GLIWA
Fanka BB :)
Miłego wieczorku Dziewczynki.
Po moim przylocie z Polski,jakos niemam weny do pisania.Musze sie rozkrecic.
Po moim przylocie z Polski,jakos niemam weny do pisania.Musze sie rozkrecic.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaniu-my się nauczyliśmy,że landlordowi się nie mówi,ze można samemu cos zrobić-nawet jak J coś robi to mówi,że fachowiec był i np 30,50e skasował-landlord się cieszy,że taniocha a J ma lewego grosza)))
J wszystko sprawdzal woda jest cisnienie jestAniu moze wystarczy wody podpompowac do pieca i bedzie git?wiem ze jak jest wlasnie za malo wody to i cisnienie niskie i nie grzeja grzejniki
Aania- przykra sprawa :-( My tez mielismy problem z piecem. Zaczelo sie 2giego dnia Swiat. Raz grzal na dole,raz na gorze I woda wrzatek.Fachowiec przyszedl po 2ch dniach i stwierdzil ze przesrane,trza cos tam wymienic. A do tej pory wlaczac piec max na 15min bo zzera olej strasznie,a I tak nie grzeje jak powinien (gdzie wiadomo ze zegar mozna ustawic na pol godziny najmniej ;-) ). Na szczescie mamy znajomego plumbera,Polaka. Przyszedl,ustawil termostaty,bo mamy oddzielne na gore i dol,przekrecil zawor przy bojlerze I wszystko gra . Po prostu mielismy zle ustawione i tyle..
My stronimy od irlandzkich fachowcow jak mozemy. Sa. m a s a k r y c z n i!
Tichonku a dlaczego mam sie bac leciec na teneryfke tzn fak temp jest ok 30st ale w pl czasami nie jest gorzej,)wiadomo ze nie wystawie ani kacpra ani nikusia specjalnie na slonce tylko jak najwiecej w cieniu
Aniu w innych datach czyli poza sezonem to latalismy sami.a teraz w sierpniu ze wzgledu na kacperka szkole,ale tak jak piszecie jeszcze sa inne miejsca no i biura a w ostatecznosci las minute
witajcie
Marcysia, Ewelcia - jak byłam na scanie, to nie powiem nawet chciałam, żeby doktorek zaglądnął, kto tam mieszka, na co ten stwierdził, że to za wcześnie (g...o prawda), 20 tydz. to bardzo dobry moment, ale było dużo kobiet na scan, wiec może się jemu nie chciało. Teraz to już pewnie będzie za późno, bo następny dopiero w 32 tyg. i dzidziuś będzie za duży.
W sumie ja ( a tym bardziej mąż) nie mamy takiego parcia, żeby widzieć.
ania83 napisz mi prosze co wam z tym piecem dolega i czy to chodzi o olejowe grzanie?? bo my też mieliśmy problem przez kilka tygodni i nie mielismy ogrzewania, a w sumie tylko co kilka godzin tylko na chwile się załączało i koszt naprawy wyniósł właścicielkę (nie nas) zaledwie 60 euro :-)