reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Anineczko czytałam to wczoraj i dziś też podczytuję:tak:Faktycznie głupi żart:sorry2:
Ale masz "wesoło" w domu:sorry2:Oby to jakaś jelitówka się nie okazała,tfu,tfu!
Biola a nie kupujesz polskich kaszek?Ja tylko takie Mattowi daję bo mu nie podeszły tutejsze:sorry2:Nestle i Bobovita ma kaszki bezmleczne:tak:Ja takie kupuję,ryżowe bądź kukurydziane i robię na Aptamilu:tak:
Oj,jakiś smród mi się pod nogami kręci i to dosłownie,idę przebrac:sorry2:

]

Powiedzcie mi jeszcze, bo wyczytałam, że każdy landlord lub agencja mają obowiązek zgłaszać każdą umowę do PRTB jeśli nie zgłoszą to za samo to mogą dostać karę, słyszałyście o tym?
jeśli tak to czy Ty jako wynajmujący dostajesz jakieś potwierdzenie z nadanym numerem? (taką informację znalazłam na necie)
bo jeśli tak to my nic nie dostaliśmy i za samo to koleś ma pozamiatane i po prostumu mówię, że nie zgłosił, jak chce, żeby sie o tym nie dowiedzieli to my sie wyprowadzamy a on siedzi cicho i oddaje kaucję no i po problemie, tylko nie wiem czy tak jest na pewno
powinien landlord zglosic do PRTB a potem do domu przychodzi wlasnie kartaka z numerem rejestracji czy jakos tak...my mamy ten list z PRTB...i na poprzedniej chacie tez mielismy:)

Anineczko zdrowka zycze::)biedny Jeremiaszek-jego najbardziej mi szkoda,bo taka kruszynka mala.
Biola ale lipa z tym mlekiem,ze nie przepisal Ci GP:baffled:

Margaritta ja dopiero wczoraj zauwazylam zmiane avatarku;-)....no przyznaj sie co Greg bedzie pchal?:-D
Kamcia powodzenia w ujerzdzaniu konia;-)
:-D

co ja jeszczse chcialam????
Kurde mam @ od wczoraj,czuje sie jak pijana...glowa mnie boli..Szym daje czadu,zreszta jak zwykle..wlasnie cos kombinuje:baffled:..a nie dawno usiadlam a on sie zajal zabawkami wreszcie..ale co 5min mu wystraczy...zregenerowal sily i dalej szaqleje:baffled:

aaa niezly kawal z tymi blizniaczkami...tylko nie wiem czy ta kobitka mowi prawde czy tylko wkreca wszytsko

AsienkoR nie wiedzialam ze chodza sluchy ze Kinga z Piotrkiem tez moze sie rozejda:-D...ja jeszcze "barwy szczescia"lubie i "Pirwsza Milosc"..ale nie zawszze mam czas zeby usiasc i bejrzec,potem na necie "pierwsza milosc"nadrabiam;-)

]

AsienkoR nie wiedzialam ze chodza sluchy ze Kinga z Piotrkiem tez moze sie rozejda:-D...ja jeszcze "barwy szczescia"lubie i "Pirwsza Milosc"..ale nie zawszze mam czas zeby usiasc i bejrzec,potem na necie "pierwsza milosc"nadrabiam;-)

No w poniedziałek Kinga powiedziała, że to koniec, że ona już nie umie zaufać i Piotrek miał się pakować, żegnał się z Lenką

Obejrzałam powtórkę,ładne jaja :rofl2:

Młody leży i normalnie jakbym dziecka nie miała,zastanawiam się czy go to gardziołko boli,bo nie jest ani marudny ani płaczliwy.Szok.
Co chwilę chodzę do niego i sprawdzam czy oddycha,bo cichutko tam strasznie.

zaraz wyjdę z siebie i stanę obok-ostatnie pół godziny w moim domu-Młody wylał cały kubeczek soczku na stół-pilota,książkę itp.potem poszedł skruszony do Reksia"na żale"i tam mi calusieńki proszek do prania wyrzucił na podłogę,do pralki i do żarełka Reksia(nie do miski-do worka z karmą)...Ja się zajęłam tym,a on wszystko z jednej szuflady na podłogę w kuchni wyrzucił i płyn do okien wyczaił-więc kuchnia wypsikana:angry:Noż krew mnie jaśnista zaraz zaleje:baffled:

Lubiczanko kochana,wdech i wydech...słodko to brzmi,wiem,wiem nie jest Ci do śmiechu...a szufladka w kuchni z mazakami zamknięta?:sorry2:
A Reksio będzie puszcza bańki przy jedzeniu karmy :blink:

No nie nerwuj się na Twixika,no ;-)

reklama
Kochane-zamiast się wściekać zrobiłam seryjkę ćwiczeń...Po czy wpadł Daniel z miną jak gdyby nigdy nic wołając 'czeeeeść"i machając rąsią:-D

Do góry