reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Katrina-no ino ciutkę przeterminowany ten bilans;)))))))
AsieńkoM-jaki śliczny kwiatuszek z tej Twojej niuni,a jakie torcicho:))))Super!!!!
nic mi o tych smoczkach nie mówcie...tak samo dzieci w wózkach-po4,5letnie wózki ujeżdżaja-masakra:/

reklama
lubiczanka - czekałam na jakiś list, żeby sie w określonym terminie zgłosić na ten bilans a tu nic... w końcu sama poszłam, bo to nie ma na co czekać.

No właśnie,Barmanka w Polsce wie raczej czasu na neta nie ma:sorry:
AsienkoM ale pannica śliczna już z Zuzi:-)Cudna myszeczka z niej:-)
Lubiczanko o masz,jak nie urok to ...przemarsz wojsk napoleońskich:confused2:,oby to jednak nic poważnego.Jak Dawid to zrobił?Skakał,źle stanął czy co?
MartaF:baffled:Nie zazdroszczę:no:Zdrówka dla Szymka i najlepiej wszystkich bo kto wie na kogo jeszcze padnie:sorry:
Aniaa ja z teściową lepiej jak z mamą się dogaduję:tak:A ona mnie jak córkę kocha i pewnie się cieszy,że jej łobuza ujarzmiłam i poślubiłam:-D
A nam się żelazko w weekend spaliło:confused2:No i wynalazłam w Argosie super żelazko Philipsa,promocja-połowa ceny:-)poczytałam o nim opinie i są ekstra:tak:...Oczywiście w Swords-out of stock:confused2:Ale wynalazłam niedaleko od nas(tylko 2 sztuki:szok:) i zarezerwowałam przez neta więc już mi go chyba nikt sprzed nosa nie sprzątnie:-pP skończy pracę i podjedzie po niego,jak go nie odłożą to ich rozstrzelam:wściekła/y:No taka okazja,że szok:sorry:

Tichonek-no taka teściowa to Skarb:)A Dawid-bawili się na przerwie w ichnią wersję berka i pośliznął się na trawie-no i nóżka(stopa)niefortunnie mu się do tyłu wygięła:/Ale chłopcy ze starszych klas go do szkoły zanieśli,więc poraz kolejny chwalę sobie jego szkołę:tak:
Gosiu,Marta-zdróweczka w Waszych domkach!!!
Katrina-mój Danielek też na bilansie 2latka nie był-bo nic nie przyszło...a,że u nas ciągle zmieniają miejsce bilansu to nawet nie wiem gdzie bym miała uderzyć:/
Dawid z płaczem do sypialni doszedł...ciekawe jak sobie jutro w szkole poradzi:confused2:jestem zadowolona,że przed tą całą akcją zaliczyłam sklep i pocztę-bo dziadkom wysłaliśmy kalendarze z naszymi pociechami,a i mojej babuni kartkę wysłałam

Tichonku sprawdz w Carlow,jesli bedzieto mogla bym podejsc i kupic go dla Ciebie:)
Lubiczanko ale pech...a czemu wam kazali dopiero w poniedzialek do Waterfordu jechac?skoro jest takie podejrzenie(przemieszczenie kosci)to chyba lepiej jak sie zabiora za to od razu?mogliby jutro np.
Marta zdrowka dal Szymka zycze:)
Katrina mnie przeraza dziecko 3,5roczne ze smoczkiem,ale u Iroli to normalne....jak raz mnie kobitka zobaczyla na miescie jak Szymka wysadzalam siku to sie spojrzala na mnie jak na wariatke...a Szym nie sika w pampy od kad skonczyl 2latka i 2miesiace....a wtedy jakos mial 2,5r...

edit'
Lubiczanko to Dawid jutro musi do szkoly isc?nie ma zadnego zwolnienia?

reklama
Do góry