reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanko "pojechalas"rowno z tymi ziemniakami:-Dmasz talent do gotowania ziemniakow:);-)

łoj,znow wrocilam ze spaceru...zmeczona zem:cool2:...zeby mlody mi dal chwile,to bym polezala na kanapie:blink::cool2:

reklama
hejka
AsienkoM- no jakos mi tak czas szybko leci,ze nie zawsze jest jak do Was zajzec :zawstydzona/y: no lepiej niech juz Twoj maz do kuchni sie nie zbliza:-D
Gliwa-witaj :-)
lubiczanko-haha dobre chyba za duzo masz na glowie,ze zapominasz o ziemniaczkach.;-) mam rade gotuj je w najwiekszym garnku zeby duzo wody sie w nim zmiescilo :-D:-D:-D
madbebe-zdrowka dla Wikty,oby temp. szybko ustapila:tak:
barmanko-uuuuuuu szkoda,ze nie udalo sie zalatwic sprawy pomyslnie:-(U mnie mlodzi placki ziemniaczane jedza ze smietana:eek:
Tichonku- nawet nie przypominaj mi o zmianie czasu, tak nienawidze tego przestawiania i to akurat do przodu:wściekła/y::wściekła/y: godzina mniej spania buuuuuuuu:no2: fakt o 6 bedzie juz bardzo jasno, chyba musze pomyslec o zmianie zaslon u chlopcow w pokoju, bo akurat maja okno od wschodu i przez to jest jasno hmmm:dry:
lece sie wylozyc na kanapie, milego wieczorku kobitki :-)

witam wieczorkiem

dzionek był miły, 3 razy byłam z Zuzią na dworze, była bardzo zadowolona.
Pochwale Wam się, że młoda przechodziła cały dzień w jednej pieluszce, za każdym razem wołała na nocnik, a póżniej odstawiała go na miejsce:-). zobaczymy jak będzie przez następne dni bo czasem to tylko jeden dzień ma taki a potem znowu siusiu do pieluszki.

Lubiczanka ja czasami też zapomne o kartoflach, ale nigdy nie przypaliłam
Marcysia jak lubiczanka nastawi kartofle w dużej ilości wody to jej się kartofle rozgotują i bedzie zupa krem z kartofli:-D:cool2:
Barmanka szkoda, że sprawy nie załatwione, a placki ziemniaczane fajna sprawa, my jemy różnie, czasem z cukrem, czasem ze śmietaną, a czasem z plasterkiem sera i polane sosem mniam.
Ewelcia to Szymon ma pałera, moja młoda też lubi dokazywać, ja już zmęczona a ona dalej wariuje i kombinuje co tu porobić. Dzisiaj wstała o 6:30 i w dzień pospała godzinke.:-p
Madbebe zdrówka

Ostatnia edycja:
Marcysiu,Asieńko-dobre pomysły-łącznie z zupą kremem;)))Ale ostatnimi czasy przez tą moją sklerozę rodzinka nie może się raczyć ziemniaczkami z wody:zawstydzona/y:A tak zjarać,tak naprawdę to raz mi się zdarzyło-rzeczywiście kilka godzin wietrzenia:(
AsieńkoM-gratuluję postepów w odpieluszkowaniu-zuch Zuzinka:tak:
Marcysiu-mam ten sam problem z zasłonami:eek:Ledwo słonko się wynurzy a już moje chłopaki na równe nogi się zrywają:dry:
Ewelcia-a jak na wczorajszym spotkaniu(chodzi mo o te zajecia mam z dziecmi)-Szym nadal wzorowo się zachowuje?
Dzis wieczorkiem zgrzeszyłam-wtrachnełam troche orzeszków ziemnych:zawstydzona/y:A teraz mi wstyd:sorry2:No i co...Miłego wieczorku Wam kochane:)))

Lubiczanko my chodzimy we wtorki:)..a Szym jak to Szym:sorry2:w ostatni wtorek byl przez godzine grzeczny,a potem juz mniej,ale jemu sie poprostu tam nudzi:dry:...jeszcze w poprzedni wtorek bylo ok...ale przewaznie jest tak ze po 1h mu sie nudzi i chce do domu:cool2::szok:...nie wiem jak on do przedszkola pojdzie czy do szkoly:eek:
Jaki wstyd?za pare orzeszkow!!!!!!!!!wstyd to krasc i z dooopy spasc;-)

Witam
Ewelcia-ale w przedszkolu będą mieć konstruktywne zajęcia i się przyzwyczai:tak:zresztą z rówieśnikami wśród zabawek-nie ma szans na nudę...No przynajmniej przez 2 godziny;)))
U nas nocka super,dzień zapowiada się piękny...zakupki i do kuchni;)
Miłego dnia Wam

Hejka

Mój P wczoraj wieczorem mnie tak zdenerwował, że aż szkoda gadać. Do tej pory mnie trzyma i coś bym porobiła ale jak zaczne to zaraz sie będe jeszcze bardziej denerwować (ten typ tak ma, że mnie nosi), najchętniej to wyszłabym z domu na cały dzień. Dobrze, że w pracy jest bo chyba bym wyszła z siebie.
Ewelcia zobaczysz, że w przedszkolu młodemu się spodoba i nie będzie chciał do domu wracać.

Słoneczko pięknie świeci, ale nocka dość chłodna była. Pozdrawiam i miłego, słonecznego dnia życzę.

reklama
Dzien doberek kochane:)
Lubiczanko za garstke orzeszkow heeee ja wczoraj sobie na wieczor zzrobilam mini hot doga:(no ale sama miloscia czlowiek zyc nie moze a tak pozatym to nawet niewiem kiedy i bez zbytnich meczarni schudlam te moje 3kg i waga wrocila z sprzed ciazy :)teraz tylko mozolne cwiczenia brzuszek i moze pokaze sie w kostiumie na wakacjach:)
A my dzisiaj planujemy jakas wycieczke z piknikiem kacperek mega szczesliwy i juz na sparte nawet nie chce isc:)aby tylki slonko sie nie schowalo,a jutro zapowiadaja w dublinie 17st c to prawie jak lato:)

Do góry