reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Margaritta tak właśnie chciałam zrobic,dlatego szukałam w Dunnesie ale to nie pora i same niedobitki zostały (czyt.nie było rozmiaru):sorry2:...A zakończenie roku?Jakie?U nas w szkole były normalne zajęcia,tyle,że do 12:00 i dzieci były ubrane jak na codzień:baffled::-D
Tia...matma nie poszła:sorry2::-DAkurat!:-D

reklama
Pierwszy spacer na plażę zaliczony tej wiosny:):):), dziecko przeszczęśliwe, bo jakaś maruda jej się dzisiaj włączyła i co chwilkę był ryk, ale dotleniłyśmy się i od razu nam lepiej:)

Margaritta ta nie poszła:):) już to widzę:):)

Margaritta-będzie chodził,a jak-zwłaszcza,że w maju sobie wolne robimy:sorry2:w co przebierasz Nikusię???
Kasiuleczko-moja też tycia-ino trzy mikro szufladki:baffled:
Ewelcia-za to Dawida czerwień na nodze taką furorę,że facet ,któremu robili gips na rękę też sobie taki zażyczył:tak:
Marcysiu-ale to taki marsz sprinterski,czy takie spacery????

My z Igorkiem po spacerku,Aniaa z nami była.:-):tak:Pozniej kawke spilismy u mnie.Wiec dzionek minął miło.
Obiadek wstawiłam,M ma byc za niedługo z pracy.Igorek zasnął,a ja oglądam swoje seriale.
Lubiczanko nawet nie wiedziałam ze gips mozna załozyc w róznych kolorach.:szok:
Miłego wieczorku.

lubiczanko-spacery to z dziecmi mam dodatkowo:-D, a na chodzonym to musisz isc szybko zeby byl zamierzony efekt. Ja robie 4 km w 40min. dla jednych moze byc wolno a dla innych szybko ;-) Moja droga tam gdzie chodze rowna nie jest bardziej przypomina zycie- raz pod gorke a raz z gorki :-D:-Dzeby bylo trudniej:dry:

Marcysiu-łeeee to musisz być nieźle wysportowana:)))ja po zejściu i wejściu u mnie na osiedlu pod górkę bym się zasapała za wszystkie czasy...ale ambicje mam-od początku mojego dietkowania mam -3kg:-)
Gliwa-Ty czekasz z jedzeniem obiadku na mężowskiego???a gips-bandaże są różnokolorowe i pani je moczyła w tej substancji,która twardnieje już po założeniu:blink:nie to co kiedyś-cement na nogę i dźwigaj chora nogo;-):-D
Miłego wieczorku Dziewczynki...i super nocki:tak:

ja po basenie:-)dzieciaki sie wyszalały:-DSzymek padł:-Dw środe znowu:-)

ewelcia twój Szym ma za dużo energii,musisz mu znaleźc męczące zajecie:tak:może basen wieczorny???na mojego działa:-D

Marcysiu-łeeee to musisz być nieźle wysportowana:)))ja po zejściu i wejściu u mnie na osiedlu pod górkę bym się zasapała za wszystkie czasy...ale ambicje mam-od początku mojego dietkowania mam -3kg:-)
uuuuuuuu no to super, ze kilogramy leca,gratki :-):-). A jestes na jakiejs diecie czy poprostu MZ:-D:-D
co do kondycji to w chodzeniu nie narzekam ale pasowaloby troche rozciaganie pocwiczyc, bo wszystkie moje miesnie i sciegna zastane masakrycznie:dry::szok::baffled:

marta-no basenik rewelacja;-)Moi zawsze po basenie moment w aucie zasypiaja,tacy umordowani a ze mamy 20 km to sie wyspac zdaza:-D:-Dchociaz ja to bym wolala wybrac sie czasami sama,bo z chlopcami niemam nawet jak przeplynac nawet kawalka,nie mowiac juz o jakiejs saunie czy jakuzi:-(

lece zalegnac na kanapie,dobrej nocki wszystkim :-)

reklama
U nas dzionek w miare udany, Zuzia grzeczna, spacerek zaliczyłyśmy.
P wymienił w samochodzie alternator i teraz pojechał rozruszac samochodzik. Trzymam kciuki aby wszystko okazało się ok. Kuzyna zona pracuje w biurze salonu samochodowego i maja też obok sklep z częściami i załatwiła nam zamiennik ze zniżką (bez vat-u) i zamiast ponad 400 za oryginał to zapłaciliśmy tylko 200

Lubiczanka no to fajnie, że wszystko ok.
MartaF nie ma to jak basen, dzieci się wyszaleją i zmęczą
Marcysia eee to niezły spacerek, ja kiedys tez tyle chodziłam bo do szkoły miałam kawałek, a że ja lubię piechotka chodzić to i w zimie przez zaspy chodziłam. No i chudzinka ze mnie była. Potem już średnia szkoła blisko a teraz to mąż wszędzie mnie zawiezie. Trzeba to zmienić.

Do góry