reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Kasiuleczko oby córci uszko przestało boleć.
AsienkoR zdróweczka.
Lubiczanko dasz rade kochana.
AsienkoM widziałam Twojego mężowskiego na Pawilonach z Zuzia,a Ty gdzie sie podziałaś?
Dzionek ogólnie minął miło,byliśmy w Swords.Kupiliśmy dla małego fotelik do karmienia,i tam inne rzeczy wiec jestem zadowolona z zakupów.:tak:
Miłego wieczorku.

reklama
helloł

lubiczanko
bravo kochana :tak:

ewlecia najlepszego , zdrowia i wszelkiej pomyślności;-)

1292151827_by_kamilion1231_500.jpg

udanego weekendu moje miłe

p.s z matematyki 4+ ;-)

Margaritta-super!!!!!!!!!!!!!!!!ogromne gratulacje dla Martynki!!!Przekaż jej,że baaaardzo jesteśmy z niej dumni:))))
Aaniu-już dałam:))))teraz tylko konsekwencja i jeszcze raz wytrwałość:)))Super,że zakupki udane:)

dziewczyny zdrówka dla was i dzieciaczków:tak:mnie wieczorami tez coś łami:baffled:e

a do siostry odezwało sie radio lokalne z Wrocławia:-)tylko mają nagrac kilka własnych kawałków:tak::tak:jeden juz mają:-)

Jestem dziś zadowolona, P dostał zwrot podatku, więc dodatkowy zastrzyk pieniędzy.

MartaF oo świetnie,
Gliwa pewnie w tedy Zuzi bułeczki kupowałam bo głodna była, ciesze się, że zakupki Wam się udały, My też Zuzi pare ubranek kupiliśmy, łyżeczke i widelczyk bo już sama chce jeść.
Margaritta gratulacje dla Martynki;-)
Lubiczanka good girl:tak:
Asienka_r, Kasiuleczka zdróweczka
Kamcia witaj

Witam.
Max oczywiscie goraczki juz nie ma.. A i u niego normalna temp to 36.6
a te skoki sa od 37,7 nawet do 39.

Marcysiu ja ci nic nie polece bo nie bede udawala ze sie znam:-)
Moj J by ci napewno cos polecil:-) Ja mam Lumixa cyfrowke i jak na moje potrzeby wystrarczajacy.Ja sie mojemu J nie wcinam w interes choc on mnie namawia:-D Wystarczy jeden fotograf w rodzinie.

Ewelcia -wszystkiego naj......spelnienia marzen, zdrowka i kaski. Jestes z tego samego dnia co moja sis:-D
Dla chorowitkow zdrowka zycze.
Asia padla po kulkach wyszalala sie za wszystkie czasy:tak::-)
Uciekam bo mąż wzywa ze czeka;-):-) wiec same rozumiecie:-p

reklama
Witam
Marta
-super-może coś się ruszy:)))
AsieńkoM-łeee-no fajnie,fajnie...ja też lubię te pieniąchy ze zwrotu-a długo czekaliście?A przy okazji czy Wy się rozliczacie razem?Bo ja zawsze osobno(póki pracowałam),a słyszałam,że opłaca się(zwłaszcza,że teraz nie pracuję)abyśmy zrobili to wspólnie:/
Wiesieńko-no jasna sprawa,że nie można pozwolić czekać mężowi;))))))))))
Vikamcia-poczekaj do czerwca-się przekonasz:zawstydzona/y:
Gliwa-upssss-przepraszam najmocniej:/w takim razie Tobie udanych zakupków gratuluję:tak:
Mała dziś miała ciężką noc-wstawała 5razy...po 5tej zeszłyśmy,żeby Panowie(bo po 4tej i Daniel do nas się wtarabanił)sobie pospali:/Ale nic to;)Miłego dnia Wam

Do góry