reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Nooo-my z Martą znów po rundce honorowej-dziś pół na pół marszu i biegu-ale dziś to ja czuję wszystkie mięśnie:tak:
Gliwa-a u nas pod wieczór się wypogodziło:-p

reklama
u nas dzis lalo prawie caly dzien - no ale dzieki tej pogodzie bylysmy na basenie ze znajomymi. Dobrze ze obiadek ugotowalam wczesniej bo wrocilysmy glodne jak.....:-D
Taka padnieta jestem po tym plywaniu ze najchetniej juz bym sie polozyla do lozka:-D, a moja Oliva jaka odwazna he he ja ja trzymam a ona mowi mamo pusc mnie ja sama poplyne(oczywiscie z tymi motylkami na rekach i z deseczká)a ja musialam obok niej:rofl2:

Lubiczanko Marto mamuniu ze wam sie chce tak biegac- ja kilka lat temu jak przyjechalam do Ie tez sobie wymyslilam ze bede biegac( zeby wage utrzymac) 30 minut maszerowalam do parku tam oblecialam caly park i z powrotem do domku i po 4 dniach sie rozchorowalam tak festtttttt ze bieganie do tej pory mi bokiem wychodzi.

dzieki sliczne za liknki, juz ogladam:)
a z ciuszkami dla maluchow to naprawde tu klopot, bo jak moj maluch sie urodzil taki miniaturowy (46cm w terminie) to nawet te dla wczesniakow wisialy na niej jak na wieszaku... i jeszcze teraz ma niektore rzeczy dla noworodkow dobre.... a to juz tyle miesiecy chodzi w za luznych ubraniach jak lump :)

Moja Zuzia też miała 46cm. Ważyła 2790, a Twoja kruszyna??

Ashiarona jak dzionek minął??

Laseczki a co to za EPOPEJE tu naskrobalyscie, he??:wściekła/y::wściekła/y: myslicie, ze Wszyscy maja czas na siedzenie i nadrabianie? ja go nie mam wiec pewnie nie nadrobie:-p
Lubiczanko, marta-w oczy mi sie rzucil Wasz wczorajszy czas,no s-z-a-c-u-n-e-c-z-e-k:happy: niezle czadu dalyscie a jak dzis sie czulyscie? jakies zakwasy?? ja to sobie odpuscilam juz 2 dzien ale czuje sie koszmarnie chyba @ przyjdzie wczesniej, bo brzuch mnie na....la i do tego krzyze :baffled:
a kochana lubiczanko-no ta twoja dieta pelna wyrzeczen, ale zamiast batona lepsze dobre sniadanko ;-)
sorki, ze sie nie odnosze ale chyba zawine sie zaraz do wyra,bo dzis znowu pol nocy nie spalam bo Norbert goraczkowal:-(padam na ryjek:laugh2::laugh2: dobrej nocki:-)

Łoooooo matko produkcja pelna para:-d

Lubiczanka gdzie tobie cos wisi hę?
A ze mna to zes przesadzila:-D Ja zem najwieksza z naszej BB rodzinki :-D
Staram sie ciuchem nadrobic:-D

Crea moje dziewczynki mialy po 41 cm :-) i 2400 kg wagi.Syncio wazyl 2300:-) Tez sie topily w ciuszkach ale szybko urosly :-)

Ech.. Wypompowaly mnie te łobuzy!Cisza nastała i tak milo jest :-D
Ja chce wiosne a najlepiej lato i wypuscic dzieciolki na ogród!

reklama
hej już wiem.. szukałam mojego posta.. a ja najzwyczajniej wczoraj was zaczęłam nadrabiać i odpisywać i zasnęłam.. a mąż mi wyłączył kompa i bb :/

ale jestem zła.. ale za to dzisejszy dzien nadrobię rano bo idę na seans filmowy :-p
aha chyba widziałam nową mauśke.. witam :-)

Do góry