reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanko:szok::szok:ale ci sie dziecie rozkrecilo:szok::szok:
Ewelcia u mnie tez od wczoraj @ tak wiec nie mam ochoty nic robic- najchetniej bym zasiadla na caly dzien w fotel z goracá herbatká.

Ja nie w temacie serialowym:-D:-D ogladam inny wlasnie sie zaczal moj ulubiony Przepis na zycie i te rozne you can dance, xfaktory kuchenne rewolucje:-)

Anineczko zdrowka

U nas lepiej, dzis rano Oliva obudzila sie tylko z jednym báblem,znowu dostala wapno i poszla do szkolki gdy wrocila sladu juz nie bylo. Dzis chyba zrezygnujemy ze spaceru po tym naszym osiedlu niech to piorunstwo wyparuje:wściekła/y::wściekła/y:
Ja dzis wyszorowalam balkon tzn szyby na barierce bo normalnie jakis mech zielony mi tam wyrosl a teraz jak jasno sie zrobilo:-D i razem z Olivá zasialysmy pietruszke i kwiatki:-)

reklama
Tichonku kupuje ale te na wode calkowicie o nich zapomnialam o tych na mleko:)ide jutro zakupic,a dzis sprobuje podac kozi jogurt,:)
A tak swoja droga nikus troche sie uspokoil po tej masci sterydowej biednr dziecko tak go to meczy :(
Jestem dzis padnieta ide lekcje ze starszakiem odrabiac

No w poniedziałek Kinga powiedziała, że to koniec, że ona już nie umie zaufać i Piotrek miał się pakować, żegnał się z Lenką
no tak,ale w sumie moga sie jeszcze pogodzic:-D
;-)

Lubiczanko niezly meksyk Ci Daniel zrobil:szok:;-):-D...ale wyobraz sobie ze ja z Szymkiem mam tak non-stop.
:sorry2:

Kasiuleczko cale szczescie ze jej to zeszlo:)
Polezalam troche na kanapie,m posiedzial z mlodym...z lekka sie uspokoilam,ale takie mam jakies nerwy ze na wymioty mi sie zbiera:-(...

spadam pranie jeszcze jedno wstawic...

O Boszszee,Lubiczanko:-DBiedna Ty ale pomyśl jaki biedny teraz Reksio będzie;-):-D
Mężowski mój właśnie dzwonił i...nici zaś z englisza:wściekła/y:Wczoraj wrócił o 21:30 a dziś będzie chyba podobnie:wściekła/y:
Matt płyty pod tv przegląda:baffled:Nie nadążam za nim,no!Ulubione jego miejsce teraz to kuchnia:sorry2:

Załączniki

• SDC16258aa_460x600.jpg
    SDC16258aa_460x600.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 41
hejoo,
dzis juz czuje sie lepiej, pion bez problemu trzymam, wiec to chyba jednak nie byly nerki, jak myslicie? Bo pewnie tak szybko samo by nie przeszlo..tak czy siak jutro dzwonie po wyniki co by sumienie uspokoic.
Poprasowalam to co wczoraj wypralam, plus jeszcze jedno pranko nastawilam. Jeszcze 'tylko' pranie ciuszkow przede mna... i prasowanie ...bleghhh.

Kamcia, jazdy konnej Ci sie zachciewa :)))

Biola, a jakie Ty chcialas mleko od gp, nutramigen? Ciekawa wlasnie jestem jak tutejsi lekarze podchodza do tego mleka. Sprobuj koziego w takim razie. Oby zmiany pomogly. A jajko to wiesz, zoltko podac mozesz (w zupie np), bialko tylko uczula.
Biola, kaszek bez mleka to ci tutaj od groma i ciut ciut.

Anineczka, uu ale sie porobilo..zdrowka dla Was wszystkich.

Tichonek, no to Matt sie rozbujal z tym lazikowaniem.
Super focia mlodego! A skad macie taka fajna bluzke z pufffatkiem? Ja tez chcem....

Lubiczanka:rofl2::rofl2::rofl2: wybacz:zawstydzona/y:

Kasiuleczka, ja tez nie serialowa.. ogladam te same programy co Ty..ja wogole moglabym nie miec tv.. patrze w tv, ale i tak nie ogladam. jesli wiesz o co mi chodzi ;)

Ewelcia, hihi widze ze Ty tak samo jak i ja, mimo ze cos nas boli, dolega to na dupie nie potrafimy usiedziec ;)

Kasiuleczko-o,o-i ja fanką tych programów jestem:tak:
Tichonek-ale ciągnie te chłopy do pralki-szkoda,że na dłużej im ten"pociąg"nie zostaje;-)A Reksia nie chcę miec na sumieniu i wyrzuciłam karmę...Bo on taki francuski piesek-delikatny żołądeczek:/
Gliwa-pewnie,że chciał;-)Daje mi do zrozumienia chłopię,że się nudzi...tyle tylko,że zanim posprzątam efekty jego nudy,to on już sobie sam czas zagospodaruje;)))
Ewelcia-w ogóle nie wyobrażam sobie takich akcji na codzień...Raz kiedyś mogę zignorować,pokiwać"nu nu",ale na dłuższą metę byłabym na jakichś antydepresantach;-)Poprawy samopoczucia Młoda:tak:
Aaniu-u mnie dzień bez skypa z Mamusią dniem straconym;)))Ty też się trzymaj tam!!!

reklama
Barmanko od gp chcialam aptamil pepti no ale mie bede czekac az laskawie dr mi przepisze i sprobuje mu podawac sojowe moze akurat go nie uczuli i mu przypasi:)a o jakich kaszkach piszesz bo te co ja patrzylam np w dunnsie to kazda zawiera mleko,i jedynie to tichonkowa mi przypomniala ze bobowita na mleko juz sojowe moge mu robic;)

Do góry