reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witajcie :-) prawie 5 mies temu tez zostalam mama, jestem z Dublina. Nie nadrobie niestety wsztystkich postow, ale teraz juz obiecuje byc na biezaco :-). Pozdrawiam wszystkie mamunie i dzieciaczki :-)

reklama
elloo
Ania pochwal sie czapulkami:-)
Kasiuleczko przymierzam sie ale nie moge ogarnac wszystkiego czasu brakuje ;-)to sesje,w miedzy czasie robie czapusie opaski no i zabieram sie za spodniczki tutu do sesji ale Tichonkowa swiadkiem ze robie bo ostatnio jak byla to sie jej chwalilam i dwie zamowilam u Arlety bo mi na gwalt byly potrzebne

Aniaa tańce?:szok::-DTo dobrze,że już nas nie było:-D:-D
Matt przespał całą drogę do domu,w domu zjadł kaszkę i od razu odpłynął:-DP szybko z męskiego wieczoru wrócił i zajął się solenizantką
A jak jak szalec to szalec Jczemu dobrze wlasnie zle ze Was nie bylo
P tak jak obiecal tak zrobil :-D

Aniaa to wesołoo mieliście:-D

bal karnawałowy w sobote w pl przedszkolu Niki będzie miala:cool2: gada i gada o tym;-) Matma chyba nie poszła zbyt dobrze starszyznie mej :dry: no ale poki nie ma wyników nie gdybajmy;-)

spokojnego popołudnia

Oj wesolo ale juz tak rano nie bylo wesolo mojemu J jak musial wstac o 5 rano do pracy:tak::-D

U nas dzionek w miare udany, Zuzia grzeczna, spacerek zaliczyłyśmy.
P wymienił w samochodzie alternator i teraz pojechał rozruszac samochodzik. Trzymam kciuki aby wszystko okazało się ok. Kuzyna zona pracuje w biurze salonu samochodowego i maja też obok sklep z częściami i załatwiła nam zamiennik ze zniżką (bez vat-u) i zamiast ponad 400 za oryginał to zapłaciliśmy tylko 200
To dobrze ze macie takie znajomosci no i dobrze ze auta naprawione moj J tez jak zamawia przez firme czesci to ma do 40 % taniej a ze wszyscy zamawiaja to i on tez zamawia jak komus auto naprawia i sa potrzebne czesci

Witajcie :-) prawie 5 mies temu tez zostalam mama, jestem z Dublina. Nie nadrobie niestety wsztystkich postow, ale teraz juz obiecuje byc na biezaco :-). Pozdrawiam wszystkie mamunie i dzieciaczki :-)

Witaj i zapraszamy do naszego grona :-)

Lubiczanko niezle czerwony gips :-)

Witam.Poczytuje ale jakos ostatnio weny mi brak..
No i tez ciagle szydelkuje :-

Ashiarona widze ze i tu zajrzalas:-) Czas najwyzszy mamunia:-D

Zmeczona ostatnio jakas chodze, nieostrozna, roztrzepana..
Malo zorganizowana..blee taka rozlazła ..

Tichonek ja ostatnio tez mialam problemy z kupieniem koszuli bialej i ..nie udalo mi sie kupic.Obiecalam sobie ze jak bedzieBTS to kupie biale na zapas ( moj Max ma szare) bo tragedia.Ja dziewczynkom tez rajstopy kupuje na zapas.Nie wiem jak u was ale u nas ledwo wiosna a rajstopy juz chowaja:-&

Ostatnia edycja:
Hej:-)

Dawno mnie nie było:sorry2:

Ewelcia ciesz się, że coś chce jeść, a że akurat gołąbki... no cóż, trochę więcej roboty:-p Szym ma teraz taki etap, że daje popalić, ale zobaczysz, uspokoi się z czasem - zawsze to jakieś pocieszenie;-)

