reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Biola buuuu...Oni się tak tu bronią przed przepisywaniem mleka,że szok!Moja znajoma też miała taki problem,GP nie stwierdził alergii,mały miał skazę białkową,którą stwierdził polski lekarz.Ona poszła do GP i pokazała diagnozę a ten jej,że nie on stwierdził tę skazę i mleka nie przepisze bo dla niego to "tylko" egzema:eek:Więc ona usiadła w jego gabinecie i powiedziała,że nie wyjdzie aż nie dostanie recepty na mleko:-DI dał jej:tak:Do dziś dnia dostaje mleko w aptece na receptę,za darmo:tak:Musisz po prostu truc swojemu GP doopę,może przepisze,powodzenia:sorry:
Acha,Lubiczanko zapomniałam wcześniej...Nie,nie mierzyłam się ani przed dietą,ani teraz:no:
Młody śpi,idę coś porobic:tak:

Oj proszę-zostawić ,to szaleją...a jak waruję przy kompie to ciiiisza;)
Margaritta-no nic mi do głowy nie przychodzi-ale to znak,że wrócimy;))))Tak sie mówi,że jesli w jakimś miejscu się czegoś zapomni to się tam wróci;)))Chybaże Wy nam pierwsi przywieziecie:tak:no widzę,że parada jak ta lala bedzie u Was:))))
Tichonek-ale i tak nawet nie mierząc się po ciuszkach widzisz,że cm poleciały:)))))
Biola-zapytaj Marty jak się recepty na mleczko dorobiła-walczyła jak lwica;))))
Anineczko-no masz ci los:(((( Buziak obu chłopakom-tak na zdrówko,a i Mattowi tez(a co),że się nie dał:))))
Przez Was już któryś odcinek Mki ogladałam...Ja generalnie antytasiemcowa jestem,ale w pl jeszcze się to oglądało,to i teraz zerkam-zwłaszcza jak J zajety;)))

ale miałam maraton...ufff.
Lekarz stwierdził zajęcie infekcją lewe ucho i ma antybiotyk,naczekałam się jak głupia,no i w międzyczasie zadzwonili z przedszkola,że Matt ma rozwolnienie i żeby przyjechac po niego...jak nie urok to sraczka i to dosłownie..
tak więc do końca tygodnia wszyscy zostają w domu:baffled:
dopiero udało mi się zupkę wstawic i jeszcze pizzę muszę zrobic,chciałam jeszcze karpatkę ale nie wiem czy zdążę...

Biola a może spróbuj to mleko kozie?

cos co czytałam wczoraj:
https://www.babyboom.pl/forum/niemowlaki-f16/glupi-zart-i-zaczal-sie-problem-57517/

Ostatnia edycja:
reklama
Anineczko sprobuje narazie z jogurtami a tak swoja droga w dunnsie sa jogurty z koziego mleka ale czy takie male dziecko moze je jesc?jak ja nir cierpie nic nie wiedziec jestem taka zzielona w tym temacie ze szok:(mamy alergokow poradzcie co moge mu podawac co moge tutaj dostac ,jakie kaszki bez mleka:(?

Do góry