reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

witam.

u nas weekend spokojny.

dzisiaj P do pracy autobusem musiał pojechać. po południu będzie mechanik dzwonic czy znalazł część, jak nie to trzeba będzie przez internet kupić i do tygodnia to potrwa
Lubiczanka jak tam nocka, a jak się Dawid miewa??
Ewelcia gołąbki pycha. moja Zuzia też lubi gołąbki, tylko ja nie lubie robic gołąbków z tutejszego mięsa bo zawsze twarde mi wychodzi.

Miłego dzionka

reklama
Witam się:-)
U nas weekend towarzysko minął;-)
Byliśmy w sobotę u Anii,dołączyła też GLIWA z rodzinką:tak:
Ale było wesoło,smacznie i zdjęciowo:-DDziękujemy bardzo za gościnę,prezent i w ogóle za miłą sobotę:-)
Wczoraj chcieliśmy kupic Radkowi coś do ubrania na Matta chrzciny,żeby wyglądał elegancko i nic nie znalazłam:dry:Gdzie mam szukac spodni takich materiałowych,jakiejś kamizelki,koszuli dla 5-cio latka?:sorry2:
Lubiczanko Wy dziś w szpitalu...Jak tam,jak Dawid?Też byś jakąś fotkę Domisi zarzuciła bo już dawno nie widziałyśmy malutkiej:tak:
Spóźnione życzenia dla
Mart:tak:

bukiet_kwiatow

Witam
U nas chorobowo na całego.Matt na antybiotyku,Antek gorączkuje i jak dziś nie spadnie to też lekarz,no i mnie trzyma lekka temp. i cherlam jak poparzona.
Boję się o Jeremiaszka,już zaczyna pokasływac...
Od kiedy u miesięcznego dziecka jest gorączka? Bo wiem,że takie maluszki mają wyższą ciepłotę ciała.
Jak na razie nie sprawdzałam mu temp.ale obserwuje.
Matt zwymiotował mi śniadanie bo jest zaflegmiony (znacie coś na flegmę tutaj) ...
Muszę chyba M ściągnąc z pracy :dry:

pięknie.

AsieńkoM oby części się znalazły,moje auto też od piątku u mechanika,ale to tylko taki przegląd i jedną rzecz trza zrobic.Ale mi tam auto nie potrzebne teraz.Dzieciaki do szkół nie chodzą przez choróbsko.

Spóźnione życzonka dla Agnieszek i Mart :-)

Ewelcia dzięki piękne za czapeczki,są cudowne.CHłopaki siedzą w nich w domu non stop :-D

hejka;-)

anineczka zdrówka dla całej trójki:tak:oby szybko przeszło:tak:

lubiczanka jeszcze nie wróciła:baffled:a też żem ciekawa:dry:ale wiem z doświadczenia ze tam bite 3 godziny sie czeka:baffled:

ja imieninuje w lipcu:-p

miłego dnia;-)

hejka:-)
anineczko
-chodzi Ci o jakis syrop na kaszel wykrztusny?? jak tak to znam exputex,ja go zawsze stosuje na MC jest duze opakowanie chyba 300ml . No i zdrowka Wam zycze i zeby malutki sie nie rozchorowal;-)
AsienkoM-oby szybko autko udalo sie naprawic :tak:
Ewelcia-dorob golabkom skrzydelka i podeslij do mnie :-D:-Dz checia bym zjadla;-)
lubiczanko-jak tam Dawid??
tichonku-takie komplety to moga byc w next lub mothercare lub mark&spencer :-)
Wszystkim Martom spoznione zyczenia :-)

Witam
U nas weekend minal imprezowo w sobote Tichonek i Gliwa byly z rodzinkami ojjj bylo wesolo Tichonku szkoda ze tak wczesniej pojechaliscie bo tance byly :-D,Lena padla nam dopiero cos po 22 ja nie wiem nasze dzieci to nocne marki normalnie nie dosc ze pozno chodza spac to jeszcze wczesnie wstaja,wczoraj odwiedzil nas J brat z rodzinka wieczorkiem relax przy szydelku skonczylam kolejna czape zaczelam kolejna eeehhh jak mnie to szydelko wciagnelo:-D
Asienko oby autko szybko bylo na chodzie
Anineczko zdrowka
Ewelcia to Ci smakosz golabek :-Dnie masz wyjscia trzeba robic,a jak zdrowko Twe?
Lubiczanko ​ jak synek?

Natalia dzis lewa noga wstala bez humoru od rana dobrze ze niedlugo J bedzie to sobie wyjde z domu bo mam nerwy jak cholera musze ochlonac

reklama
no hej Wam:)
właśnie wróciliśmy(dzięki,że pytacie)Dawid ma gips od kolana do paluchów w kolorze...RED:szok::-DMógł sobie sam wybrać:-D:tak:no a do kontroli za3tygodnie...a cała kocha już bez opuchlizny,ale sino fioletowa:baffled:
Anineczko-zdrówka Wam!!!!!!!ja mam flavamit-ponoć dobre na odksztuszanie...ale tutejszych specyfików nie znaju:-(
AsieńkoM-mam nadzieję,że wieści Wam mechanik pomyślne przekarze:)))
Tichonek-w mark&spencer powinny być,i oczywiście w niezawodnym tkmaxie też bym poszukała:tak:
Ewelcia-zarzuć gołąbkiem;)))
Aaniu-ale Ci dobrze z tymi odwiedzinami:)))
Marta-nie było tak źle bo czekaliśmy na przyjęcie lekko ponad godzinę...i wszystko w ogóle szło im sprawnie:tak:
Marcysiu-zapomniałam a chciałam już kiedyś zapytać-te chodzenie po 4km to tak rekreacyjnie czy "odchudzająco"stosujesz???jak tak,to jak idzie???

Do góry