Tichonku ja ostatnio poszukiwałam takich bardziej eleganckich ubrań dla chłopaków i albo H&M, albo Debenhams, albo ebay:
Boys 4pc Silver Suit Wedding Formal Pageboy 5-6 Years | eBay
Coś takiego chce kupić swoim chłopakom na wesele do mojego brata;-) Jakbyś chciała coś z ebaya, to służę pomocą:tak:

anineczko dużo zdrówka dla Was! Oby małego Jeremiaszka ominęło, bo szkoda go:sorry2: Ja jakiś czas temu jak chorowaliśmy uzupełniłam apteczkę dzięki tej stronie:
dla dzieci > Produkty apteczne NEW! > drogeria.ie
przeziębienie/grypa > Produkty apteczne NEW! > drogeria.ie
Ten specyfik polecam po antybiotyku u dzieci:
Acidolac Junior, 20 misio-tabletek o smaku białej czekolady > dla dzieci > Produkty apteczne NEW! > drogeria.ie

lubiczanko oby Dawid jak najszybciej odzyskał formę, a już tym bardziej w tym kolorze red;-)

kamcia* miłego pobytu w PL:tak: Długo Cię nie będzie w IE?

marcysia niezły wynik 40min. i 4km:tak: Chyba jednak nie jest tak źle z Twoją kondycją;-) A jak robisz leczo?

Aniaa, Tichonek i Gliwa fajnie czytać, że spędziliście razem miło czas:-) Oby częściej w takim razie:tak:

Margaritto moja droga Ciebie to przepraszam, bo chyba tyle razy już mnie wywoływałaś, a ja nawet się słowem nie odezwałam:sorry2: Postaram się już częściej zaglądać:tak: Ty zrób Niki zdjęcia na tym balu i się nam tu pochwal;-) A Martysi matma poszła pewnie na 5- a nie na 5 i stąd to nie najlepiej:-p

Asienko jak ja zazdroszczę Ci takiej plaży na spacery na wyciągnięcie ręki:sorry2: Ja na najbliższą, to prawie 2h muszę jechać:-p Uroki mieszkania w centrum wyspy:-p

MartaF ja też po basenie... wróciłam dzisiaj ledwo żywa po tym areobiku:-p

AsienkoM super, że udało się tak okazyjnie załatwić tą część:tak::tak: Oby teraz z autem nie było już problemów:-)

Ashiarona witaj:-) Widzę, że jesteś w posiadaniu dwóch ślicznych Księżniczek;-)

gastone co tam za nowe cuda tworzysz teraz?:-)

Coz mozna o sobie :-), pochodze z KRakowa, w irl jestem 4 lata, 5 mies temu urodzilam naturalnie w szpitalu Rotunda w Dublinie blizniaczki jednojajowe NAdie i Natalie. Wlasnie jestesmy na etapie wprowadzania nowych pokarmow, poniewaz sa karmione mm, gdyz po paru dniach moj pokarm zanikl niestety. Mam pytanie, czy karmicie swoje dzieciaczki sloiczkami, czy gotujecie, a jesli gotujecie, to gdzie kupujecie jarzynki? Poniewaz mamy jeszcze problem z kolkami, i niestety czestymi bolami brzuszka.

Ostatnia edycja:
wolfia ja chodze na siłownie ale zastanawiam sie nad zumbą:tak:

ashiarona to zależy od dzieci co będą chciały:tak:mój słoików nie chciał,nawet tych deserków,gotowałam mu sama i zamrażałam:tak:

reklama
Witam
Ashiarona-witaj :)
AsieńkoM-trzymam kciuki oby problemy z autkiem na tej części się zakończyły:)
Marcysiu-mam taką swoją wypróbowaną dietke:)ale dużo samokontroli i wyrzeczeń wymaga:-(a kochana-szalejesz z tymi km i z tym czasem:szok:
Wolfia-a no dawno Cię nie było-opowiadaj co u Ciebie:tak:
przepraszam-Młoda "wiersze opowiada"-czyli wstała w dobrym nastroju...lecę coby jej się humor nie popsuł;)))Miłego dnia Dziewczynki

Do góry