reklama
GLIWA
Fanka BB :)
Hej z wieczorka.
AsienkoM to dobrze ze z autkiem juz prawie oki.
Ashiarona Witaj na forum.:-)
A ja wziełam sie za gotowanie zupki ogórkowej,zeby jutro był spokój z obiadem.:-)
AsienkoM to dobrze ze z autkiem juz prawie oki.
Ashiarona Witaj na forum.:-)
A ja wziełam sie za gotowanie zupki ogórkowej,zeby jutro był spokój z obiadem.:-)
Aniaa83
Kasiuleczko przymierzam sie ale nie moge ogarnac wszystkiego czasu brakuje ;-)to sesje,w miedzy czasie robie czapusie opaski no i zabieram sie za spodniczki tutu do sesji ale Tichonkowa swiadkiem ze robie bo ostatnio jak byla to sie jej chwalilam i dwie zamowilam u Arlety bo mi na gwalt byly potrzebneelloo
Ania pochwal sie czapulkami:-)
A jak jak szalec to szalec Jczemu dobrze wlasnie zle ze Was nie byloAniaa tańce?To dobrze,że już nas nie było
Matt przespał całą drogę do domu,w domu zjadł kaszkę i od razu odpłynąłP szybko z męskiego wieczoru wrócił i zajął się solenizantką
P tak jak obiecal tak zrobil
Aniaa to wesołoo mieliście
bal karnawałowy w sobote w pl przedszkolu Niki będzie miala gada i gada o tym;-) Matma chyba nie poszła zbyt dobrze starszyznie mej no ale poki nie ma wyników nie gdybajmy;-)
spokojnego popołudnia
Oj wesolo ale juz tak rano nie bylo wesolo mojemu J jak musial wstac o 5 rano do pracy
To dobrze ze macie takie znajomosci no i dobrze ze auta naprawione moj J tez jak zamawia przez firme czesci to ma do 40 % taniej a ze wszyscy zamawiaja to i on tez zamawia jak komus auto naprawia i sa potrzebne czesciU nas dzionek w miare udany, Zuzia grzeczna, spacerek zaliczyłyśmy.
P wymienił w samochodzie alternator i teraz pojechał rozruszac samochodzik. Trzymam kciuki aby wszystko okazało się ok. Kuzyna zona pracuje w biurze salonu samochodowego i maja też obok sklep z częściami i załatwiła nam zamiennik ze zniżką (bez vat-u) i zamiast ponad 400 za oryginał to zapłaciliśmy tylko 200
Witajcie :-) prawie 5 mies temu tez zostalam mama, jestem z Dublina. Nie nadrobie niestety wsztystkich postow, ale teraz juz obiecuje byc na biezaco :-). Pozdrawiam wszystkie mamunie i dzieciaczki :-)
Witaj i zapraszamy do naszego grona :-)
Lubiczanko niezle czerwony gips :-)
Witam.Poczytuje ale jakos ostatnio weny mi brak..
No i tez ciagle szydelkuje :-
Ashiarona widze ze i tu zajrzalas:-) Czas najwyzszy mamunia
Zmeczona ostatnio jakas chodze, nieostrozna, roztrzepana..
Malo zorganizowana..blee taka rozlazła ..
Tichonek ja ostatnio tez mialam problemy z kupieniem koszuli bialej i ..nie udalo mi sie kupic.Obiecalam sobie ze jak bedzieBTS to kupie biale na zapas ( moj Max ma szare) bo tragedia.Ja dziewczynkom tez rajstopy kupuje na zapas.Nie wiem jak u was ale u nas ledwo wiosna a rajstopy juz chowaja:-&
No i tez ciagle szydelkuje :-
Ashiarona widze ze i tu zajrzalas:-) Czas najwyzszy mamunia
Zmeczona ostatnio jakas chodze, nieostrozna, roztrzepana..
Malo zorganizowana..blee taka rozlazła ..
