reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonku a dlaczego mam sie bac leciec na teneryfke tzn fak temp jest ok 30st ale w pl czasami nie jest gorzej,)wiadomo ze nie wystawie ani kacpra ani nikusia specjalnie na slonce tylko jak najwiecej w cieniu
Aniu w innych datach czyli poza sezonem to latalismy sami.a teraz w sierpniu ze wzgledu na kacperka szkole,ale tak jak piszecie jeszcze sa inne miejsca no i biura a w ostatecznosci las minute;)

reklama
Madbebe-nie wspominaj-pamięci nie zaśmiecaj-w niej przechowujemy tylko dobre wspomnienia;))))
Marta-masz kawę zbożową?Tak na ww-jakby miała biegunkę to łyżka kawki popita wodą:tak:
Tichonek-o proszę jaki pomysłowy Dobromirek z Ciebie:)))
Marcysiu,Ewelciu-on tak ze wszystkim-bije na głowę każdego landlorda;))))

Biola dlatego pytam bo ja nigdy nigdzie nie byłam i mi się wydaje,że na Teneryfie w sierpniu są tropiki wręcz:zawstydzona/y:P menadżer był teraz w grudniu i mówił,że było około 27 stC:szok:Ja to się zupełnie nie znam:zawstydzona/y:A jak już leciec to chciałabym,żeby choc troszkę "delikatniej" było bo mój P to w ogóle ma obiekcje co do wczasów w Hiszpanii w lecie:sorry2:
A Matt niestety nie pozna lata w Polsce więc nie wie co to 30st:baffled:
Ale nie będę tu zaśmiecac,piszemy na wątku https://www.babyboom.pl/forum/mamy-z-irlandii-f142/wakacje-d-44818/ ostatnio o tym:tak:

witajcie
Marcysia, Ewelcia - jak byłam na scanie, to nie powiem nawet chciałam, żeby doktorek zaglądnął, kto tam mieszka, na co ten stwierdził, że to za wcześnie (g...o prawda), 20 tydz. to bardzo dobry moment, ale było dużo kobiet na scan, wiec może się jemu nie chciało. Teraz to już pewnie będzie za późno, bo następny dopiero w 32 tyg. i dzidziuś będzie za duży.
W sumie ja ( a tym bardziej mąż) nie mamy takiego parcia, żeby widzieć.

ania83 napisz mi prosze co wam z tym piecem dolega i czy to chodzi o olejowe grzanie?? bo my też mieliśmy problem przez kilka tygodni i nie mielismy ogrzewania, a w sumie tylko co kilka godzin tylko na chwile się załączało i koszt naprawy wyniósł właścicielkę (nie nas) zaledwie 60 euro :-)

lubiczanko mam nadzieję że wam szybko wsyztskim przejdzie choroba

no i tyle chyba na dziś ... nie mam weny do pisania za abrdzo... :/

reklama
Madbebe a nie macie tych spotkan darmowych gdzies tam?
Ja chodze z Szymkiem,na darmowe...jest 10 dzieci w grupie,tez mamy kawke jakies bulki,maslo dzem itp...a dla dzieci soki,krakersy,owoce jogurty,czasami sa jakies garaletki...
W sumie ostatnio bylismy na poczatku grudnia a teraz idziemy 24stycznia...:-)
We wrzesniu mieli pozar w budynku w ktorym to bylo,na okres remontu grupa byla przeniesiona w inne miejsce,ale od 24 juz bedzie w starym budynku...
Od wrzesnia remontowali:baffled:.
A tylko na ogrodku jakies rzeczy sie spalily w utiliti roomie tez i okno w kuchni:sorry2:

ja tez sie przylaczam do zyczen dla Malgorzat.....wszystkiego najlepszego!

Do góry