reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Anineczka o rajusku podziwiam ze bez znieszulenia poszlo i jak szybko:szok:. Anioleczek przeslodki.
Ewelcia ha ha widze ze nie tylko ja mialam takie przeboje- jak miala 2,4 miesiace 3 razy dziennie sie rozbierala i latala z glolym tylkiem, albo sobie ciuchy przymierzala.
Lubiczanko u nas tez osotnio to tylko rano i wieczorem grzanie chodzi- ale jak mi sie robi zimno zaraz lece wlaczyc na godzinké a poxniej jeszcze raz:-Dto wszystko zalezy od pogody.

witam tak wogole:zawstydzona/y:
lece sobie jajeczka ugotowac na sniadanko:-D

Witam
wczoraj nie miałam czasu, ani ochoty siaść na forum, lekki kryzysik, załamanie nerwowe ale spacerek polepszył humor.
Wieczorem jedynie na nk wrzuciłam pare fotek tak hurtem bo wcześniej nie miałam czasu.

Aniaa, Tichonek współczuje braku ogrzewania. U nas po tym jak ostatnio był serwis wszystko gites jest. naszczęście
Anineczka śliczny synuś, buziaczek dla Niego
Kartina noo najwyraźniej nie chciało mu się dłużej szukać, u nas Zuzia nigdy pokazac nie chciała.

nie pamietam co komu jeszcze, sorry

Hejka.:-)
Anineczko gratuluje Ci ślicznego syneczka.:tak:Szybki poród miałaś.
Lubiczanko rozkręce sie powoli :tak:
AsienkoM lepszego humorku.
Śniadanko własnie koncze i trzeba sie brać za prace w domku.Sprzatanie,gotowanie i prasowanie mnie czeka.Igorek drzema sobie.
Miłego Dzionka.

Witam
Aniaa83 - nie chciało mu sie, bo na tym etapie to juz spokojnie mozna stwierdzić, o ile oczywiscie dziecko jest dobrze ułożone, ale wiesz jak tu irlandczycy potrafia rozpoznac płeć??? to moze lepiej jak sie na tym nie zna, to niech mi nie mówi...

Dokladnie bo bys sie nastawila a tu zonk...
Anineczka az sie wzruszylam,szybki porod mialas a synus ehhh az chcialoby sie wysciskac :-)
Lubiczanko dobrze ze to bylo chwilowe
Tichonku jak tam wycieczka na poczte udala sie?
AsienkoM lepszego humorku zycze

Milego dnia

kurcze-zadzwonili ze szkoły,że Dawid miał"accident"...więc lecę do niego,wbiegam do klasy i...mój synuś z lodem na nodze na podusi wyciągnięte kopytko ma...chyba kostkę sobie skręcił-opuchlizna jest...zaraz jedziemy do szpitala zobaczyć co i jak-ło matko, jaki panikarz z tego syna mego:////

reklama
Do góry