Tichonek ja ostatnio tez mialam problemy z kupieniem koszuli bialej i ..nie udalo mi sie kupic.Obiecalam sobie ze jak bedzieBTS to kupie biale na zapas ( moj Max ma szare) bo tragedia.Ja dziewczynkom tez rajstopy kupuje na zapas.Nie wiem jak u was ale u nas ledwo wiosna a rajstopy juz chowaja:-&
Ostatnia edycja:
AsienkaM1986
mama Zuzi
Witajcie :-) prawie 5 mies temu tez zostalam mama, jestem z Dublina. Nie nadrobie niestety wsztystkich postow, ale teraz juz obiecuje byc na biezaco :-). Pozdrawiam wszystkie mamunie i dzieciaczki :-)
Witaj. napisz coś jeszcze o sobie
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Hej:-)
Dawno mnie nie było
Ewelcia ciesz się, że coś chce jeść, a że akurat gołąbki... no cóż, trochę więcej roboty Szym ma teraz taki etap, że daje popalić, ale zobaczysz, uspokoi się z czasem - zawsze to jakieś pocieszenie;-)
Tichonku ja ostatnio poszukiwałam takich bardziej eleganckich ubrań dla chłopaków i albo H&M, albo Debenhams, albo ebay:
Boys 4pc Silver Suit Wedding Formal Pageboy 5-6 Years | eBay
Coś takiego chce kupić swoim chłopakom na wesele do mojego brata;-) Jakbyś chciała coś z ebaya, to służę pomocą
anineczko dużo zdrówka dla Was! Oby małego Jeremiaszka ominęło, bo szkoda go Ja jakiś czas temu jak chorowaliśmy uzupełniłam apteczkę dzięki tej stronie:
dla dzieci > Produkty apteczne NEW! > drogeria.ie
przeziębienie/grypa > Produkty apteczne NEW! > drogeria.ie
Ten specyfik polecam po antybiotyku u dzieci:
Acidolac Junior, 20 misio-tabletek o smaku białej czekolady > dla dzieci > Produkty apteczne NEW! > drogeria.ie
lubiczanko oby Dawid jak najszybciej odzyskał formę, a już tym bardziej w tym kolorze red;-)
kamcia* miłego pobytu w PL Długo Cię nie będzie w IE?
marcysia niezły wynik 40min. i 4km Chyba jednak nie jest tak źle z Twoją kondycją;-) A jak robisz leczo?
Aniaa, Tichonek i Gliwa fajnie czytać, że spędziliście razem miło czas:-) Oby częściej w takim razie
Margaritto moja droga Ciebie to przepraszam, bo chyba tyle razy już mnie wywoływałaś, a ja nawet się słowem nie odezwałam Postaram się już częściej zaglądać Ty zrób Niki zdjęcia na tym balu i się nam tu pochwal;-) A Martysi matma poszła pewnie na 5- a nie na 5 i stąd to nie najlepiej
Asienko jak ja zazdroszczę Ci takiej plaży na spacery na wyciągnięcie ręki Ja na najbliższą, to prawie 2h muszę jechać Uroki mieszkania w centrum wyspy
MartaF ja też po basenie... wróciłam dzisiaj ledwo żywa po tym areobiku
AsienkoM super, że udało się tak okazyjnie załatwić tą część Oby teraz z autem nie było już problemów:-)
Ashiarona witaj:-) Widzę, że jesteś w posiadaniu dwóch ślicznych Księżniczek;-)
gastone co tam za nowe cuda tworzysz teraz?:-)
Dawno mnie nie było
Ewelcia ciesz się, że coś chce jeść, a że akurat gołąbki... no cóż, trochę więcej roboty Szym ma teraz taki etap, że daje popalić, ale zobaczysz, uspokoi się z czasem - zawsze to jakieś pocieszenie;-)
Tichonku ja ostatnio poszukiwałam takich bardziej eleganckich ubrań dla chłopaków i albo H&M, albo Debenhams, albo ebay:
Boys 4pc Silver Suit Wedding Formal Pageboy 5-6 Years | eBay
Coś takiego chce kupić swoim chłopakom na wesele do mojego brata;-) Jakbyś chciała coś z ebaya, to służę pomocą
anineczko dużo zdrówka dla Was! Oby małego Jeremiaszka ominęło, bo szkoda go Ja jakiś czas temu jak chorowaliśmy uzupełniłam apteczkę dzięki tej stronie:
dla dzieci > Produkty apteczne NEW! > drogeria.ie
przeziębienie/grypa > Produkty apteczne NEW! > drogeria.ie
Ten specyfik polecam po antybiotyku u dzieci:
Acidolac Junior, 20 misio-tabletek o smaku białej czekolady > dla dzieci > Produkty apteczne NEW! > drogeria.ie
lubiczanko oby Dawid jak najszybciej odzyskał formę, a już tym bardziej w tym kolorze red;-)
kamcia* miłego pobytu w PL Długo Cię nie będzie w IE?
