reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
elloo
Ania pochwal sie czapulkami:-)
Anineczko zdrowka dla Was
Ewelcia ja robilam galabki w czwartek ale te bez zawijania. i zamrozilam na 3 obiadki:tak:. A w piatek naszlo mnie na bigos ha ha tyle mi wyszlo ze masakra -do zamrazalki nie wmieszcze. Wiec pytanie do was jak sie wekuje??? bo nigdy tego nie robilam.
Lubiczanko ha ha teraz to syna z daleka bedzie widac;-)

Witam
weekend w Dublinie udany muzea super.
teraz czekam na wejście do samolotu.
lubiczanko przynajmniej mógł kolor gipsu wybrać:)
Anieczko zdrowia dla was !!!!
sto lat dla solenizantow.
See you

Aniaa tańce?:szok::-DTo dobrze,że już nas nie było:-D:-D
Matt przespał całą drogę do domu,w domu zjadł kaszkę i od razu odpłynął:-DP szybko z męskiego wieczoru wrócił i zajął się solenizantką:zawstydzona/y::-D
Anineczko ja też tu Exputex kupuję,można bez recepty:tak:Zdrówka Wam:-)
Marcysia,Lubiczanko dzięki,poszukam:tak:W Dunnesie i TKMaxie nie było nic:no:

Asieńko-miał do wyboru całą paletę kolorów:tak:
Kamcia-udanego lotu!!!!!!!!!!!!!!!!
Tichonek-tańce by Cię nie ucieszyły;)))))))))))))))))))???
Kasiuleczko-ja czytałam o wekowaniu i niestety dość często się zdarza ,że gołąbki czy bigos się źle zawekowało i skisło,więc już wolałam do zamrażary wrzucić-bo serce by mi pękło jakby zły los moje smakołyki spotkał;))))))

Anineczko-nie dopisalam, ze Exputex(300ml) na MC darmowy a bez recepty takze mozna kupic tak jak Tichonek pisze :-)
lubiczanko-moje chodzenie to tak relaksacyjno-odchudzeniowe;-) tylko teraz to nie codziennie jest czas ale jak po ciazach chodzilam systematycznie przez ponad miesiac to od razu zrzucilam zbedne kilo nawet z nadwyzka:-)
kamcia-super, ze weekend sie udal, spokojnedo lotu :tak:
Aniaa,Tichonku,Gliwa-fajnie,ze imprezka sie udala:-)

uciekam,bo na leczo mnie naszlo i wlasnie w trakcie robienia zajrzalam na sekundke :)

helloł kobietki

anineczko zdrówka kochana dla Ciebie i chłopców Twych *:

lubiczanko- nie no- kolor gipsu w deche :cool2: do szkoły będzie "chodził" ?

Tichonek a jakbyś Radkowi kupiła takie spodnie i koszule i kamizelka sie zdarzy z BtS - w Tesco bywało- wygląda fajnie a i tak gdzie mu pózniej to założysz- na zakończenie roku moze jedynie;-) A Matika mi ucałuj w te pulaski - 8 razy +jeden malutki ;-)

Aniaa to wesołoo mieliście:-D

bal karnawałowy w sobote w pl przedszkolu Niki będzie miala:cool2: gada i gada o tym;-) Matma chyba nie poszła zbyt dobrze starszyznie mej :dry: no ale poki nie ma wyników nie gdybajmy;-)

spokojnego popołudnia

Aninezcko super ze chlopaka sie podobaja...zdrowka wam zycze!
Lubiczanko moj m mial niebieski gips...czerwonego nie chcial...

Boszzz nie wiejm co jeszcze chcialam..wrocilam ze spaceru...odpycham zlew w kuchni,bo sie zapchal i garow sie nazbieralo...malo tego Szym daje czadu...oddam za darmo!!!!!chce mi sie krzyczec!!!:baffled::sorry2:...wlasnie sie rozebral do naga:baffled:

aaa kto pytal o wekowanie?
ja wkladam goracy bigos do sloikow,wycieram do sucha nakretki i sloik,zakrecam i do gory dnem stawiam na reczniku i potem okrywam recznikami zeby jak najdluzej trzymaly cieplo...na drugi dzien wstawiam do szafki,moze byc do lodowki.
Nigdy jeszcze mi sie nie popsul bigos;-)

lece

reklama
Ewelcia ja pytalam, dzieki.Wiekszosc udalo mi sie wcisnac na zamraznika i jeszcze mi zostalo w garnku wiec jutro bedzie obiad a jak cos zostanie to zawekuje jeden sloik na probe.:tak:
Lubiczanko ja tez sie boje ze mi sie popsuje i wszystko zamrazam, tylko ta zamrazalka taka malusia.:-(

Do góry