubiczanko za garstke orzeszkow heeee ja wczoraj sobie na wieczor zzrobilam mini hot doga
A my dzisiaj planujemy jakas wycieczke z piknikiem kacperek mega szczesliwy i juz na sparte nawet nie chce isc