marcysia niezły wynik 40min. i 4km Chyba jednak nie jest tak źle z Twoją kondycją;-) A jak robisz leczo?
Aniaa, Tichonek i Gliwa fajnie czytać, że spędziliście razem miło czas:-) Oby częściej w takim razie
Margaritto moja droga Ciebie to przepraszam, bo chyba tyle razy już mnie wywoływałaś, a ja nawet się słowem nie odezwałam Postaram się już częściej zaglądać Ty zrób Niki zdjęcia na tym balu i się nam tu pochwal;-) A Martysi matma poszła pewnie na 5- a nie na 5 i stąd to nie najlepiej
Asienko jak ja zazdroszczę Ci takiej plaży na spacery na wyciągnięcie ręki Ja na najbliższą, to prawie 2h muszę jechać Uroki mieszkania w centrum wyspy
MartaF ja też po basenie... wróciłam dzisiaj ledwo żywa po tym areobiku
AsienkoM super, że udało się tak okazyjnie załatwić tą część Oby teraz z autem nie było już problemów:-)
Ashiarona witaj:-) Widzę, że jesteś w posiadaniu dwóch ślicznych Księżniczek;-)
gastone co tam za nowe cuda tworzysz teraz?:-)
Coz mozna o sobie :-), pochodze z KRakowa, w irl jestem 4 lata, 5 mies temu urodzilam naturalnie w szpitalu Rotunda w Dublinie blizniaczki jednojajowe NAdie i Natalie. Wlasnie jestesmy na etapie wprowadzania nowych pokarmow, poniewaz sa karmione mm, gdyz po paru dniach moj pokarm zanikl niestety. Mam pytanie, czy karmicie swoje dzieciaczki sloiczkami, czy gotujecie, a jesli gotujecie, to gdzie kupujecie jarzynki? Poniewaz mamy jeszcze problem z kolkami, i niestety czestymi bolami brzuszka.
Ostatnia edycja:
reklama
lubiczanka
Witam
Ashiarona-witaj
AsieńkoM-trzymam kciuki oby problemy z autkiem na tej części się zakończyły
Marcysiu-mam taką swoją wypróbowaną dietkeale dużo samokontroli i wyrzeczeń wymaga:-(a kochana-szalejesz z tymi km i z tym czasem
Wolfia-a no dawno Cię nie było-opowiadaj co u Ciebie
przepraszam-Młoda "wiersze opowiada"-czyli wstała w dobrym nastroju...lecę coby jej się humor nie popsuł))Miłego dnia Dziewczynki
Ashiarona-witaj
AsieńkoM-trzymam kciuki oby problemy z autkiem na tej części się zakończyły
Marcysiu-mam taką swoją wypróbowaną dietkeale dużo samokontroli i wyrzeczeń wymaga:-(a kochana-szalejesz z tymi km i z tym czasem
Wolfia-a no dawno Cię nie było-opowiadaj co u Ciebie
przepraszam-Młoda "wiersze opowiada"-czyli wstała w dobrym nastroju...lecę coby jej się humor nie popsuł))Miłego dnia Dziewczynki