reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam

Dziś się wyspałam :tak:
bo mężuś wstawał do małego :-D

A mały jakby trochę lepiej,głosik jeszcze nie taki,ale coś pogugał do mamci.
Teraz śpi a ja piję kawcie.

Wczoraj mąż kupił mi spóźniony prezent urodzinowy,telefonik :rofl2:

Lubiczanko nie daj się,walnij końską dawkę wit.c.

Biola a nietolerancja laktozy nie objawia się bólem brzuszka i brzydkimi kupami?
I nie wyrzucaj sobie,że zjadłaś kilka lodów :szok::angry:
w ciąży właśnie powinno się jeśc cytrusy i inne takie by dziecko w łonie przyzwyczaiło się do takich smaków-to akurat ja słyszałam.Ja też w każdej ciąży wsuwałam wszystko i moje dzieci nie mają predyspozycji do alergii.
Widocznie Nikuś tak już ma,jest delikatny :sorry:

Prasowanie ah prasowanie...moje żelazko robi za ozdobę,a deska do prasowania tylko dom mi zawala,no ale trzymam...może kiedyś się przyda.Nawet Jeremkowi nic nie prasuję,piorę razem z naszymi rzeczami :eek:

Anineczko rzeczywiscie nietolerancja sie objawia bolami i brzydkimi kupkami,ale jak juz pisalam jestem zilona w tym temacie bo myslalam ze alergia to to samo co nie tolerancja.wiec mleko sojowe i na nietolerancjr odpada.a wiecie co sie dowiedzialam ze ja moge kupic mleko w aptece i nie potrzebuje recepty,a ja myslalam zeto mleko to tylko na recepte;)ide zaraz sie dowiedziec do apteki co i jak

hej!
Lubiczanko zdrowka zycze...
Zebys Ty kochana wiedziala jak mnie teraz glowa boli:baffled:
Anineczko nie wazne ze prezent spozniony,wazne ze jest:-)

ide jakis obiad sklecic... strasznie mi sie nie chce:no:

Ewelcia-łączę sie w bólu-też się nie dawaj!!!
Anineczko-pochwalisz sie nowym nabytkiem?:)ale Ci dobrze z M-mój J wstaje,owszem,ale tylko jeśli dzieci zechcą się wiercić,stękać czy jęczeć zaraz po naszym wylądowaniu w łóżku:sorry:Potem-wołami mozna próbować:baffled:Wit C przyjęta:tak:
Biola-ja w ciąży też szamałam wszystko...zresztą jak karmiłam też,ale w mniejszych ilosciach i z wyczuleniem czy oby coś się nie dzieje-na szczęście moje dzieciątka też nie mają tendencji do alergii...choć przy Mikuśce muszę sie przyjrzeć uważniej:/

Lubiczanko nie no ja nie mogę narzekac na M...wstajemy na zmianę co drugi dzień,ale zdarza się tak,że ja kilka dni pod rząd wstaję,a czasem M.

A telefon to htc sensation,właśnie się go uczę :tak:

Ja na obiadek mam wczorajszą ogórkową,ale zaraz zrobię mielone z ziemniaczkami bo mąż to sobie zupy nalewa do kubka i pije,no i jeszcze nasz kolega jest,to żeby nie było,że go głodzimy :rofl2:

reklama
Anieczko to super prezent, sciągnij sobie aplikacje na niego- Viber(bedzie można dzwonic i pisac za darmo przy dostepie neta:))
A ja mam dziś lenia...

Do góry