reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Vikamcia-w co.Clare-pojęcia nie mam:-(
Dzień dobry
albo i nie...Daniel z Dominisią poprzeziębiani...wstawałam 10razy...J powiedziałam,że dziś śpię na dole i chromolę:-pW dodatku dopadło mnie jakieś zapalenie stawów-konkretnie w kolanach tak mnie nap..prza,że schodziłam ze schodów dziś z płaczem:-(Możecie coś podpowiedzieć-tzn co może pomóc?Póki co założyłam opaskę uciskową i ...mogę chodzić:-(
Miłego dnia Wam Dziewczynki

hejooo, ja dziś jeszcze w domku, mam usg w szpitalu. Mówiłam w pracy że mogę iść dziś pracować ale muszę wyjść 3 godz wcześniej, to te ciołki dali mi wolne na cały dzień... a potem narzekają że nie mają ludzi do pracy:confused2:

ViKamcia, nie znaju się, nawet nie wiem gdzie w Dublinie takie coś.

Lubiczanka, mi do głowy tylko ta opaska uciskowa przychodzi plus wcześniejsze posmarowanie jakąś maścią rozgrzewającą mięśnie. Mnie za to w nocy skurcz w nodze złapał, myślałam że sobie noge odgryzę, tak bolało!

Bry poweekendowo
Ja w sobotę w stałam z bólami kości i cały ranek spędziłam w toalecie, bo mi cały czas cofało, no ale do szkoły pojechałam, łatwo nie było, jak wróciłam to o 16 padłam i spałam do 19, głowa mnie tak bolała, a dopiero antybiotyk skończyłam.... I katar mam znowu okropny wrrrr. Od wczoraj już mi lepiej, tylko nos zatkany i przez to głowa mnie boli

Tichonku dziękuję, Ania zachwycona, mówi mamo jak ten fotelik duży:-D:cool2:, ale podoba jej się, bo jest czerwony:-D:rofl2:. I serio mówiłam o tej kawce, jak będziecie w okolicy albo w którąś niedzielę nie będziecie mieli co ze sobą zrobić to zapraszam
AsienkoM to widzę romantycznie było, fajnie

Witam
weekend milusio minął, i już nie długo do roboty trzeba wracać więc skończy się leniuchowanie:(
Lubiczanko nic więcej mi do głowy nie przychodzi..
ViKamcia sprawdzałaś w Google..? Ja kiedys strzelałam i nawet nieżle mi szło:))
Ja dziś pierwszy raz wstałam i zęby mnie tak nie bolą, wow mogłam zjeść coś normalnego, więc chyba najgorsze za mna:)
Miłego dnia

Kamcia, aaaa bo Ty masz aparacik na ząbki założony, tak?:-) teraz zatrybiłam :zawstydzona/y: myślałam że po wyrywaniu Cię tak bolą.. Na razie o szczegóły nie pytam bo i tak na chwile obecną nie mogę założyć. Wiem że początki trudne, ale potem bólu się nie czuje bo ząbki się przyzwyczajają.

Asienka, współczuję złego samopoczucia :-(

Gliwa, ja też jedno pranko wstawiłam, jeszcze jedno w kolejce czeka, pościelówkę zmieniłam. Obiadzio mam z wczoraj, więc ogólnie luzik. Ale jakaś taka zadżumiona jestem :eek: drugą kawkę będę zaraz spijać, ta pogoda chyba tak mnie działa.

Ewelcia, gdzie jesteś?
:ninja2:

Ostatnia edycja:
Witam

Lubiczanka zdrowka dla Twych Smykow no i dla Ciebie
Barmanko udanej i szybkiej wizyty no i najlepszego dla polowki Twej
Asienko zdrowka

My w sobote bylismy na zakupach i u J brata bylismy zaproszenie na komunie dostalismy a wczoraj bylismy w Ratoathna ryneczku wrocilismy odpoczelismy troche i znajomi do nas przyszli i tak to weekend zlecial niesamowicie szybko
Dzis od rana piore bo znowu sie nazbieralo...zaraz za obiadek sie wezme

Milego dnia

reklama
Do góry